AdAm OLaCaK KıZLaR...

hepsi birikmiş canım, benzer şeyleri bizlerde yaşıyoruz, ama eltiden daha çekilmez görümceler onda hem fikirim tecrübeyle sabit :)
Kürtaj için geçmiş olsun, problemmi vardı neden aldırdınız ?

oy oy senin minikde çok fena abla yaaaa :)

geçen benim yanımda yatıyor.çok sıcak geldi bunaldı.sen nasıl yatıyorsun burda dedi.ben de petekten ve senin parmak emmenden dolayı hiç uyuyamıyorum dedim.

hemen sıcaktan dolayı uyuyamıyorsundur benden dolayı değil dedi.

geçen babası bu yapboz çok karışık ve zor niye aldın ki bunu, bak yapamıyorsun dedi.yine hemen ben birlikte yapalım diye aldım dedi.

geçmiş olsun

düşünüyorumda bu koca tarafını (kv.görumce eltı) gibi geçimsiz insanları hiç cıddıye alıp takmasakmı ne yapsak taktıkça ınsan yerıne konduk diye dahada saçmalıyorlar

ayrı nıye kontrole gıtmıyorsun sende hatta bikaç kişi daha toplardınız yoldan hey allahımya 15 kişi muayneye gıdıyorlar

görümceler bir noktadan sonra kardeşim derler hata yaptık derler severler kanları kaynar.biraz sabır.

elti yabancıdır, eldir.

bunlara cevap vermekte zor

görgü meselesi akıl zeka meselesi.ne yapacaksın görümceyi eltiyi.zaten senin evin şeker gibi.boşver gelmesin.

sorun şu ki ağzı durmuyor, ben böyle bir insan görmedim. ben konuşulanı da yapılanı da çok aklımda tutamam. kadın kaydediyor resmen ve çevirip çevirip aynı hikayeyi aylarca yıllarca anlatabilme kapasitesinde. ona göre herkes kötü herkes. kendi görümceleri kayınvalidesi kuzenleri aklınıza kim gelirse. bi kendi iyi bi kendi haklı. ve ben tedirginim acaba diyorum benim arkadamn neler çeviriyor. bir de ben kayınvalideyle oturuyorum. altlı üstlü. şimdiye kadar kadının yararı oldu zararı olmadı hakkını yiyemem. o da beni sever biliyorum ki. ama bu görümce durmuyor. kıskançlıktan mı neyden bilmiyorum - kayınvalidem eşime demiş ablan esrayı kıskanıyor diye- sürekli bi şeyler peşinde. mutlu değilse sorumlu ben değilim ki o hiç bi şekilde mutlu olamaz zaten. problem kendinde çünkü başkalarında değil.

cevap versem diyorum olay çıkacak, vermesem şişiyorum. napsam bilmiyorum. ama galiba cevap vericem artık dayanamıyorum çünkü. görümce haftanın iki günü burda zaten en az. yatıya geliyor aşağıya.

eeee o zaman işin daha kolay direk sileceksinnnnnnnnnnnn.

problemli insanı düzeltmek senin işin değil.sen mutlu olmaya bak ve mesafeyi koru mesafe derken "hello to hello" :84:

hepsi birikmiş canım, benzer şeyleri bizlerde yaşıyoruz, ama eltiden daha çekilmez görümceler onda hem fikirim tecrübeyle sabit :)
Kürtaj için geçmiş olsun, problemmi vardı neden aldırdınız ?

teşekkür ederim. eltim yok ama kaynım var bekar :) elti de olur ynai yakında :)

bebek aldırmadım canım ben polip aldırdım.

biz fatihteyiz, benim doktorum da balat hastanesi'nde idi. ilk o dedi zaten kürtajı. bu gittiğimiz hastane avcılar'da. biz hastanenin yerini bilmiyorduk. o gün görümcemin de kontrolü varmış insanlık ettik onu da aldık. kocası hiç bi zaman onu doktora götürmediği için. kaynana da kızı için gelmiş demek ki. bu yaptığını unutmıcam ama. resmen eşim dediği için geldi bizimle yoksa uzatmış ayağını çay içiyodu. yuh ya.

görümceler bir noktadan sonra kardeşim derler hata yaptık derler severler kanları kaynar.biraz sabır.

elti yabancıdır, eldir.

ben eltimden ümitliyim çünkü kaynımı çok severim kardeşim gibidir. çok neşeli çocuk kafa çocuk. problemli bi kız getirceni sanmıyorum. bi bu ablaları böyle çıkmış işte.

elti bi derece de görümcesiyle a nlaşan yok galiba natlusun dediği gibi kıskanç fesat yılan oluyorlar gördüğüm kadarıyla

beni istemeye geldiler , gittklerinde ananem iyi bari görümcen yok çöpsüz üzüm demişti, ne demek istediğini daha iyi anlıyorum burayı okudukça

eeee o zaman işin daha kolay direk sileceksinnnnnnnnnnnn.

problemli insanı düzeltmek senin işin değil.sen mutlu olmaya bak ve mesafeyi koru mesafe derken "hello to hello" :84:

ilk zamanlar öyleydim sanırım hata bende ki samimi oldum. bundan sonra hem kesicem ayağımı o varken aşağı inmicem hem de söylediklerinin altında kalmıcam. nolacaksa olsun. sustukça kendilerini haklı sanıyolar çünkü.

mesafeli ol, ister kırılsın ister küssün. en nefret ettiğim sey laf g*t.nden anlayan insanlar. Okurken sanki kardeş değil de komşu canlandı gözümde.

O sana nasıl davranıyorsa sen de o şekilde davran.

Bu arada gecmiş olsun

kızlar size bişi sorabilir miyim,

benim için orta halli ama eşim için dünyanın sonu sayılabilecek bir sorun neyse ki haberi yok daha

ay güldürdü beni yaa maşallah, 4 yaşında dimi daha ?

teşekkür ederim elmayra, yüzüme bir şey yapmıyor ah keşke yapsa. hep arkamdan hep arkamdan. anasını dolduruyor mesela. ama çok haklısın mesafeyi tekrar koyucam herkes bi otursun düşünsün ne yaptığını.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…