AdAm OLaCaK KıZLaR...

Üzülecek misin? Ona göre cevap yazıcam D:

biz ne 1 mayıslarda çalıştık offf offf.. her çalıştığım 1 mayıs küfrediyorum. hatta 29 ekimde çalışıyoruz. alışkınım da sen zaten yoksun nispet yapma bağaaaama birileri olsa da günü bitirsek şurada. geçen 23 nisanda banlıydım çok fenaydı.

ahahahah hadi iyi tarafındn bakalım, banlı değilsin ekşınlı bir konu acılmış sen de hic sıkılmamışsın

Nasılım gaffur

ben de evde çalışanlardanım.kül kedisi misali ahh ahh

Son düzenleme:
şu görümcemin oğluna taktım diyen karıya uyuz oldum.saçını başını yolasım geldi.ne dersek diyelim kadın tınlamıyor.ne akıl ne vicdan var.böylelerinden allah fersah fersah uzak tutsun çocuklarımızı

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?

psikolojilerim azdı bu aralar ne yapsam kime anlatsam bilemedim, dedim kızlar varsa onlardan akıl alayım konu açmak da istemiyorum. klasik görümce şikayeti gibi olcak sanki hep öyle oluyor ya bdv'de :)

nasıl toprlayacağımı da bilemiyorum sinirlenip sinirlenip oturuyorum kendi kendime, kafamda toparlayıp anlatabilsem size keşke. rahatlarım belki

anlat bakim :))

sen yeni evliydin di mi?

anlat bakim :))

sen yeni evliydin di mi?

yeni gibi bi şey 7-8 ay oldu işte.

eşimin ablasına uyuz oluyorum, onun yüzünden aslında sevdiğim kayınvalideme de uyuz olmaya başladım. aslında asıl sebep benim yüz göz olmamak adına çok her şeye cevap vermemem. şiştim galiba artık sinirlerim oynamaya başladı en ufak olayda bile sarıyorum kadına.

anlatayım anlatayım da nerden başlasam nasıl anlatsam...

eeeee anlatmıyorsun.........................

en iyisi en başından başlayayım, bunlar unutamadıklarım arada başka şeyler de vardır da bunlar birikenler işte. sürekli aklıma gelip kadından nefret etme noktasına getirenler beni.

1. biz sevgiliyken ablasıyla telefonla görüşüyoduk bi keresinde -ki sürekli görüşen insanlar değiliz toplamda 3-4 kez görüşmüşüzdür- neyse işte eşim biraz yiyicidir para tutmayı pek bilmez, ailesi de bu durumda şikayetçiydi işte bu mevzu açıldı, ben de dedim ki, "yarın bi gün gelin beni isteyin dicem, bizde öyle yıllarca söz nişan olmaz bir anda düğün mevzusu eşya mevzusu çıkacak söyleyin siz de bunları düşünsün. babasının parası mı var ki ona güveniyor para biriktirsin biraz." dedim. demez olaydım. ha allahtan ki ben eşime aynen bu muhabbeti anlatmıştım sen git evdekilere de ki "esra babamın parasını soruyor, babanızın parası var mı diyor."

bu ilk vukuattı o zaman tiksinmiştim bu kadından sonra işte özür mözür dilendi geçti konu.

2. nişan ve düğünümüz adana'daydı ikisine de gelmedi. hadi nişanda 2 aylık bebeği vardı düğüne gelebilirdi gelmedi. sadece istanbul'da nikaha geldi.

3. evleneli 8 ay olmus tickera baktım şimdi bi kere evime hayırlı olsuna gelmedi bi çöp alıp da. ben kendinin iki çocuğuna da daha biz sevgiliyken neler almıştım, kaç kere evine gitmiştim. diyormuş ki evime gelmediler, ulan ben yeni gelinim sen gelsene önce hayırlı olsuna. kayınvalidemin de beynini yıkıyor. "ben onların nikahına gittim onlar bi kere evime gelmedi" diyomuş kardeşin lan o senin. bi nikaha geldin zaten daha ona da gelmeyeydin.

4. bir hafta kadar önce kürtaj oldum, şöyle gelişti: görümcem 3. ye hamile onu da aldık arabayla, ben eşim kaynanam görümcem iki de çocuğu görümcemin doktoruna gittik. doktor da aniden söyledi operasyonu ben de poğaça falan yemiştim. saat 1 gibi gelin madem dedi. görümcemin evine gittik o saate kadar vakit geçirelim diye. zaman geldi kalktık gidecez hastaneye baktım görümceyle kaynanam yatıyor öyle. ben bozuldum eşime annen gelmicek mi dedim, kadın öyle zoraki geldi.

bugün de kontrole gitti gene maaile, maaile dediysem eşi yok. kaynanam kayınbabam çocukları benim de boş günüm sen de gel diyor. gitmedim diye bozuldular bi de.

aklıma gelenler bunlar ama dahası da vardır kesin hatırladıkça yazarım. ufak ufak şeyler tek tek düşününce ama hepsi birleşince mide bulandırıyor :S

görgü meselesi akıl zeka meselesi.ne yapacaksın görümceyi eltiyi.zaten senin evin şeker gibi.boşver gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…