- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.921
Kızlar selam
Şöyle bir bakındım da
Kader'in evine hırsız mı girmiş
Sovr sen nasıl yaptın o ütü izini
pek zor olmadı aslında
başıma ne geliyo üşengeçliğimden geliyo zaten aç ütü masasını demi koltukta ütümü yapılırmışşşş((
pek zor olmadı aslında
başıma ne geliyo üşengeçliğimden geliyo zaten aç ütü masasını demi koltukta ütümü yapılırmışşşş((
anladın mantığını demi.. kadını almıyo sonuçta. hangi meslek gurubu yazdı bilmem de mühendislerin hafiften moron olduğunu anlatan bir fıkra bence...
Hımm anladım
Bende o işi yatağın üzerinde yapıyorum bazen
Neyse ki yatağın üzerinde alez var
yani biz odtü de eşek gibi çalışırken işletme fakültesi o partiden bu partiye giderdi.
mühendisler bu işlerden ( özellikle seksten) ne anlar anlarlarsa da geç anlarlar demek istemişler.
ee yumuşak yumuşak ütüleniyor mu peki
ben de de komidinde yapıyordum. 1 kere indir şu ütü masasını 1 tane de gömlek olsa bile dedim.baktım çok rahat. boşuna cebelleşmişim diyorum 1 gömlek nasıl olsa diye.
ee yumuşak yumuşak ütüleniyor mu peki
ben de de komidinde yapıyordum. 1 kere indir şu ütü masasını 1 tane de gömlek olsa bile dedim.baktım çok rahat. boşuna cebelleşmişim diyorum 1 gömlek nasıl olsa diye.
en iyisini ben yapıyorum.ütü masası her daim salonda açık durumda
Tam kenarında oluyor
Kaldırıyorum çarşafı, alezin üzerinde ohhh misss
Ama gömlek falan değil, ufak tefekleri yapıyorum
Yani bir parça için hiç açamam ütü masasını
en iyisini ben yapıyorum.ütü masası her daim salonda açık durumda
başımda bir sersemlik var ya. ağrımakla ağrımamak arasında karar veremiyor sanki. havalardan mı ki? sizde de var mı aynı şey?
Hayır yokHava cok güzel aslında
başımda bir sersemlik var ya. ağrımakla ağrımamak arasında karar veremiyor sanki. havalardan mı ki? sizde de var mı aynı şey?
İpek sen nerdeydin? Hangi şehir yaniii
işte geldim burdayım. benim bıyıklar kedi bıyığı gibi oluyor bir haftada hayret yani :/ cillop gibi oldum geldim ışıl ışıl
kader tekrardan çok geçmiş olsun bunla atlatmışsınızdır inşallah
Artık her şeyim ortada canlar.. bir şehrim var demediğim onu deyim gitsin..
Met helvası desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?