AdAm OLaCaK KıZLaR...

pek zor olmadı aslında

başıma ne geliyo üşengeçliğimden geliyo zaten aç ütü masasını demi koltukta ütümü yapılırmışşşş ((

Yaptın bari bir şey serseydin üstüne. Bir de üşeniyor da mesela koltukta yaparken harcadığın eforla 50 kere ütü masası kurup kaldırırsın. O an bunu hesaplamaya üşeniyoruz sanırım.

anladın mantığını demi.. kadını almıyo sonuçta. hangi meslek gurubu yazdı bilmem de mühendislerin hafiften moron olduğunu anlatan bir fıkra bence...

yani biz odtü de eşek gibi çalışırken işletme fakültesi o partiden bu partiye giderdi.

mühendisler bu işlerden ( özellikle seksten) ne anlar anlarlarsa da geç anlarlar demek istemişler.

Hımm anladım
Bende o işi yatağın üzerinde yapıyorum bazen
Neyse ki yatağın üzerinde alez var

ee yumuşak yumuşak ütüleniyor mu peki
ben de de komidinde yapıyordum. 1 kere indir şu ütü masasını 1 tane de gömlek olsa bile dedim.baktım çok rahat. boşuna cebelleşmişim diyorum 1 gömlek nasıl olsa diye.

en iyisini ben yapıyorum.ütü masası her daim salonda açık durumda

Tam kenarında oluyor
Kaldırıyorum çarşafı, alezin üzerinde ohhh misss
Ama gömlek falan değil, ufak tefekleri yapıyorum
Yani bir parça için hiç açamam ütü masasını

en iyisini ben yapıyorum.ütü masası her daim salonda açık durumda

Ütü sıkıcı ya ama en sıkıcısı bulaşık yıkamak. Evde 1 tane bile kaşık yıkamam elde. Bir yere gidersek elde bulaşık oldu mu mutlaka bir iş çıkarırım kendime. En sevdiğim kızımla balkon yıkamak.

başımda bir sersemlik var ya. ağrımakla ağrımamak arasında karar veremiyor sanki. havalardan mı ki? sizde de var mı aynı şey?

işte geldim burdayım. benim bıyıklar kedi bıyığı gibi oluyor bir haftada hayret yani :/ cillop gibi oldum geldim ışıl ışıl

kader tekrardan çok geçmiş olsun bunla atlatmışsınızdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…