AdAm OLaCaK KıZLaR...

O da pişman olmuştur girdiğine :). Olay anına denk geldiyseniz o sizin cıktığınızı falan görmüştür. Dikkat et biraz bundan sonra olur mu?

:) trajikomik ya, tesadüfen yasıyoruz su ülkede.

:) trajikomik ya, tesadüfen yasıyoruz su ülkede.

hakıkatenya bu rahatlık nedır anlamıyorumadam karısına bıçak çeker barıştırdık dıye ıkısınıde yollarlar

hırsız gırer neredeyse hırsıza açıycaz artık bahçeye 50 lıra bırakında demirleri kesmesınlar barı

Kızlar teşekkür ederim hepinize

İlkay, özür dilerim korkutmak istemedim. Ama eşin asker zaten, annemlerde kalırdım ben olsam. Korkudan filan değil he kafam dağılır diye.

Korkuluğu ben kestiler diye düşündüm, sonra yerde kalıntılar vardı. Eşim dedi ki bu kalas kalıntıları koca bi kalasla vurup korkuluk demirini kırdılar demek. burası da ince bir yer naısl geçtiler diye şaşırmıştık ki polis zaten çoğu çocuk yaşta bu hırsızların dedi.

Bence daha gelmez, hatta acıyıp para bırakması lazımdı

Tabi rahat uyumak adına tedbirde fayda var, bu tanıdık adam da çelik kapı olmaz burası dar ve uzun hem ondan daha sağlam demir kapı yaparız bu ölçülerde demiş. Bugün takılacak inşallah , bakalım.

ahahahahah manyak ay töbe töbe güldürdün beni

Selamlar...

Sabahtan işlerim vardı gelemedim.

Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Nasılsınız?

çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bi daha.
benim de kuzenime olmuştu eve geliyor kapı açılmıyor arkadan kancayı geçirmiş o sırada camdan atlamış hırsız götürmüş tabi bir şeyler.
ama karşılaşmakta kötü hırsızla Allah korusun.

Kaderrrr anladığım kadarı ile evinize hırsız girmiş.

Çok geçmiş olsun canım.

annemlerde evimdeki gibi rahat edemiyorum haftada bir orda kalıyorum, bazende yemek yiyip kalkıyorum .. resmen korkuluk olmasına rağmen girmişler canım ya :26: Allah korusun bizleri

annemlerde evimdeki gibi rahat edemiyorum haftada bir orda kalıyorum, bazende yemek yiyip kalkıyorum .. resmen korkuluk olmasına rağmen girmişler canım ya :26: Allah korusun bizleri

Merak etme ipini koparan İstanbul'a gediğinde buralar böyle dingonun ahırı gibi. sizin oralar öyle değildir, en azından bu derece yani..

Amin inşallah

Hoşbulduk elmayra ve gofretto. Bende iyiyim şükür.

Çarşamba günkü tatili bekliyorum hemde dört gözle.

Merak etme ipini koparan İstanbul'a gediğinde buralar böyle dingonun ahırı gibi. sizin oralar öyle değildir, en azından bu derece yani..

Amin inşallah

haklısın canım, burada da oluyor annemlerin evine 3 kez girdi hırsız bizim evimiz üniversite öğrencilerin çoğunlukta oturduğu bi semtte.. belki böylelikle risk azalıyordur

Bu haftada bizim apartmana kamera döşenecek, inş. hırsızlar kamerayı da devre dışı bırakmanın yöntemini bulmazlar.

kader geçmiş olsun.

allah herkesi korusun böyle belalardan.

hani benim kadar taş düşsün demiştim yaa şakaydı ama hırsız hakkında bir fikir verebilir.yaşı 15 yaşında felan 60-63 kilo civarında boyu 1.72 olabilir.esmer oldugu kesin.

şimdi gülecegim ama yanlış anlaşılmasın Kaderi rahatlatmak için gülüyorum. :84: :84:

sebatiye abla ve ECD biraz önce sormuştumda size de soriyim siz daha tecrübelisinizdir,

koltuğumda ütü izi kaldı yanık değil hafif parlak üçgen bikaç ütü şekli nasıl çıkar bilginiz var mı ?

canım şöyle benim kanepelere de mesela eşim çay fincanını koyuyor.düşün ne kadar sıcak olacak dersin ama izi kalıyor.sonra otura otura geçiyor.hemen panik yapma.biraz öyle kullan.renkte sararma olmadıysa endişelenme.buz koy bir dene.

bunlar aklıma gelenler

deniyim oraya oturayım sürekli bari tv yi falan görmeyen yer eşim dicek ne tünedin oraya napim geçsin de ılık suyla silicem akşam buzda deniyim acaba sıvı arap sabunuyla silsem koltuğu faydası olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…