- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.901
sebatiye abla ve ECD biraz önce sormuştumda size de soriyim siz daha tecrübelisinizdir,
koltuğumda ütü izi kaldı yanık değil hafif parlak üçgen bikaç ütü şekli nasıl çıkar bilginiz var mı ?
Sovr ütü izi çıkmaz benim bildiğim maalesef canım. Ev kazaları 1 olarak tarihe geçer bu vakanız. Geçmiş olsun.
Sovr ütü izi çıkmaz benim bildiğim maalesef canım. Ev kazaları 1 olarak tarihe geçer bu vakanız. Geçmiş olsun.
sovr çıkmazsa kalan tarafları da ütülersin hepten parlar :84:
deniyim oraya oturayım sürekli bari tv yi falan görmeyen yer eşim dicek ne tünedin
acaba orayı toptan ütülesem uçları sivri bırakmasam hani ütü olduğu belli olmasa kumaş defoluymuş desem yermi kiii
du akşam sileyim geçmezse öyle yapayım üüüüffffff psikopata bağlayıp tüm koltuğu delik deşik edesim var
bir kere o ütü şeklini kaybet ne yap et kaybet
sovr çıkmazsa kalan tarafları da ütülersin hepten parlar :84:
Hep orda oturmisafir cağır, kvyi cagır oraya oturt o yapmış dersin
elektrik süpürgesiyle uzun süre o kısmı çeksen.
Bu da mühedisçe bi çözüm olup dikkate almamanı tavsiye ederim. Sen bisikletle mühsendis fıkrasını bilir misin? Ya da konuşan kediyle mühendis?
bir kere o ütü şeklini kaybet ne yap et kaybet
elektrik süpürgesiyle uzun süre o kısmı çeksen.
Bu da mühedisçe bi çözüm olup dikkate almamanı tavsiye ederim. Sen bisikletle mühsendis fıkrasını bilir misin? Ya da konuşan kediyle mühendis?
Kadere ne olmuş bu arada?
bilmem.......................
Anlatayım hızlıca.. iki mühendis yolda yürüyormuş. Ahmet demiş ki: bisikletin çok güzelmiş nerden aldın.
Mehmet: yoldan bir kız geçiyordu elbiselerini çıkardı, hangisini istersin dedi. Ben de bisikleti seçtim.
Ahmet: ımm akıllıca tercih. Elbiselerin sana olacağını bilemezsin tabi
Anlatayım hızlıca.. iki mühendis yolda yürüyormuş. Ahmet demiş ki: bisikletin çok güzelmiş nerden aldın.
Mehmet: yoldan bir kız geçiyordu elbiselerini çıkardı, hangisini istersin dedi. Ben de bisikleti seçtim.
Ahmet: ımm akıllıca tercih. Elbiselerin sana olacağını bilemezsin tabi
ona olmamış çok şükür de evine hırsız girmiş.polis bir şey yapmazlardı diye rahatlatmaya çalışmış ama kötü bir şey.
mühendislik bunun neresinde bee kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?