AdAm OLaCaK KıZLaR...

Sovr ütü izi çıkmaz benim bildiğim… maalesef canım. Ev kazaları 1 olarak tarihe geçer bu vakanız. Geçmiş olsun.

Sovr ütü izi çıkmaz benim bildiğim… maalesef canım. Ev kazaları 1 olarak tarihe geçer bu vakanız. Geçmiş olsun.

:2: yiceğem laflara koşşş , ne çektim ben sovr , Allah başka dert vermesin ne diyim 2-3 gün sezercik gibi dolanayımda bari kıyamaz belki 10 saat konuşcana 4-5 saate indirir belki yapçak bişi yok

sovr çıkmazsa kalan tarafları da ütülersin hepten parlar :84:

acaba orayı toptan ütülesem uçları sivri bırakmasam hani ütü olduğu belli olmasa kumaş defoluymuş desem yermi kiii

du akşam sileyim geçmezse öyle yapayım üüüüffffff psikopata bağlayıp tüm koltuğu delik deşik edesim var

bir kere o ütü şeklini kaybet ne yap et kaybet

Hep orda otur misafir cağır, kvyi cagır oraya oturt o yapmış dersin

çamur atıyım izi kalsın iyi fikir ama kadın şişkoda değil ki oturduğu yerden kepçe geçmiş izlenimi bırakamam , yumurtlucak tavuk gibi tünerim artık ne tünedin derse felsefi bikaç şey söylerim dinlemez zaten ne halin varsa gör der

elektrik süpürgesiyle uzun süre o kısmı çeksen.

olmaz şimdi ben de takarım bu olayı.mutlaka çözmeliyiz.mazallah herkesin başına gelebilir.mesela kızgın k. biri gelip oturabilir.elti felan

sonra o kısım öyle popo popo parlar felan :84:

bir kere o ütü şeklini kaybet ne yap et kaybet

evet doğru ütüden olduğu kimsenin aklına gelmemeli

elektrik süpürgesiyle uzun süre o kısmı çeksen.

deniyim akşam gece 11 de işe gitçek deniyim artık aman sabahlar olmasın

Bu da mühedisçe bi çözüm olup dikkate almamanı tavsiye ederim. Sen bisikletle mühsendis fıkrasını bilir misin? Ya da konuşan kediyle mühendis?

valla suç üzerimden gitsinde gerekirse koltuğun ortadan kırılmasına bile razıyım, yok bilmiyorum anlatırmısın

bilmem.......................

Anlatayım hızlıca.. iki mühendis yolda yürüyormuş. Ahmet demiş ki: bisikletin çok güzelmiş nerden aldın.
Mehmet: yoldan bir kız geçiyordu elbiselerini çıkardı, hangisini istersin dedi. Ben de bisikleti seçtim.
Ahmet: ımm akıllıca tercih. Elbiselerin sana olacağını bilemezsin tabi…

doğru demişşş akıllıı

mühendislik bunun neresinde bee kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…