AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben çıkıyorum kızlar, evde olduğum şu yegane iş gününde kocama bir yemek hazırlayayım adamı içi kurudu dışardan yemekten. hafta içi gündüzleri uğrayamıyorum hiç okulda olduğumdan ama akşamları bakarım.

kalın sağlıcakla

Artık aylık cips giderim sana ait o zaman

Oldu canım bir kere olur o

ööööfff göremedim neyse ismi ne zaman yazsam hep tanıor olabileceğim kişiler geliyo yaaa öööf

Niye göremedin
topiğinizde bana yer var mı acaba,şöyle bi kenara ilişsem olur mu

Olmaz mıııııııı

ela yeğenim..olduramadım :))
önerilere açığım ama

Eliz; göz nuru demek

Kizin KK daki albümlerindede var resimleri.
Kiz güzel Allah icin ama iste güzelige falan bakmiyor bu tipler.

Adam bi de kendine dönüp baksa keşke

olmaz bi tanıdığın ismi..kendisi bu dünyada tek olduğundan ismini veremem yavruma :)))

Zıkkımın köü?

Güle güle cnm yine gell

Kader geçmiş olsun. Hırsız olayını okudum ama detayı okumadım.. çok geçmiş olsun canım.

Dilek kız ismi değil mi
Badeeee bence Ous koy

erkek olursa isim cepte
kızda sallantıdayız..
kadiiş one öyle yarma gül gibi ahaha..
neyse daha vakit var buluruz elbet..
elmayra ous böyle modern isim beğenmiyor..
dürdane şaziment filan desem ok.diyecek :))
onun tek beğendiği ayşe Fatma hatice..
tüm yoğun çabalarımla aylin asya israyı beğendirmeye çalışıyorum :))

Bir arkadaşım ayşe ceren koymuştu. ayse adını cok severim ben de

Gerçekten bir şey soracağım size. Kişiliklerin isimlerden etkilendiğine inanır mısınız?

Bir arkadaşım ayşe ceren koymuştu. ayse adını cok severim ben de
pööff dağ taş ayşe Zeynep elif kaynıyo..
benim düşündüklerim güzel değilmi..
hem çok yaygın değil hem kolay söyleniyo..

Gerçekten bir şey soracağım size. Kişiliklerin isimlerden etkilendiğine inanır mısınız?

ben çok inanırım..heleki kendimden yola çıkarak gayet etkiliyo insanın hayatını..

Cevap veriyorum hayııııııııırrrrrrrrr. benim adım babaanne adı ama zıpır bir kişiliğim var

İsra yerine İkra yı düşün oku demekti galiba

Ben de çok inanırım. Çevremde de baya denedim yani. Gerçekten etkileniyor. Ben de o niyetle koymuştum kızıma isim.

ben inanıyorum ha örneğiyle karşılaştınmı dersen karşılaşmadım ama inanıyorum ileride kızım-oğlum olduğunda ona göre koyacağım ismini,

o değilde benim çilem diye bi tanıdığım var bi insan neden o ismi koyar ki kızına

Cevap veriyorum hayııııııııırrrrrrrrr. benim adım babaanne adı ama zıpır bir kişiliğim var

Adın ne?
Her zaman uymayabilir. Senin alıcılar farklı çalışıyordur başka bir şeyden etkilenmiştir.

pis beğenmedi ismimi..
o ikra değil igra aslında..
yani Türkçeye çevirilmiş haliyle anlamsız oluyo..
isra gece yürüyüşü demek..en sevdiğim sure..
çok söyleyince seveceksin bak :)))
ous yetmiyodu bide sen çıktın başıma..
ikna etmeye uğraşıyorum resmen ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…