- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.061
Adın ne?
Her zaman uymayabilir. Senin alıcılar farklı çalışıyordur başka bir şeyden etkilenmiştir.
pis beğenmedi ismimi..
o ikra değil igra aslında..
yani Türkçeye çevirilmiş haliyle anlamsız oluyo..
isra gece yürüyüşü demek..en sevdiğim sure..
çok söyleyince seveceksin bak :)))
ous yetmiyodu bide sen çıktın başıma..
ikna etmeye uğraşıyorum resmen ahahah
Babaannemden etkilenmiş babam
ahahaha kızım beni ne kadar seviyorsun baakk
israaa evet güzel düşüneceğim bunu
Gecen gün bir isim gördüm ben KARABALIk
yok artık yaaaa, e yapmasınlar o zaman zor geliyosa bi isim koymak bile çocuk kendiliğinden pırtılıyo sanki
masa sandalye koyaylarmış bari
hayır ayva yerine kiraz daha bi kulağa hoş geliyo iyi karpuz koymamışlar
Selamlar
Üjj bejj tadıdık gördüm daldım,bu aralar hiç giremiyordum foruma.Kadişim geri dönmüş,bademimin kızımı olcakmış şimdi.
Badeee adını SEVO koymassan küserim valla.
Sadece selamlaşmaya geldim,şimdi çıkcam,yarın gne gelmeye çalışırım,öpüyorum hepinizi.
yok artık yaaaa, e yapmasınlar o zaman zor geliyosa bi isim koymak bile çocuk kendiliğinden pırtılıyo sanki
masa sandalye koyaylarmış bari
hayır ayva yerine kiraz daha bi kulağa hoş geliyo iyi karpuz koymamışlar
Selamlar
Üjj bejj tadıdık gördüm daldım,bu aralar hiç giremiyordum foruma.Kadişim geri dönmüş,bademimin kızımı olcakmış şimdi.
Badeee adını SEVO koymassan küserim valla.
Sadece selamlaşmaya geldim,şimdi çıkcam,yarın gne gelmeye çalışırım,öpüyorum hepinizi.
çocuk yapmak akıl gerektırmıyorkı cnmyaa ama ismi kım düşüncek aklını çalıştırcak koyver gıtsın
2. kez anne olursam sultan, kıvanç, paşa favori isimlerim.
benipek profil resmin değişince pek bi yabancı geldin bana hayır tarzın falan da değişmiş bi değişik olmuşsun , pek bi saygılı yazasım geliyo , sanki böyle havalı bi tipin var
İpekcim çocuklarn isim hikayesini 2 sayfa geriye yazdım :)
Parkonum yine gel
hayatım boyunca sadece iki ismi hiç unutamıyorum; bir her-dem-taze diğeri pirenses ) ortada i var evet
tarzım değişmiş derken. yazım olarak değil herhalde sanırım demi.
canım ctsi bir sıkıcıydı bir sıkıcı sorma. bdv bile sinek avlıyordu. imaj yapayım kendime dedim. 1 mayısta napcam bakalım burada tek başıma.
İpekcim çocuklarn isim hikayesini 2 sayfa geriye yazdım :)
Parkonum yine gel
hayatım boyunca sadece iki ismi hiç unutamıyorum; bir her-dem-taze diğeri pirenses ) ortada i var evet
pek bi ciddi gördüm seni bilemiyorum canın sıkkın gibi nerden anladın dersen bende bilmiyorum ama pek bi negatifsin bugün ( yazdıklarından değil dedim ya hissi )
iyisindir umarım
oyun oynuyorum ben kimse yokken facede yoksa vakit geçmez gün boyu işmi yapılırmış yahu
Aaa gerçekten öyle mi hissediyorsun? Aslında en güzel geçen ptesilerden biri. Genelde yoğun olurum vs ptesi kk ya gelemem. Zaman zor geçer falan. Avatar mı yanılttı ki seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?