AdAm OLaCaK KıZLaR...

Adın ne?
Her zaman uymayabilir. Senin alıcılar farklı çalışıyordur başka bir şeyden etkilenmiştir.

Babaannemden etkilenmiş babam

ahahaha kızım beni ne kadar seviyorsun baakk

israaa evet güzel düşüneceğim bunu

Gecen gün bir isim gördüm ben KARABALIk

Selamlar

Üjj bejj tadıdık gördüm daldım,bu aralar hiç giremiyordum foruma.Kadişim geri dönmüş,bademimin kızımı olcakmış şimdi.
Badeee adını SEVO koymassan küserim valla.

Sadece selamlaşmaya geldim,şimdi çıkcam,yarın gne gelmeye çalışırım,öpüyorum hepinizi.

Evet canım çocuk bu ismi ömür boyu taşıyacak.. ne kadar bilinçsiz insanlar var.

hoş geldin..özledik bea..
yok canım kızmı erkekmi belli değil.
maksat muhabbet olsun

benipek profil resmin değişince pek bi yabancı geldin bana hayır tarzın falan da değişmiş bi değişik olmuşsun , pek bi saygılı yazasım geliyo , sanki böyle havalı bi tipin var

çocuk yapmak akıl gerektırmıyorkı cnmyaa ama ismi kım düşüncek aklını çalıştırcak koyver gıtsın

parkunnnnnn özledim seni be,oyun bölümlerine kazıdım özlemimi

Benim de yeniden kızım olsa: selin, güneş, ırmak düşünebilirdim.
Erkek olursa nedense net bir şey yok kafamda ama serdarlar hep karizmatik olur. Ama ayak altı koymazdım sanırım.

İpekcim çocuklarn isim hikayesini 2 sayfa geriye yazdım :)

Parkonum yine gel

hayatım boyunca sadece iki ismi hiç unutamıyorum; bir her-dem-taze diğeri pirenses ) ortada i var evet

benipek profil resmin değişince pek bi yabancı geldin bana hayır tarzın falan da değişmiş bi değişik olmuşsun , pek bi saygılı yazasım geliyo , sanki böyle havalı bi tipin var

tarzım değişmiş derken. yazım olarak değil herhalde sanırım demi.
canım ctsi bir sıkıcıydı bir sıkıcı sorma. bdv bile sinek avlıyordu. imaj yapayım kendime dedim. 1 mayısta napcam bakalım burada tek başıma.

Parkonum yine gel

hayatım boyunca sadece iki ismi hiç unutamıyorum; bir her-dem-taze diğeri pirenses ) ortada i var evet

bir de KIRAL var...aynen o da arada ı var..
eski iş arkadaşımın adıydı..

pek bi ciddi gördüm seni bilemiyorum canın sıkkın gibi nerden anladın dersen bende bilmiyorum ama pek bi negatifsin bugün ( yazdıklarından değil dedim ya hissi )

iyisindir umarım

oyun oynuyorum ben kimse yokken facede yoksa vakit geçmez gün boyu işmi yapılırmış yahu

Parkonum yine gel

Okudum canım. Ben de ona benzer bir şey yaşadım hamileyken.. rüyamda kızın olacak adını kuran-ı kerimde geçen bir şey koy dedi birisi. Ne dedim? Mesela irem koy dedi.
Geldim baktım netten cennet bahçesi anlamına geliyormuş. Biz de irem mi değil mi derken koymadık.

Aaa gerçekten öyle mi hissediyorsun? Aslında en güzel geçen ptesilerden biri. Genelde yoğun olurum vs ptesi kk ya gelemem. Zaman zor geçer falan. Avatar mı yanılttı ki seni?

Aaa gerçekten öyle mi hissediyorsun? Aslında en güzel geçen ptesilerden biri. Genelde yoğun olurum vs ptesi kk ya gelemem. Zaman zor geçer falan. Avatar mı yanılttı ki seni?

belki de ,

olabilir , dediğin gibi havalardan herhalde pazartesiler bile daha bi hoş olmaya başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…