- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.741
Aslında ben bana cok seksi geliyo ama belimi acmıyorum ki kime göstericemElin herifi görecek diye de o kadar acıyı cekemem
ben bu ziyaretçi olayını merak ediyorum,hadi biri nemiş olsa,diğerleri kim,niye okuylar ki burayı muhabbet geyik..????
elmiş edicim sen söyle kuzum..
ben bu ziyaretçi olayını merak ediyorum,hadi biri nemiş olsa,diğerleri kim,niye okuylar ki burayı muhabbet geyik..????
elmiş edicim sen söyle kuzum..
yazın göstericeksin ,kendin bileceksin,o duygu harika gelecek sana..
hani sexy çamaşı giyince insan kendini daha sexy hisseder ya onun gibi düşün..:):)
ahahahah angaranın bağlarında gösteririmbel de cok hoş ama dimi :)
sen de azıcık kıs tshirt giyersin,rengi görünse yeter zaten
bel süper ama öne doğru şöyle yanda daha da güzel bence.hem kendin de görürsün..
ben bir dövme gördüm,tavuskuşu boyundan bele kadar iniyo.renkli nasıl güzeldi anlatamam. tavusun tüyle açık değil aşağıda,tüyleri sırttan bele ön taraf iniyo...
ayy bu konuyu açınca çenem düşer benim,biri beni sustursunnn
ahahah nasıl güzel anlatıyorsun valla gidip yaptırasım geldiKoskoca kadınsın yaptırma sen artık
benide alın aranıza benide benide:18:
hoşgeldin bbilim. akşam oldu bizde ufaktan dağılmaya başlamıştık ama geliriz snein için geri
alırız niye almayalım da ,bu topiğin sapıkları pek bol olduğundan pek güvenemiyoruz yenilere. kader olsa araştırma yapardı hemen
benide alın aranıza benide benide:18:
sensin koskoca kadın .. hani feriştah vardı ya hatırlar mısınız,onun gibi oldum..
ben de diyodum gidim de elmişle beraber yaptırayım ,avucunu yala sen artık
sizindemi izniniz hava kararana kadar yoksa, bekarlık halim geldi aklıma eve hava kararmadan yetişmeye çalıştığım günler
hey gidi günler hey
yoksa 16,30 dan sonra herkes bal kabağınamı dönüşecek
hoşgeldiiin
ahahahha feriştah beni öldürüyo yaa :)
Ayy elele tutuşur kendimizi cemalin kıymetli ellerine bırakırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?