AdAm OLaCaK KıZLaR...

Aslında ben bana cok seksi geliyo ama belimi acmıyorum ki kime göstericem Elin herifi görecek diye de o kadar acıyı cekemem

Aslında ben bana cok seksi geliyo ama belimi acmıyorum ki kime göstericem Elin herifi görecek diye de o kadar acıyı cekemem

yazın göstericeksin ,kendin bileceksin,o duygu harika gelecek sana..
hani sexy çamaşı giyince insan kendini daha sexy hisseder ya onun gibi düşün..:):)

ben bu ziyaretçi olayını merak ediyorum,hadi biri nemiş olsa,diğerleri kim,niye okuylar ki burayı muhabbet geyik..????

elmiş edicim sen söyle kuzum..

ben bu ziyaretçi olayını merak ediyorum,hadi biri nemiş olsa,diğerleri kim,niye okuylar ki burayı muhabbet geyik..????

elmiş edicim sen söyle kuzum..

Biri benim yewrum aslı, gizli profilim diğeri de pro üyelerden biridir.

yazın göstericeksin ,kendin bileceksin,o duygu harika gelecek sana..
hani sexy çamaşı giyince insan kendini daha sexy hisseder ya onun gibi düşün..:):)

ahahahah angaranın bağlarında gösteririm bel de cok hoş ama dimi :)

ahahahah angaranın bağlarında gösteririm bel de cok hoş ama dimi :)

sen de azıcık kıs tshirt giyersin,rengi görünse yeter zaten
bel süper ama öne doğru şöyle yanda daha da güzel bence.hem kendin de görürsün..
ben bir dövme gördüm,tavuskuşu boyundan bele kadar iniyo.renkli nasıl güzeldi anlatamam. tavusun tüyle açık değil aşağıda,tüyleri sırttan bele ön taraf iniyo...

ayy bu konuyu açınca çenem düşer benim,biri beni sustursunnn

ahahah nasıl güzel anlatıyorsun valla gidip yaptırasım geldi Koskoca kadınsın yaptırma sen artık

ahahah nasıl güzel anlatıyorsun valla gidip yaptırasım geldi Koskoca kadınsın yaptırma sen artık

sensin koskoca kadın .. hani feriştah vardı ya hatırlar mısınız,onun gibi oldum..
ben de diyodum gidim de elmişle beraber yaptırayım ,avucunu yala sen artık

hoşgeldin bbilim. akşam oldu bizde ufaktan dağılmaya başlamıştık ama geliriz snein için geri

hoşgeldin bbilim. akşam oldu bizde ufaktan dağılmaya başlamıştık ama geliriz snein için geri

sizindemi izniniz hava kararana kadar yoksa, bekarlık halim geldi aklıma eve hava kararmadan yetişmeye çalıştığım günler
hey gidi günler hey

yoksa 16,30 dan sonra herkes bal kabağınamı dönüşecek

alırız niye almayalım da ,bu topiğin sapıkları pek bol olduğundan pek güvenemiyoruz yenilere. kader olsa araştırma yapardı hemen

heyy dostum beni kime sorsan parmakla gösterirler o kadar yani çık sokağa sor herkes söyler beni
(bugün biraz saçmalıyorum ya)

benide alın aranıza benide benide:18:

hoşgeldiiin

sensin koskoca kadın .. hani feriştah vardı ya hatırlar mısınız,onun gibi oldum..
ben de diyodum gidim de elmişle beraber yaptırayım ,avucunu yala sen artık

ahahahha feriştah beni öldürüyo yaa :)

Ayy elele tutuşur kendimizi cemalin kıymetli ellerine bırakırdık

yok canımda akşam göz yorgunu oluyorum ben şahsen o yüzden pek yazışmıyorum. mesaininde bitmeisne yakın olduğundan azıcıkte işlere bakayım diyorum :)) evlisin heralde çocuk varmı?

hoşgeldiiin

ahahahha feriştah beni öldürüyo yaa :)

Ayy elele tutuşur kendimizi cemalin kıymetli ellerine bırakırdık

teşekkürler elmayra
ama yinede ne gerekiyorsa getireyim ya araştıremayın boşuna
sabıka kaydı ?
vukuadlı nufus cüzdanı örneği ?
ikametgah?
iki adet foto?
ev tapusu?
cımbız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…