- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.721
bir de el dövmesi benimki ,bi ark. yaptı. yani böyle ilkel yöntemle..iğneyi eliyle boyaya batırıp seri şekilde şekle uyguladı.ama o yüzden rengi solmadı,şekli hiç bozulmadı,kabuk bağlamadı,yyara olmadı....valla acı da değişik,göbekten bi sürü sinir geçiyo,3-5 atış hissetmiyosun sonra 1 sinire denk geliyo parmak ucuna kadar hissediyosun..Ne şekli var quarta? İşkenceli olmadı mı yaptırmak?
göbeğinle birlikte dövmede büyüdümü ? :)
Şeytan ensene yaptır diyor, ya da kolumun yan tarafına ama ne yapacağıma karar veremedim hala. Acısı bana koymaz da sıkılmayacağım bir sey olmalı.
130 iyiymiş, ben bir ara sordum, kücük bir desen 200 den acıyo makinayı
kendine güven canım ya nasıl olursa olsun koy. bak elmayra o pastayı koymaya utandımı hayır. sende koy ne olacak. ondan kötü olamaz heralde
teşekkür ederim canım. söylediğin iyi oldu aktığını bilmiyordum. saçımı bundan önce 3 kere falan boyattım oda en son 2009 daydı. pek anlama boya işlerinden. iyi canım bekleyeyim o zman biraz daha. teşekkür ederim
4 yapraklı yonca yaptır uğur getirsin sana. Çok sevimli durur bence.
pekinn koycam yaptığımda :)
bu arada ECD tarif verdi, arasına dolgu kreması üzerine pasta kreması koyuyorsun, dr oetkerden
pekinn koycam yaptığımda :)
bu arada ECD tarif verdi, arasına dolgu kreması üzerine pasta kreması koyuyorsun, dr oetkerden
Salı akşamı gezmediğim market kalmadı dolgu kreması bulamadım iyi mi?
yok canım düşünmüyorum valla..oğlumun kardeşi olsa iyi olur onun için ama,ben başa çıkamam..maddi manevi çok zor..yaş da oldu 35 ,sağlık sıkıntılarım falan da var biliyosun..
Allah oğluma uzun ömür versin..
evet böyle hamilelik fotoları bebek resimleri görünce insan değişik oluyo,duygulanıyo ama gerisi berisi zor işte...
Şeytan ensene yaptır diyor, ya da kolumun yan tarafına ama ne yapacağıma karar veremedim hala. Acısı bana koymaz da sıkılmayacağım bir sey olmalı.
130 iyiymiş, ben bir ara sordum, kücük bir desen 200 den acıyo makinayı
BIM de bile var elmaryacım.
elmiş sana dövmeci adresi vereyim çok iyi bir yer oraya yaptır..istediğin deseni de çizebilir eli çok yeteneklidir.
bak şimdi gene unutkanlık geldi bana,tunalıda pasaj hani paşabahçenin karşısında neydi ay adı??? orda 2.katta ..
quarta 30 dan gün almış gibisin vallahi Maşallah,
dışın mercedes için peugeot ise bilemicem tabiii :)
istersen neden olmasın ki, çocuk zordur sevmekle bitmiyor iş sorumluluğu çok fazla
benimki içi dolu,tabi ne kadar çok gölgeidolgu varsa o kadar çok vuruş oluyo. ama renkli çok sevmiyorum ben,hem onları devamlı konturlemek gerekiyo soluyo çünkü...renkli, dolgulu, karartmalı olanlar acıtıyormuş. ama ben zaten içi boş seviyorum. sıkıntı yok benm için. 3 boş kelebek ama pırıltıları var kenarlarda :)
zaten babam beri görünce vuracak. saçlar sarıya boyanmış, dövme yaptırılmış, eve habersiz arkadaş alınmış, altınları zaten hayatta söylemem bana demediğini bırakmaz. bizim kızın başına neler gelmiş çok başıboş bıraktık yoldan çıkmış diyecek
ayy elmiş aklınla bin yaşa evet o,cemal arabacı.:)çok iyidir tavsiye edilir...Carrefour, migros, mahalle marketi egzdim bulamadım
Ertuğ pasajı mı? Ya cemal var ya, dövmeci meşhur. Onu mu diyorsun
canım ben arasına pasta kreması, üzerinde de krem şanti koyuyorum şantiyi yapıp 10 dk buzlukta beklettikten sonra. katıda oluyor hem. birde hiçbirine margarin falan koymuyorum hafif olsu diye. zaten pasta yiyoruz bari yağsız olsun :))
banada verirmisin canım o tarifi deneyeyim bende?
ayy elmiş aklınla bin yaşa evet o,cemal arabacı.:)çok iyidir tavsiye edilir...
sağol canım teşekkür ederim..ne kadar göstermesem de biyolojik saat işte..olur olmasına da 37 den sonra da çocuk ister miyim bilmem,oğluşum büyümüş olur,yeni rahata ermiş olurum sanırım..bakalım kısmet tabii..büyük konuşmak da istemiyorum,ablam öyle dedi dedi,oğlu 8 yaşına gelince hamile kaldıgerçi o 35 yaşında doğurdu da..
düşün bak 2,5 yaşında geldi,uykusu düzene girmedi desem..dün perişan etti yine benii..
gerçekten ıyı fıkır bkn.Eki Görüntüle 700831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?