AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ne şekli var quarta? İşkenceli olmadı mı yaptırmak?
bir de el dövmesi benimki ,bi ark. yaptı. yani böyle ilkel yöntemle..iğneyi eliyle boyaya batırıp seri şekilde şekle uyguladı.ama o yüzden rengi solmadı,şekli hiç bozulmadı,kabuk bağlamadı,yyara olmadı....valla acı da değişik,göbekten bi sürü sinir geçiyo,3-5 atış hissetmiyosun sonra 1 sinire denk geliyo parmak ucuna kadar hissediyosun..

göbeğinle birlikte dövmede büyüdümü ? :)

evet canım aynı şekilde büyüdü dövmem:):)sonra da eski haline döndü..

4 yapraklı yonca yaptır uğur getirsin sana. Çok sevimli durur bence.

pekinn koycam yaptığımda :)
bu arada ECD tarif verdi, arasına dolgu kreması üzerine pasta kreması koyuyorsun, dr oetkerden

pekinn koycam yaptığımda :)
bu arada ECD tarif verdi, arasına dolgu kreması üzerine pasta kreması koyuyorsun, dr oetkerden

canım ben arasına pasta kreması, üzerinde de krem şanti koyuyorum şantiyi yapıp 10 dk buzlukta beklettikten sonra. katıda oluyor hem. birde hiçbirine margarin falan koymuyorum hafif olsu diye. zaten pasta yiyoruz bari yağsız olsun :))
banada verirmisin canım o tarifi deneyeyim bende?

quarta 30 dan gün almış gibisin vallahi Maşallah,
dışın mercedes için peugeot ise bilemicem tabiii :)
istersen neden olmasın ki, çocuk zordur sevmekle bitmiyor iş sorumluluğu çok fazla

Son düzenleme:

elmiş sana dövmeci adresi vereyim çok iyi bir yer oraya yaptır..istediğin deseni de çizebilir eli çok yeteneklidir.
bak şimdi gene unutkanlık geldi bana,tunalıda pasaj hani paşabahçenin karşısında neydi ay adı??? orda 2.katta ..

renkli, dolgulu, karartmalı olanlar acıtıyormuş. ama ben zaten içi boş seviyorum. sıkıntı yok benm için. 3 boş kelebek ama pırıltıları var kenarlarda :)
zaten babam beri görünce vuracak. saçlar sarıya boyanmış, dövme yaptırılmış, eve habersiz arkadaş alınmış, altınları zaten hayatta söylemem bana demediğini bırakmaz. bizim kızın başına neler gelmiş çok başıboş bıraktık yoldan çıkmış diyecek

BIM de bile var elmaryacım.

Carrefour, migros, mahalle marketi egzdim bulamadım

Ertuğ pasajı mı? Ya cemal var ya, dövmeci meşhur. Onu mu diyorsun

quarta 30 dan gün almış gibisin vallahi Maşallah,
dışın mercedes için peugeot ise bilemicem tabiii :)
istersen neden olmasın ki, çocuk zordur sevmekle bitmiyor iş sorumluluğu çok fazla

sağol canım teşekkür ederim..ne kadar göstermesem de biyolojik saat işte..olur olmasına da 37 den sonra da çocuk ister miyim bilmem,oğluşum büyümüş olur,yeni rahata ermiş olurum sanırım..bakalım kısmet tabii..büyük konuşmak da istemiyorum,ablam öyle dedi dedi,oğlu 8 yaşına gelince hamile kaldıgerçi o 35 yaşında doğurdu da..

düşün bak 2,5 yaşında geldi,uykusu düzene girmedi desem..dün perişan etti yine benii..

benimki içi dolu,tabi ne kadar çok gölgeidolgu varsa o kadar çok vuruş oluyo. ama renkli çok sevmiyorum ben,hem onları devamlı konturlemek gerekiyo soluyo çünkü...
pırıltı derken gölge gibi birşey mi??koysana bi foto bakim,çok meraklıyım dövme işlerine de..

Carrefour, migros, mahalle marketi egzdim bulamadım

Ertuğ pasajı mı? Ya cemal var ya, dövmeci meşhur. Onu mu diyorsun
ayy elmiş aklınla bin yaşa evet o,cemal arabacı.:)çok iyidir tavsiye edilir...

tabi canım, hazır pasta kekini sütle ıslatıp, arasına dolgu kreması, üzerine pasta kreması, isteğe göre meyve yada çikolata koyuluyormuş.

pasta kreması ve dolgu kreması dr oetker den canım, ikisi ayrı ayrı süt ile çırpılarak yapılıyormuş.

deneylim :)

İsyanda bu şekilde yapıyormuş onada sordum.

ayy elmiş aklınla bin yaşa evet o,cemal arabacı.:)çok iyidir tavsiye edilir...

Ona sordum zaten, bir arkadaşım da ona yaptırmış, rengi hic solmamış hala harika duruyo, ben de ona yaptırıcam bakalımmm

yeni birşey öğrendim ,oğlıumun ismini bileğime yazdırıcam..yazı şekilleri ibcelerken buldum.
ambigram diye bir teknik.. her iki taraftan bakınca da aynı şekilde okunuyo..süperr...

elmiş ben bir de uğur böceği yaptırıcam..onu renkli yatırcam ama minicik..

hayırlısı olsun canım, bizim komşu 39 yaşında 2.ci bebeğini yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…