- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.701
benim göbeğimde dövme var büyük de bişey...
en çok merak ettiğim hamileyken nasıl olacağıydı..eski bulmacalar gibi olacka diye korkuyodum,hani rakamları birleştirirsin ya öyle
bende hiç olmadı öyle şeyler.zaten aşağıdaydı genelde..gerçi son aylarda aşağıda yukarı kalmamıştı,oğluşum maşallah iri doğduğundan her yerimdeydi..:)
ben çok kilo almama rağmen bel oyuntum falan vardı..geçen gün hamile pant. çıkardım,yuhh dedim bu bacak benim miydi
ama tek iyi yani kilo benim yüzüme yakışır yanaklar falan dolunca iyi olmuştum..
ipek bence de çok ttalı olmuşsun,hadi bakalım tekrar görelim mi acaba seni böyle
Katie avatarını neden sildin :44:
gerçekten çok kötü olmuş yaaa. bende sana benim pastalarımdan koyayım bi taneee. ama baktım bu pc de yok borcum olsun :)
Ayyyy ne dövmesi ben de yaptırıcam ama karar veremedim, nereme neremeee
en çok merak ettiğim hamileyken nasıl olacağıydı..eski bulmacalar gibi olacka diye korkuyodum,hani rakamları birleştirirsin ya öyle
bence çok güzel görünüyo...üstüne krem şanti değil de o pasta kremasından koycaktın,sne hiçi okummaışsın beni,liste bile yaptım ayol sana
Aslında ikinci olsa ne güzel olur Quarta ama zor. Her anlamda zor. Geçen arkadaşımın 2. Hamilelik haberini aldım duygulandım. Bilmiyorum ki kısmet. Sen düşünmüyor musun?
tribal bi desen var..çok seviyorum dövmeyi..13 sne önce elde yaptrımıştım,biraz acılı oldu ama süper,hala bayılıyorum..şimdi bileğime oğlumun adını yazdırıcam..
valla canım devlet memuru olduğundan görünmeyen yerine tavsiye ederim.ben omzun arka tarafını çok severim,bir de göbekte..el , bilek ve boyunda bayılırım zaten de olmaz işte sana..
Katie maşallah canım çok şekersin.sayfa akınca üstüne yorum yapamadım.
yok canım düşünmüyorum valla..oğlumun kardeşi olsa iyi olur onun için ama,ben başa çıkamam..maddi manevi çok zor..yaş da oldu 35 ,sağlık sıkıntılarım falan da var biliyosun..
Allah oğluma uzun ömür versin..
evet böyle hamilelik fotoları bebek resimleri görünce insan değişik oluyo,duygulanıyo ama gerisi berisi zor işte...
koy hayatım bende bir pasta yapacağım heveslendim, ilk fırsatta denicem, resim koyarım şahaser olursa :)
saçın hakkındaki görüşlerimi yazayım bence güzel olmuş daha gözun alışmadığından sana hoş gelmıyor sen ne guzel renklı gözlusun bence tamda olamsı gerketığı gıbı saçın bır ay bekle alışamazsan değişirsin röflenın üzerine ne boyasan akıyor boşuna saçını yıpratma
tribal bi desen var..çok seviyorum dövmeyi..13 sne önce elde yaptrımıştım,biraz acılı oldu ama süper,hala bayılıyorum..şimdi bileğime oğlumun adını yazdırıcam..
valla canım devlet memuru olduğundan görünmeyen yerine tavsiye ederim.ben omzun arka tarafını çok severim,bir de göbekte..el , bilek ve boyunda bayılırım zaten de olmaz işte sana..
ben ortasına pasta kreması üstüne krem şanti koyuyorum şahsen.
bu arada elmayra 3 adet kelebek yaptıracağım. bköy de vagonda randevumu da önümüzdeki hafta h.içi yada bu pazara alacağım aöf sınavlarından sonra. 130 tl dediler. küçük ama kelebekler. kuzneim ve arkadaşları hep orda yaptırıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?