AdAm OLaCaK KıZLaR...

benim göbeğimde dövme var büyük de bişey...
en çok merak ettiğim hamileyken nasıl olacağıydı..eski bulmacalar gibi olacka diye korkuyodum,hani rakamları birleştirirsin ya öyle

Ayyyy ne dövmesi ben de yaptırıcam ama karar veremedim, nereme neremeee

Aslında ikinci olsa ne güzel olur Quarta ama zor. Her anlamda zor. Geçen arkadaşımın 2. Hamilelik haberini aldım duygulandım. Bilmiyorum ki kısmet. Sen düşünmüyor musun?

Ayyyy ne dövmesi ben de yaptırıcam ama karar veremedim, nereme neremeee

tribal bi desen var..çok seviyorum dövmeyi..13 sne önce elde yaptrımıştım,biraz acılı oldu ama süper,hala bayılıyorum..şimdi bileğime oğlumun adını yazdırıcam..

valla canım devlet memuru olduğundan görünmeyen yerine tavsiye ederim.ben omzun arka tarafını çok severim,bir de göbekte..el , bilek ve boyunda bayılırım zaten de olmaz işte sana..

benim göbeğimde dövme var büyük de bişey...
en çok merak ettiğim hamileyken nasıl olacağıydı..eski bulmacalar gibi olacka diye korkuyodum,hani rakamları birleştirirsin ya öyle

Ne şekli var quarta? İşkenceli olmadı mı yaptırmak?

saçın hakkındaki görüşlerimi yazayım bence güzel olmuş daha gözun alışmadığından sana hoş gelmıyor sen ne guzel renklı gözlusun bence tamda olamsı gerketığı gıbı saçın bır ay bekle alışamazsan değişirsin röflenın üzerine ne boyasan akıyor boşuna saçını yıpratma

bence çok güzel görünüyo...üstüne krem şanti değil de o pasta kremasından koycaktın,sne hiçi okummaışsın beni,liste bile yaptım ayol sana

ben ortasına pasta kreması üstüne krem şanti koyuyorum şahsen.

bu arada elmayra 3 adet kelebek yaptıracağım. bköy de vagonda randevumu da önümüzdeki hafta h.içi yada bu pazara alacağım aöf sınavlarından sonra. 130 tl dediler. küçük ama kelebekler. kuzneim ve arkadaşları hep orda yaptırıyo.

Aslında ikinci olsa ne güzel olur Quarta ama zor. Her anlamda zor. Geçen arkadaşımın 2. Hamilelik haberini aldım duygulandım. Bilmiyorum ki kısmet. Sen düşünmüyor musun?

yok canım düşünmüyorum valla..oğlumun kardeşi olsa iyi olur onun için ama,ben başa çıkamam..maddi manevi çok zor..yaş da oldu 35 ,sağlık sıkıntılarım falan da var biliyosun..
Allah oğluma uzun ömür versin..
evet böyle hamilelik fotoları bebek resimleri görünce insan değişik oluyo,duygulanıyo ama gerisi berisi zor işte...

oğlumun adını bende çok istıyorum ama cesaret edmıyrum

İşte ben de böyle düşünüyorum. Ve diyorum ki maddi ve manevi her şeyimin tek varisi prensesim.

koy hayatım bende bir pasta yapacağım heveslendim, ilk fırsatta denicem, resim koyarım şahaser olursa :)

kendine güven canım ya nasıl olursa olsun koy. bak elmayra o pastayı koymaya utandımı hayır. sende koy ne olacak. ondan kötü olamaz heralde

teşekkür ederim canım. söylediğin iyi oldu aktığını bilmiyordum. saçımı bundan önce 3 kere falan boyattım oda en son 2009 daydı. pek anlama boya işlerinden. iyi canım bekleyeyim o zman biraz daha. teşekkür ederim

Şeytan ensene yaptır diyor, ya da kolumun yan tarafına ama ne yapacağıma karar veremedim hala. Acısı bana koymaz da sıkılmayacağım bir sey olmalı.

130 iyiymiş, ben bir ara sordum, kücük bir desen 200 den acıyo makinayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…