AdAm OLaCaK KıZLaR...

meraktan çatlatırım adamı :)

Fransa Paris gez bakalım ohh hayat sana güzel :)

piyonist,fransaya neden gidiyosun tatil için mi,seni pek tanımıyorum da..
ben fuar için senede 2 kez gidiyorum,sevemedim orayı..ısınamadım hiç..hem fiziksel olarak hem ruhen mayıs sonunda bile paltoyla gezdik geçen sene..

gofrettom hadiiiii. foto koy nolur, bi göriyim seni nolurrrr, haydii haydii haydiiii
ayrıcada söylemeden edemiycem ben saftiriğin önde gideniyim. hemen güvenirim herkese onlarda kendilerini ispatlamakta hiç gecikmezler. bu nedenle gerçekte dostum 5i geçmez, burada da 10 falandır çok konuştuğum beni bilen falan.

bilim trabzon oynuyorum bu yıl. çünkü yılsonu gösterisine 4 ay kala katıldım ve onlar 9 aydır oynuyorlar. en kolay uyum sağlayabileceğim ekipte trabzondu. artık seneye kafkas, üsküp, kırklareli ne varsa oynayacağım :))

çok güzel ya çok severim halk oyunları bana hiç oynamak kısmet olmadı ama
aslında ayağım yatkındır ama kısmet işte

fotolar telde canım kablosunu bulamadım evde, iyice bi arayayım tekrardan,
şuan pc de resim yok atamıyorum o yüzden.

bu arada topiktelerin yaşlarını merak ediyorum ben 32 yaşındayım siz biliyosunuzdur gerçi biribirinizin yaşını ama ben bilemiyorum çokmu büyük kaldım yoksa ortalamaya göre?

yok canım halkoyunları gösterisi için gidicem kısmetse. benimde hayatımda en sevmediğim 2 ülke var 1)amerika 2)fransa. bu ikisine hayatta gitmem diyordum ama şansıma da halkoyunları gösterimiz bu yıl fransada, seneye de amerikada olacak. halkoyunlar olmasaydı da hayatta gideyim göreyim demezdim sevmiyorum bunları çok antipatikler. ha dersenki fransız tanıdınmı hiç 4-5 tane tanıdım 1 ini seviyorum halada konuşuruz ama ülke antipatik. sen ne iş yapıyorsun canım ne fuarına gidiyorsun?
aynı kafadayız demekki sevememişiz ikimizde

bilim 27 yaşında bankacıyım, dulum, istanbuldanım

bende bu kadar istikrarlı ilk defa oynuyorum. çünkü ekip çok iyi ve eğlenceli. katılan insanlar çok düzgün ve seni gerçekten içlerine alıyorlar muhabbetleri ile de. ayrıca yıllık ücreti 200 tl ve bir sürü aktivitesi var. herkese tavsiye ederim. çalışmalar pazar günleri. gösteriye 8 hafta kala 1 hiçi akşam 1 de pazar oluyor.

ben pazarlama satış yapıyorum,ana pazarım italya aslında.oraya bayılıyorum,harika bir yer..fransada yılda 2 kez fuarımız oluyo.mecbur gidiyorum. parisi sevmiyorum diyince ukalalık sanıyo herkes ama değil gerçekten de ..benim gibi düşünen birisi olması ne güzel..:):)
insanları bi garip,eminim ki yüzlerce kişilik kalabalığın arasında ölsen yanındaki adam dönüp bakmaz sana..dillerini de sevmiyorum zaten..ingilizce konuşmamalrına da gıcığım..
amerika iyi olabilr ama gerçi hangi eyalate gideceğin de önemli,her yer çok farklıymış birbrinden..
halkoyunlarını meslek olarak mı yapıyosun yoksa hobi olarak mı ?

bir arkadaşımda balayı için parise gitmiş beğenmediğini söylediğinde şaşırmıştım,
Venedik - italya gitmek istediğim yerlerden henüz yurt dışı deneyimim olmadı, inşallah gideriz bir gün.

çok güzel ya keşke bende gidebilsem, hoş benim pertim çıkmış bakmayın 32 yaşında olduğuma bedenim çok çürük özellikle kaslarım çok zayıf,
bu arada ben bugün 32 oldum doğum günüm yani

dulum ne demek bu arada, evlilik konusunda geçmiş tecrübem var demeliydin :)

bak tam adamına söyledin işte onu.italya da venedik e gidiyorum ben ..muhteşem bir yer.gerçekten gidilmesi gereken. ben hep yalnız olduğumdan ,eşimle arkadaşlarımla gitmeyi çok isterim..
inanmazsın bodrumda tatilden ucuza kalabilirsin venedikte.. aşırı pahalı bir yer değil çok çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…