AdAm OLaCaK KıZLaR...

hey sizzz bdv yemi kaçtınız bakayım? konuyu banada söyleyin bende katılayım aranıza. ayrıca kader yıllık izindemi ?
gerçi ben sayfanın skain halini daha çok seviyorum yoksa arada yazılanlar hep kaçıyo ama buda fazla sakin oldu canım

pek bi utangacız abla :))

valla piyonist bu hareketime anlam veremiyorum ama çok rahatsız oluyorum yeni birşey giydiğimde mesela kot pantolon aldığımda biçimsiz oluyor ilk sonradan vücudumun şeklini alıyor gibime geliyo veya spor ayakkabı yeni olduğu besbelli gıcık oluyorum :) ama yeni aldığım birşey evde hep gözümün önündedir bakamalara doyamam ama giyemem de herkesin psikolojik sorunu farklı işte :))

gunaydınnnnnnnnnnnnnn

sovr bu utangaç tutumu senden hiç beklemezdım kafamda canalanan sovr gıttı yenısını hayal etmeye başladım

burdayız hayatım naber ?
yıllık izin haziranda başlıyor kısmetse
senin tatil planların değişmedi dimee ?

teşekkür ederim kızlar açıkçası ben pek beğenmemiştim ama siz böyle söyledikçe gözüme hoş gelmeye başladı. 1 ay kullanmaya karar verdim. bilemediniz 3 hafta

Yok yok gerçekten bence renkler güzel. Bazıları röfle yapacağım diye bakıra kaydırıyor tam açamıyor. Açınca yakıyor falan. Güvenilir ellere teslim olmak lazım.

unutmam ıhh :)
seninde yeni saçlarını bekliyorum...
telefonum kablaosunu bulamadım bende size 1 - 2 son halimin fotolarını atacaktım :)
merak edenler vardır belkim :)

Gofret sen ilk başta utangaç görünüyorsun ama ortama ısındıktan sonra baya açılıyorsun bana kalırsa.

unutmam ıhh :)
seninde yeni saçlarını bekliyorum...
telefonum kablaosunu bulamadım bende size 1 - 2 son halimin fotolarını atacaktım :)
merak edenler vardır belkim :)

burdayız hayatım naber ?
yıllık izin haziranda başlıyor kısmetse
senin tatil planların değişmedi dimee ?

at kuzum ben hiç görmedim seni merak ediyorumm
tatil planım aynı canım Allah kısmet ederse Temmuzda Fransa beni beklerrrr.

kızlar bu arada 9 hazitan 19:30 da halkoyunları gösterim var bakırköy cem karaca kültür merkesinde. biletli normalde. gelmek isteyen olursa söylerse davetyiylerim bitmeden gönderebilirim. ama hem zevkinize hitabediyorsa ve hemde vaktiniz varsaaa

gofrrtto hakkında bende böyle düşünüyorum

ama sovr şaşırdım aslında burda snaırım hepimiz baskın karakterlerız

gofretto candır. bitanedir o çok seviyorum dertdaşım benim

ben baskın diilim. uysalım sakinim nereye çeksneiz oraya gelirim her ortama uyarım, kimsenin sözünden çıkmam

nasılsınız
ben sabah doktora gittim geldim, kan verdim bi baktırdım kendime
sizde durumlar nasıllar,
ha bu arada beni dün görmeyenlere ben dün geldim henüz buranın çömeziyim, şimdilik kapı işlerine bakıyorum ama zamanla yükseleceğim azimliyim

Son düzenleme:
gofretto candır. bitanedir o çok seviyorum dertdaşım benim

ben baskın diilim. uysalım sakinim nereye çeksneiz oraya gelirim her ortama uyarım, kimsenin sözünden çıkmam

oy oy yerim seni şekerlik :)
Sende cansın, evet nereye çeksek gelirsin biliom :)
Ama ben baskınım kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…