- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.921
olay döndü bana geldi ama kendim arandım galibakoycam kızlar normalde şak diye koyarım biliyosunuz hala alışmış değilim kendime o yüzden hiç özen göstermöiyorum saçıma falan şimdi koysamda hiçbişi anlaşılmaz saşım toplu şekilde topuz yapılmış bide krem falan da sürdüm kimse boyadığımı anlamasın diye utanıyorum sanırsam
ben küçükkende yeni bişi aldığımda giyemez evde günlerce giyer biraz yeniliğinin kaybolmasını sağlardımutanırdım
kız hiçbişiyi unutmuyosun var ya
hey sizzz bdv yemi kaçtınız bakayım? konuyu banada söyleyin bende katılayım aranıza. ayrıca kader yıllık izindemi ?
gerçi ben sayfanın skain halini daha çok seviyorum yoksa arada yazılanlar hep kaçıyo ama buda fazla sakin oldu canım
teşekkür ederim kızlar açıkçası ben pek beğenmemiştim ama siz böyle söyledikçe gözüme hoş gelmeye başladı. 1 ay kullanmaya karar verdim. bilemediniz 3 hafta
gunaydınnnnnnnnnnnnnn
sovr bu utangaç tutumu senden hiç beklemezdım kafamda canalanan sovr gıttı yenısını hayal etmeye başladım
unutmam ıhh :)
seninde yeni saçlarını bekliyorum...
telefonum kablaosunu bulamadım bende size 1 - 2 son halimin fotolarını atacaktım :)
merak edenler vardır belkim :)
Bu avatar çok yakışmış katie sana. Bence kullan bunu biraz çok şirine.
unutmam ıhh :)
seninde yeni saçlarını bekliyorum...
telefonum kablaosunu bulamadım bende size 1 - 2 son halimin fotolarını atacaktım :)
merak edenler vardır belkim :)
burdayız hayatım naber ?
yıllık izin haziranda başlıyor kısmetse
senin tatil planların değişmedi dimee ?
Sovr sen de tam tersi daha rahat görünüyorsun ama bak hele sen utanırmış da.
Gofret sen ilk başta utangaç görünüyorsun ama ortama ısındıktan sonra baya açılıyorsun bana kalırsa.
gofrrtto hakkında bende böyle düşünüyorum
ama sovr şaşırdım aslında burda snaırım hepimiz baskın karakterlerız
Gofret sen ilk başta utangaç görünüyorsun ama ortama ısındıktan sonra baya açılıyorsun bana kalırsa.
gofretto candır. bitanedir o çok seviyorum dertdaşım benim
ben baskın diilim. uysalım sakinim nereye çeksneiz oraya gelirim her ortama uyarım, kimsenin sözünden çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?