AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar muhabbetinize ortadan dalmış gibi oluyorum ama topiği aktif görünce sorayım dedim; özel msjla foto gönderme işini nasıl yapıyoruz bilen var mı?

Bizim burda tatil çok daha pahalı haklısın canım, Antalya bodruma gtmekden daha ucuz kesinlikle, bir gün gideceğim inşallah :)

Yıllık izinde neredesiniz bu yıl, belli oldumu program.

gitmek istediğim 3 yer var öncelikle. italya, ispanya ve prag.
praga bu yıl gideceğim fransa öncesi geri italya ve ispanya kalıyor. bakarsın senin fuar zamnına denk getirirz sen bana yardımcı olursun ben çift vatandaşım ab ülkelerine vize sorunum yok gel de ertesi gün koşup geleyim yani :))
bankacıyım canım aslında hobi olarak yapıyorum ve çok seviyorum.
ingilterede kaldığım zaman ders kitaplarında her ülkeden örnekler vardı. en kötüsü londra, sonra fransaydı. ama ben buna katılmıyorum ingilizler gerçekten çok yardımcı ve sıcak bence. ama fransızlar piss kaka tüüüü

piyonistim bi daha evlenirsen balayına gidersin inşallah italyaya - ispanyaya :)

doğumgünün kutlu olsun canımmmmmm. sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara diyeyim.

canım bizim kursun yaş ortalaması 28. yani 17 de var 35 te. ama hayatta anlamazsın yaşlarını. yaş sorun değil gel dene bi kere gör zaten sonra kendin bırakamayacaksın evet canım evlilik konusunda haklısın. tecrübeliyim ben

yalnız kalma beni al, beni al :)) masrafı söyle, tarihi söyle gerisi kolay :)

çok teşekkürler iyi dileklerin için
ben antepteyim zaten sizin kursa katılmam imkansız :)

birde vakitte yokki burda olsada katılamam yani
ayrıca tecrübe iyidir

Son düzenleme:
kızlar muhabbetinize ortadan dalmış gibi oluyorum ama topiği aktif görünce sorayım dedim; özel msjla foto gönderme işini nasıl yapıyoruz bilen var mı?

canım merhabalar. ortadan dalmak ne dmeek her yerden bekleriz
ben bilmediğimden yardımcı olamayacağım canım. hem özelden göndereceğine buraya eklede bizde görelim

çok teşekkürler iyi dileklerin için
ben antepteyim zaten sizin kursa katılmam imkansız :)

birde vakitte yokki burda olsada katılamam yani
ayrıca tecrübe iyidir

ne demek canım benim. yinede olurda istanbula gelirsen bizim kursa bekleriz. hiç olmadı izlemeye gelirsin sende

canım merhabalar. ortadan dalmak ne dmeek her yerden bekleriz
ben bilmediğimden yardımcı olamayacağım canım. hem özelden göndereceğine buraya eklede bizde görelim

ne bilim ya foruma hiç foto eklemedim daha önce çekiniyorum biraz o yüzden özelden yollasam olmaz mı? öğrenince yollarım :)

ama pek merak edilecek bi tipim yok; yeşil göz,kızıl-kahve arası saçlar,beyaz ten bu ka :)

Herkesi gördük bir sen kaldın kadesa? Merak etmiyor değiliz.

Selam kızlar, hayırlı cumalar diliyorum herkese.

Dün ve bugün sabahtan yoğundum gelemedim. Nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…