AdAm OLaCaK KıZLaR...

benimle arkadas olman gerektiğini söylemek istemiş :84:

ayyy ne güzel,ben üniversite okudum orda.. 4 sene..
çok çok güzel bir şehirdesin bence..merkezde mi?

aaa hangi bölüm
annemler merkezde de ben değilim. dedim ya eşimin işinden dolayı ilçedeyiz.
annemleri de ben sürükledim ank dan buraya..

Sebatiye daha bir formdasın bu resimde. Saç rengin yüzüne gitmiş. Gömleğinle süper olmuş.

İvet gizli okuyorum. Ex mail atmış dağıttı beni. Neyse o ayrı konu.

Gitme demiyorum, hobi olarak yine git

ahahahah hee sen bi de plajda göreydin iyice kavrulmuştum

seni sana bıraksa bi yaa, yırtık dondan çıkar gibi gelip ruhunu dağıtıyor!!! gitsin ötede oynasın artık.! ((

aaa hangi bölüm
annemler merkezde de ben değilim. dedim ya eşimin işinden dolayı ilçedeyiz.
annemleri de ben sürükledim ank dan buraya..

sen de benim gibisin yani,ben de annemleri sürükledim valla...yaşamak istediğim 3 şehirden biri eskişehir..ayyy harikaymış ne güzel...

seni sana bıraksa bi yaa, yırtık dondan çıkar gibi gelip ruhunu dağıtıyor!!! gitsin ötede oynasın artık.! ((

En son birbirimize girmiştik ondan beri görmüyordum, haberini babaanneden almıştım. Son bir haftadır mail atıyo. Ayy neyse konusmayalım sinirimi bozuyo

Sebatiye daha bir formdasın bu resimde. Saç rengin yüzüne gitmiş. Gömleğinle süper olmuş.

ayy sorma aslında formda felan değilim.ben şu lustrale başladım yaa 4 ay da tam 4 kilo aldım.hiç farketmeden dünyanın anasını satarak almışım.tatilde bir de yedim.hiç iyi değildim esasen.hala da öyleyim.işde sürekli oturuyorum.yürüyüş yok spor yok rejim desen akşama kadar.

sen de benim gibisin yani,ben de annemleri sürükledim valla...yaşamak istediğim 3 şehirden biri eskişehir..ayyy harikaymış ne güzel...

Öğrenci olduğun şehir sadece öğrenciyken zevk verir ve oradan ayrılırsan kesin özlersin ama yaşarsan kabak tadı verir. Ben ank ya dönmek istiyorum quartam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…