AdAm OLaCaK KıZLaR...

Quartaaaaa bu sana Hafızan 10 numara. Geçen sordun da söyledim. Okumak nasip olmadı sana. Ben iş durumundan dolayı met helvalı bir yerdeyim. Bul bakalım dicem ama google amca pek zeki..

elmişin dedikleri çok rahat..ben hamileyken giymiştim onlardan..tankini..
hem de güzel yanarsın..

şöle bişi herhalde dediğin bulabılırsem bu ıyı altı siliplileri eşim istemıyor şortlu bkıcam artık dagide falan vardır

sen demek gizli gizli okuyodun bizi
öyle tek tabanca gezmek var mı..daha dün bana taksime gitme diyene bak sennnn

İvet gizli okuyorum. Ex mail atmış dağıttı beni. Neyse o ayrı konu.

Gitme demiyorum, hobi olarak yine git

sen gene ıyısın lezsetli bişi olmusun ben dırek patates çuvalıyım

ahahahah hee sen bi de plajda göreydin iyice kavrulmuştum

Quartaaaaa bu sana Hafızan 10 numara. Geçen sordun da söyledim. Okumak nasip olmadı sana. Ben iş durumundan dolayı met helvalı bir yerdeyim. Bul bakalım dicem ama google amca pek zeki..

ayyy ne güzel,ben üniversite okudum orda.. 4 sene..
çok çok güzel bir şehirdesin bence..merkezde mi?

Bilim
Yaşıtız heee

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

aynen böyle dedi bana

elmişin dedikleri çok rahat..ben hamileyken giymiştim onlardan..tankini..
hem de güzel yanarsın..

zayıfken bıkını gıyıyordum sonra mayo aldım hiç kurumuyor stelik komdan almıştım hiç memnun kalmadık şimdi çok markasına bakmadan alıcam evet bu maya çabuk kurur göbemide açabılırım

inşallah ınsanlar korkup kaçışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…