- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.181
En son birbirimize girmiştik ondan beri görmüyordum, haberini babaanneden almıştım. Son bir haftadır mail atıyo. Ayy neyse konusmayalım sinirimi bozuyo
En son birbirimize girmiştik ondan beri görmüyordum, haberini babaanneden almıştım. Son bir haftadır mail atıyo. Ayy neyse konusmayalım sinirimi bozuyo
benimle arkadas olman gerektiğini söylemek istemiş :84:
dur 1 sn önce söyle eltin var mı? KV ile aran nasıl?
ayy sorma aslında formda felan değilim.ben şu lustrale başladım yaa 4 ay da tam 4 kilo aldım.hiç farketmeden dünyanın anasını satarak almışım.tatilde bir de yedim.hiç iyi değildim esasen.hala da öyleyim.işde sürekli oturuyorum.yürüyüş yok spor yok rejim desen akşama kadar.
Genel konu ne peki
Af dilemiyo değil mi utanmadan
benım eltim yok arkadaşlıktan çıkarmasa barı
Hepimiz öyleyiz ya. Masa başı. Eller çalışıyor. Ama üzülme 30 dk klavye kullanmak 9 kalori yaktırıyormuş. Ben de yeni öğrendim.
Merkeze gittim bir kere güzel bir şehir, Lemanda yemek yemiştik
nostaljiii.....
Genel konu ne peki
Af dilemiyo değil mi utanmadan
Sakın yüz verme
Burda bilim'e soruyo yanlış anlamayın
çokta yakınmış bize bulgarıstandan cnm kırcailiden
zaten soracaktım sarışın renkli gözlü var dedım kesın ama ben hiç benzemıyorum göçmenlerı tenım esmer olmasada saçtan kaştan esmerım işte eşim haskovadan oraya gıttık bıkere zaten yenı vatandaş oldukkı benım hamılelık işleri çıktı bıdaha gıdemedık şimdi oğlumuda yaptırıcaz maddı olarakta hazır olunca avrupayı gezıcez ımkanlarından yararlanalım
sen nerelısın kaç yaşında geldın ay tanıdık çıkmıyalım istanbulda çok akraba var
bana diyorsan eltim yok
kayınvaldemlede aram gayet iyi
buna göre bır çikolata yersek 2 gun durmadan yazmamız lazım ıyımış yıne
şimdi seni çıkarırsam kaderi de çıkarmam gerekir
Şöyle güzeldi böyle kıymet bilemedim. Resim atıyo falan. ayy ruhum daraldı. Hepsini siliyorum, cevap da vermiyorum ama cok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?