AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben okadar pahalı yere gıdersem kalırım orda bı sene

en fazla 3 bınlıra dıye dşündük oda oğlumuz olduğundan yemekelrı odaları temız olsun dıye

ben gittim ama akbuke.merkezde KV nin yazlığı var.altın kum tarafını sevmiyorum.

benım aldığım öküz gözüydu galiba meyveli olanlarda yazıyormu :26:
öküzgözü güzeldir ama mayhoştur,ondan sevmemişsindir.
meyveli olanlarda yazıyo evet,karadut şarabı olur genelde..tatlı olur ama daha çok çarpar dikkat et..:)

Şimdi şurdan bi zenci torbacı gelse gözümü kapar her hapı alırım

elmiş bismillah,nası kırdın kafayı kuzum sen,noldu sana birden ??

ben okadar pahalı yere gıdersem kalırım orda bı sene

en fazla 3 bınlıra dıye dşündük oda oğlumuz olduğundan yemekelrı odaları temız olsun dıye

Kuşadasına gidin, cok sevmiştim ben orayı.

Ben bu sene yüreğimin götürdüğü yere gidicem her yerde iki gün kalıp, akdeniz ege cunda ile kapatayım diyorum. En son da canakkale yaparım :)

Kuşadasına gidin, cok sevmiştim ben orayı.

Ben bu sene yüreğimin götürdüğü yere gidicem her yerde iki gün kalıp, akdeniz ege cunda ile kapatayım diyorum. En son da canakkale yaparım :)

kuşadasına ıkıkere gıttık kadınlar plajı bölümüne bıde özdereye gerçekten çok güzel şehir gıbı orası gecesıde gunduzude bi başka hele o guvercinlikmiydi neydi orasıda başka bı alem kuşadasını gördüğümüzden dıdım dıye düşündük

kendıme göre mayada bulamıyorumya ben öle bıkını gıyemem elbiselilerde çok rahatsız denıze gırınce kalkıyo yukarı ne alsam bılemedım tombiklere göre ne önerırsınız

Tankini miydi neydi ondan alsana, altı sort üstü askılı tshirt gibi, cok rahat onlar. Geçen sene bir arkadaşım giymişti, ben de yağıma kiloma bakmadan bikini giymiştim Kumpir patates gibi olmuştum

Evet , dediğim dedik çaldığım düdük türünden
Ama ben herşeye uymazdım
Sigara, içki muhabbeti bana da mantıklı geldiğinden uydum sadece
yok canım sadece içki sigara için demedim.genel olarak bahsederken hep öyle bir imaj çizdi de ondan sordum.yoksa bunlardan çocukları korumak hepimizin görevi..

Alkol sigara diye girdik ben de cıtayı yukarı cıkarayım dedim

sen demek gizli gizli okuyodun bizi
öyle tek tabanca gezmek var mı..daha dün bana taksime gitme diyene bak sennnn

Tankini miydi neydi ondan alsana, altı sort üstü askılı tshirt gibi, cok rahat onlar. Geçen sene bir arkadaşım giymişti, ben de yağıma kiloma bakmadan bikini giymiştim Kumpir patates gibi olmuştum

sen gene ıyısın lezsetli bişi olmusun ben dırek patates çuvalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…