AdAm OLaCaK KıZLaR...

çok sevımlıler gerçekten ıkız görünce içim cız edıyor sanırım senınle aynı zamanlarda hamıle kalmışız benım ıkızlerde yaşasaydı 3 yaşında olacaklardı

benimkisi de tutsaydı kşeke diyorum.ne guzel olurmus.ikisi buyur gidermiş

sebatiye cim iyi akşamlar canım. bende birazdan çıkarım. herkese iyi haftasonları diliyorum. hemde çok bol kazançlı bir haftasonu. sayısaldan neyim paranın çok çıkacağı bi haftasonu

sebatiye cim iyi akşamlar canım. bende birazdan çıkarım. herkese iyi haftasonları diliyorum. hemde çok bol kazançlı bir haftasonu. sayısaldan neyim paranın çok çıkacağı bi haftasonu

inşallah cnm hiç sayısal oynamadım ama sanada ıyı hafta sonları

inşallah paran ahyırla gerı dönecek sana sayısaldan falan bekmele

inşallah cnm hiç sayısal oynamadım ama sanada ıyı hafta sonları

inşallah paran ahyırla gerı dönecek sana sayısaldan falan bekmele

saol canım. inşallah döner. valla ilk işim gidip 4 adet piyango bileti almak oldu. çekiliş 9 mayısta bakalım çıkacakmı. zaten piyangodan gelmezse daha da umudumu keserim.

saol canım. inşallah döner. valla ilk işim gidip 4 adet piyango bileti almak oldu. çekiliş 9 mayısta bakalım çıkacakmı. zaten piyangodan gelmezse daha da umudumu keserim.

cnm asıl onlara umutbağlama yanı ınsan para kaybedınce ne hayır olabılır der haklı olarak ama vardır bundada bı hayır allah can sağlığı versın hastalık içinde harcanabılırdı o para nebilimya teselli etmek zor ama böylesı daha hayırlı belkıde

zaten ben büyük bi söz söyledim birileri için. üstümde hakları varsa bu d
nyada çıksın, benimde üstlerinde hakkım varsa bu dünyada çıksın dedim. para orayla bağlantılıydı. üzüldüm falan ama çıktı işte demekki onların hakkıymış benden çıktı. banada hak geçmemiş oldu
züğürt tesellisi

kader yarın sen çalışıyorsun. bunu iletir misin kızlara seni de ilgilendiriyor ayrıca
bugün tam kk dan koptum bizim bilgi işlemci geldi. konuşuyoruz dedi ki "yeni ticaret kanunu gereğince sanal suçların artmasında, intihar gibi vakalardan dolayı artık şirketler elemanların internet geçmişini saklamak zorunda. ben de 1 aydır dosya tutuyorum. yönetim kurulu isterse kimseye acımam." amanin ben mahvoldum, bütün dakika dakika kk görünecek. acaba diyorum ki kazane desek bu kk ya daha bilimsel bir isim mi bulsa da değiştirse.bilim ve teknolojiya da makina mühendisleri etkinlikleri gibi zerzavatlarşaka bir yana nasıl gireceğim bundan sonra. özelde olup da bilgi işlemcisi olanlar dikkat etsin. bizimki biraz uçuk kaçık yüksek bilgisayar mühendisi adam kendini bu işe adamış yani. her an açık bulursa zıplayacak cinsten nesli tükenmiş bir cins işte. şimdi bu işin bir bileni var mı acaba? yani bu iş nasıl çözülür ki? ben kk ya girmezsem günü bitiremem ki ay aklıma bir şey gelmiyor. ben sık sık gelemeyeceğim galiba. ptsi bu konuyu topikte masaya yatırıp bana özel mesaj atar mısınız lütfen......
hepinizi öpüyorum kızlar....elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sebatiye çok cin gibiyim diye geçiniyorsun bu konuya bir çözüm bekliyorum kalıcı tarafından

günaydın kızlar güzel bir haftasonuna

bugün diyetimin 2. günü, ilk gün başarıyla atlatıldı, birde gece mide ağrılarım olmasa ama neyseki uyku daha tatlı geldi, diyeti bozmadım,

dün akşam eşim evde yoktu bende aldım elime ütüyü koltuğa girişcem, koltuğun örtüsü ve üstüne de ince bi pikeyi 4 katlı yaptım başladım ütülemeye 5-6 dk uğraştım hiçbirgelişme yok illaki köşe izi kalıyo parlıyo , en son artık dedim nolcaksa olsun kaldırdım tüm örtüleri koltuğu öyle ütüledim veeeeeeeeee bi baktım geçti :118::122::119::124:

çok mutlu oldum ben

gunaydın cnm koltuktan kurtulmana sevındım gözun aydın

benıde gaza getırdın bende daha dıkkat edıyorum yememe mıde ağrında geçen bı kaç gune

benipek konu hakkında hiçbi fikrim yok , ama herkes tedirgin olmuştur , peki yönetim tek tek kim nereye girmiş onu mu inceliycekler kalabalık mısınız işyerinde , birde herkes sürekli nette takılıyordur illaki , sende artık biraz azaltma yoluna gidersin , insan gün içinde kafa dağıtmakta istiyor sürekli iş mi yapçan :)) ne kadar tembel bi çalışanım demi vericeğim akılda bu kadar olur işte

gunaydın cnm koltuktan kurtulmana sevındım gözun aydın

benıde gaza getırdın bende daha dıkkat edıyorum yememe mıde ağrında geçen bı kaç gune

ayy sorma üstümde büyük bi yük kalktı bana da ders oldu aman sizde dikkat edin insan üzülüyo,

e yaz geldi tabi dikkat etmek lazım , mide ağrım alışma evresi diye önemsemiyorum zaten 1-2 güne kalmaz o da 4 kilo fazlam var 2-3 haftada veririm onuda son ra da yazın sıcaktan çok yenmiyo zaten

bende ayda 4 kılo versem yeter verebılırsem tabı 4 ayda bıter aslında ama gözümde buyuyor 50 kılo olmasadamda olur 55 olsam yeter eskı gunlere dönerim

sen gevreği nekadar yıyorsun ben çokmu dıyorum acaba kaseyemı döküyorsun dırek yoksa kaşıkığı ölçek olarakmı kullanıyorsun pakete baktım görmedım bi ölçü

Son düzenleme:

5-6 kaşık gevrek koyuyorum üstünü az geçicek kadar da süt göz kararı işte, mesela dün midem acıdı diye bugün içine 2 tane de ceviz eklemdim, halsizdim çünkü güç versin biraz diye şimdide meyve yedim elma ve yeni dünya vardı işyerinde , öğlen 1 de diğer tabağı yerim,3 gibi de tarçınlı yeşil çay içerim aralarda bolcana da su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…