- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.701
şabanın karısının bacaklarının ayrık oldugunu ve kambur oldugunu ayrıca benden kısa oldugunu da söylemişmiydim
çoştum mu ne? yaşının da 36 oldugunu :))))))
Hoho benziyor mu gerçekten kader.
şabanın karısının bacaklarının ayrık oldugunu ve kambur oldugunu ayrıca benden kısa oldugunu da söylemişmiydim
çoştum mu ne? yaşının da 36 oldugunu :))))))
ayyy üzüldüm bak nerdeyse o kadının tarafını tutmaya başlıycambide şaban da yanar döner doyumsuz bi tipti demi kadının saçlarının neden döküldüğü belli oldu pis adam
ayyy üzüldüm bak nerdeyse o kadının tarafını tutmaya başlıycambide şaban da yanar döner doyumsuz bi tipti demi kadının saçlarının neden döküldüğü belli oldu pis adam
Yapma abla sana hic yakışmıyo
sahi söylüyorum.abartı değil.bunlar var.
atmıyorum.
sahi söylüyorum.abartı değil.bunlar var.
atmıyorum.
suç sizin sebatiye olsaydı şabandan girer eltiden çıkar dediniz.
düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum şabandan girmesi kolaydı da eltiden nasıl çıkacam şimdi
vardır olabilir de bunlar insanın elinde olan özellikler değil ki Allah vergisi bizim birazdan ne durumda olacağımızda belli değil ki, üzüldüm dememin sebebi buydu zaten kadına , tamam şaban seni üzmüş olabilir de kadının hiçbişeyden haberi yokki
ve ben %90 kadının mesleği ve kazandığı para için evlendiğini düşünüyorum.öyle şeylere çok önem verirdi.
ve ben %90 kadının mesleği ve kazandığı para için evlendiğini düşünüyorum.öyle şeylere çok önem verirdi.
yuhhh sen ucuz kurtulmuşsun bu heriften.
kadın ne iş yapıyor genel müdür flnmı kurumsal firmada: )
Akşama yemeğim hazır
Ablam sağ olsun, eve pakette gönderiyo misafirliğe gidince
ohh ne güzel, benimde arkadaşım gelcek, eşim yok akşam , kız kıza b irlikte yapıp yicez
Büyük ablam çok hamattır
Ne yapmıştı biliyo musunuz bizi yemeğe çağırdı ya
İçli köfte
En sevdiğim durum, kızkıza takılmaca
elmeyra kaçtı yine , e tabi yoğun kaç topikle uğraşiyo kim b ilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?