AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bende iyiyim elmayra sağol canım.

Nemesis in cezası ne zaman bitiyor acaba? bilen var mı?

anneler günü geliyor annem hazırlık yapıyor hafta sonu bekliyor.ne zaman eşimle annler gününde benim annem için bir şey yapsak arkasından son yılların en kötü kavgasını eder buluyoruz kendimizi.ben de 2 senedir anneme bak anne böyle böyle oluyor, en iyisi biz senle başka bir gün görüşelim.anneler günü kelimesi hiç geçmesin diyorum.hiç o gun annemi aramıyorum bile.KV nin onu aramamızı beklediğini biliyorum, ne güzle ne hakla bekliyorsa.oğlu bırakın benim annemi aramayı anneannem öldüğünde baş sağlığı bile dilemedi.hani cenazeye felan gitmeyi bırakın.eşim sevmiyor öyle şeyleri ve ben ondan hiç bir şey beklemiyorum.neticede armut dibine düşüyor.anası babası ne ki o ne olsun diyorum.

alıştım çoğu şeye ama anneler gününde annemin yanında olmamak bana koyuyor.

alın size sebatiye

Son düzenleme:
günaydın ECD ,

kadesa çıkma teklifini kabul ettim , sabah sabah esprinin suyunu çıkartırdım ama kendimi çekemedim uyku sersemi

günaydın Sebatiye abla,

öyle kabullenmek gerekiyor bazı şeyleri, yoksa yürütmek kolay olmaz.
Eşin kendi annesini arayabilir onun için bişeyler yapabilir ama sen yapmak zorunda değilsin bence,
Oda senin annen için yapmak zorunda değil.

Zorlama olan şeyden ne hayır gelirki, içinden gelmeyeni zorlamamak lazım diye düşünüyorum.

öyle zaten.bunu en iyi ben bilirim ama bazen kafamın tası atıyor.

haklısın bu tarz sorunlar özel günlerde daha çok acıtıyor insanın canını ,

yanlız sen neden anneni bile aramıyosun ki, eşinin annesinin yaptıklarının cezasını annen neden çekiyor ki,

baksana eşin anneni aramıyormuş ölüm kalım da bile , bence anneni ara hatta yakınsan tek başına dahi olsa git, annen eşinin bu aramamazlıklarına alışmıştır ama sen evladısın

düşünemiyor.kötü oldugundan ya da arasının bozuk oldugundan değil.öyle bir hassasiyeti yok.

anneler gününde eşimle yaptıgımız kavgalardan dolayı o günden çok sogudum.aramak bile gelmiyor annemi.lanetli bir gün sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…