AdAm OLaCaK KıZLaR...

Cumartesi akşam şehir dışından bir arkadaşım geldi, onunla gece dışarı cıktık sevgilisi falan da vardı, ayy ne iğrenc gece hayatı yaa, sabah 4 e kadar dışardaydık, kusanlar, kavga edenler falan iğrencti

Son düzenleme:

hiç sevmem bar club tarzı ortamları , rakı balığa gitseydiniz seviyosanız tabi , sonrasında isterseniz giderdiniz daha bi çekilebilir oluyo o zaman o kafayla

hiç sevmem bar club tarzı ortamları , rakı balığa gitseydiniz seviyosanız tabi , sonrasında isterseniz giderdiniz daha bi çekilebilir oluyo o zaman o kafayla

Cok gec aradılar, saat 23,30 falandı, o saatte ankarada sadece barlar acık :S Hic sevmiyorummmm

ya ben ????
ediliğini kabul edip başıma taç etmedim mi seni (((

Amaaan minikkuşummmmm senin yerin ayrııı kürkümü ilk sana vericiim

kızlar günaydın,
pek takılamıyorum buralara,yurtdışından müşteriler geldi de..pek bi yoğunluk var..
öpüyorum sizleri bugün de pek uğrayamam sanırım (

kızlar günaydın,
pek takılamıyorum buralara,yurtdışından müşteriler geldi de..pek bi yoğunluk var..
öpüyorum sizleri bugün de pek uğrayamam sanırım (

Günaydın canım, müşterilerin capon mu :) Misafirperverliğimizi göster onlara çay ikram et öğlen de törkiş kebap yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…