- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.781
https://www.istanbulbilisim.com.tr/...eler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,42267.html
3 KARDES ANNELER GUNU HEDİYESİ OLARAK BUNU ALDIK.ÇOK MESUDUM :118:
indiregandi yapcakmış da elmeyraya sökmez bu numaralar
anamm uzak dur elmişim, arabayı orman yoluna sürdürür bu kart goduşu!!! selem bile verme böylelerine mimik yap yeter :)))))
kızlar bir derdim var ve fikir almak istiyorum sizlerden; malum anneler günü geldi çattı.eşim annesine hediye olarak hani plazma tv ler var ya ondan almak istiyor önce çok da hak ediyor ya annen al tabii diye kinayeli bir çıkış yaptım ama sonra düşündüm annesi onu bu yaşa getiren kadın ne istiyorsa alsın..bu arada k.validem anlatılmaz yaşanır garip bi kadındırçok çektirmiştir bize..
yani sizce alsın karışmayıyım mı napayım?
öyle midir yahu? bu işler bu kadar kolay mı götürmek felan? o zihniyette midir herkes?
kızlar bir derdim var ve fikir almak istiyorum sizlerden; malum anneler günü geldi çattı.eşim annesine hediye olarak hani plazma tv ler var ya ondan almak istiyor önce çok da hak ediyor ya annen al tabii diye kinayeli bir çıkış yaptım ama sonra düşündüm annesi onu bu yaşa getiren kadın ne istiyorsa alsın..bu arada k.validem anlatılmaz yaşanır garip bi kadındırçok çektirmiştir bize..
güzelmiş ne güzel iyi günlerde kullansın
kadişcim selam,
Ya haklısın aslında Anne mertebesinde bir kadın herşeyi hak ediyor aslında.
Ama biraz pahalı sanki, eşinin diğer kardeşleriyle ortak alsalar
sonuçta sizinde 2 evladınız var ev geçiriyorsunuz
Dulum ya ondanHemen kendime koca bulmam lazım :) Allahın gücüne gitmesin ama gecen bir görücü geldi
Yani tam gelmedi de neyse
Annemin ağzından yazıyorumAdamın karısı ölmüş, cok da yakışıklıymış, evi arabası varmış, memurmuş. Neyse faceten bi bakim dedim Anaam amca bee, babam ondan daha karizmatik yemin ederim Beni de kestirmiş gözüne
Ben ona tecavüz ederim ormandaahahaha
Alsın kadis, ben biliyorum seni de kvvyi de ama bırak alsın. Sonucta annesi, senin kayınvaliden, onun annesi yewrum. Bırak icinde kalmasın. Para kazanılır yine, öteki tarafa ne götürcez.
Ben işin esprisindeyim sebatiye, niye götürsün. Sadece adamlar böyle flörtleşmeleri seviyorlar.
Yaptığım espriler yanlış anlaşılmasın, anlışılıyorsa söyleyin dipnot koyayım.
ahhh canım plazmanın modası geçti LED tv alsın almışken tövbee tövbee
hem çektirsin hem ödül.bence tavır koy.hem erkek nerden bilir annenin ne istediğini kendi mi söyledi acaba.
KV denilince resmen mideme kıramplar giriyor.o derece tiksinmişim kadından
yavv benimde çenem düşüktür.hani iyi araba kullanana iyi araba kullanıyorsunuz derim.
Dulum ya ondanHemen kendime koca bulmam lazım :) Allahın gücüne gitmesin ama gecen bir görücü geldi
Yani tam gelmedi de neyse
Annemin ağzından yazıyorumAdamın karısı ölmüş, cok da yakışıklıymış, evi arabası varmış, memurmuş. Neyse faceten bi bakim dedim Anaam amca bee, babam ondan daha karizmatik yemin ederim Beni de kestirmiş gözüne
sebatiye nasıl anladın kendinin söylediğini :) evet bize geldiğinoe demişti,sizin tv yi görünce benimkini izleyesim bile gelmiyo demişti
Selam kızlar
Ben çalışıyorum
Çok çalışıyorum
Siz nasılsınız
valla ben olsam pek müdahale etmem ama bikaç da laf sokardım , birde kendimi biliyorum bundan sonra ömür boyu aileme alıcağam hediyeyle ilgili maddi manevi laf söyleme hakkı olmazdı söylerse de cevap hazır ; sen alırken iyide benim üçkuruşluk hediyemmi gözüne battı
deme abla sapık sanırlar
Elmayracım ben de hayır almayalım dersem rahatsız olucam eminim ki..ama en son ev yaptırdı bu kadın güzel bir hediye alıp gittik dediği şuydu; biz hediye için mi ev yaptırdık...düşün zihniyeti...
Gofretto diğer kardeşlerle ortak alamayız,birisi zaten çok zor günler geçiriyor canı ile uğraşıyor diğerine de demeyiz zaten..maddi olarak zorlamaz bizi o yönden sorun yok canım.ama manevi yönden var :)
valla ben olsam pek müdahale etmem ama bikaç da laf sokardım , birde kendimi biliyorum bundan sonra ömür boyu aileme alıcağam hediyeyle ilgili maddi manevi laf söyleme hakkı olmazdı söylerse de cevap hazır ; sen alırken iyide benim üçkuruşluk hediyemmi gözüne battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?