- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #14.121
nemesis çim canm maşallah çok yakışmışsınız. dünkü fotoya benziyosun kadere helal olsun nokta atışı olmuş hakikaten :))
quarta oğluna bayıldım. hemen bi kız çocuk yapıp bu yakışıklıyı kapmam lazımmmmmmm...
nemesis gelmiş hoşgelmiş. mapushane gülüüü :))
gelmişken bi foto koy gülüm yaaa sen ve kader kaldınız görmediğim. elmayrra hazırlıyor koycak şimdi :)
Kadesacım buyur bana :)))Eki Görüntüle 705623
hoşgeldin canım özledik seni
günaydın kızlar valla ceza puanım 70 oldu ne olcak bilmiyorum bu gidişle burda hiçbi eski üye kalmıcak çok masum yorumlar ya da benim konu içi gördüğüm yorumlara bile ceza geliyo ben anlamadım her daim laylaylom olucaz heralde burda
canım ya ben geldim sen gittin( özlerim valla..sen yokken foto koyduk ben de ekledim fotomu dün sildim ama senin için eklerim
offf çok guzel maşaallah
Nemesissssssss hoşgeldin bebişim, gecmiş olsun
gofretoooo bu ne güzellik ya
alıntılamadım canım silersin diye Maaşallah sana
Nemesissssssss hoşgeldin bebişim, gecmiş olsun
sağol canım
kuzum kafayı senle bozdum sürekli rüyamda görüyorum seni, hatta bi kere kendi yüzümü bile senin yüzün olarak gördüm tövbe Yarabbim
oğluşlarını gördümde seni görmedim
ee hadi senin yemene iizn verim bari,kıymetini bil herkese ısırtmam yani:)quarta senin oğlunun o yanaklarını ısıra ısıra yerim bennnnn
sağol canım,yok zaten burda ne işi var,üniversite hatta belki ortaokul için ankara ist. olsun..ah sağol şekerim ben de isterim senin gibi güzel dünürbittim oğluşuna yaaa artiss yakışıklı MAŞALLAHHH rabbim nazarlardan korusun....
Ben kız yapayımda veremem öyle dondurma memleketlerinee senin oğlanı alırsak Batıya doğru olur bak.
Böyle concon klas dünürümde olsun isterim :)
Töbe töbe, hayırdır inşallah, nasıl görüyorsun, ürktüm valla
Hayra yoralım, bir de sabaha karşı mı görüyorsun?
elmayra sen resim koymaya gitmemişmiydin yahuuuuuu???
sebatie abla sana erzincanlısımın diye sormuşmuydum?? sende tokatlıyım mı dmeiştin? yoksa ben şu an sallıyormuyum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?