AdAm OLaCaK KıZLaR...

elmiş sen bayaa alımlı çekici bi kadınsın..kendine iyi bak,dikkat et,önüne bak kuzum..

sen var ya tonla angaralıyı baştan çıkarırsın haberin yok..:)

ahahahah alımlıyımm cekiciyimmm kedi gibiyim Yok be yavrum, yapamam artık, şaka yapmıyorum unutmuşuz 19 dan 27 me kadar bir adamı sevdim, nasıl işve yapılır öğrenmem lazım

sovr biz bugün hic öpüşmedik Kader gelmeden ayıplı konuşabiliriz doo...n :)

Albüm yaptım cnm, doya doya bak
Albüm yaptım okym
İyi yapmışsın, hangi butikti söyle de almayalım ordan

ayy çok şükür saolasın canım gördüm şimdii. mor etek muhabbetinide anlamış oldum süper yaaa

artık gönül rahatlığıyla görevime dönebilirim. hepinizi öpüyorum kızlar az işlerim var. umarım en kısa zamnda dönerim. görüşürükkkk

hem de nasıl,uslu sakin bir çocuktu,taaaa ki 1 ay öncesine kadar.daha yeni başlıyo yani canım ...enerjidi bitmiyor benim bitiyo onun bitmiyo..tamam hareketli olsun da,azıcık durmayı da bilsin...herşeye hayır diyor bir de...:)2,5 yaşında canım daha,seneye yarım gün kreşe başlayınca biraz kendine gelir diye umuyorum,o zamana kadar eriyip gitmezsem ben :)

elmayraaa datlusun,şekersin,esmer güzelisin o ka bebeğim

gerçi bişi daha var ama ayıplı kaçar belkim

bence de Elmayra dişi,tam kelime bu, bunda öğrenilecek bişey yok kendisi farkında değil, şuh bi kadın yaradılıştan
ama sen masumane bi güzelsin

evet şuhh doğru dedin.

Sende çok çekicisin nemişcim..

Bazı şeyler yaradılıştan haklısın, sonradan pek olmuyor.

Teşekkür ederim bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…