- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #14.141
ee hadi senin yemene iizn verim bari,kıymetini bil herkese ısırtmam yani:)
sağol canım,yok zaten burda ne işi var,üniversite hatta belki ortaokul için ankara ist. olsun..ah sağol şekerim ben de isterim senin gibi güzel dünür
evet genelde sabaha karşı,annemlerin evine talip oluyodun sana ev gezdiriyodum gezdiğimiz odalar eşya doluyodu hemen şirin güzel bi ev oldu sonra ben aynaya bi baktım senin yüzün olmuşum ikiz gibiydik
ee hadi senin yemene iizn verim bari,kıymetini bil herkese ısırtmam yani:)
sağol canım,yok zaten burda ne işi var,üniversite hatta belki ortaokul için ankara ist. olsun..ah sağol şekerim ben de isterim senin gibi güzel dünür
Aslında cok güzel bir rüyaa batıkent taraflarından ev mi alıcam acabaYa da sen beni cok özledin göresin geldi
O zaman koklarım ben de koklaya koklaya öperim
Yok yewrum evrak götürdüm, hazır kader yokken koyayım da dalga gecmesinZaman sıralaması
Eki Görüntüle 705633
Eki Görüntüle 705634
Eki Görüntüle 705635
Eki Görüntüle 705636
evet genelde sabaha karşı,annemlerin evine talip oluyodun sana ev gezdiriyodum gezdiğimiz odalar eşya doluyodu hemen şirin güzel bi ev oldu sonra ben aynaya bi baktım senin yüzün olmuşum ikiz gibiydik
sağol kadesacım..guartam ana-oğul çok güzelsiniz Maaşallah
ne kadar güler yüzlü bir çocuk yaa babasına çekmemiş quartam:)
sağol canım benim,Allah gönlüne göre versin inşallah sovr cim..güzel oluyo erkek çocuk,kız çocuk nasıl bilmyiorum tabi ama..sadece yorucu,onun enerjisine boğuşmasına yetişemiyorum bu arada..eridim gittim.53 kg ya düştüm valla...günaydınlar,
quarta oğluna bayıldım, oğlan çocuk hastalığı var bende ah benimde olsun bi oğluşum :))
nemişim Ankaraya ayak basınca elmayrayla bi kucaklaş sen :)
arkadaş mor etekli o kadın nedir öyle :26:
inşallah babamda emlakçı zaten
nezih bi semt ev bark sahibi olmanı çok isterim hayır olsun bakalım
çok güzel olmuşsun ama inanıyorum ki bundan sonraki hayatında çok daha güzel olacaksın.
Mor elbiseli nineye koptum :)
çiçeği yakalamaya çalışan adam kim çok komik geldi :)
ya bende açılmıyo hiçbiriiiiiiiiiii. print screen yaparak özelden atarmısın bana gofretto?? yada elmayra sana vereyim özelden mailimi sen attt
ya bende açılmıyo hiçbiriiiiiiiiiii. print screen yaparak özelden atarmısın bana gofretto?? yada elmayra sana vereyim özelden mailimi sen attt
hic sormaciceği almaya calısıo
İnşallah canım, allah hepimize huzurla oturacağı evler nasip etsin.
ahahhah erkek tarafından kırık bir akraba
E gec gelirsen acılmaz tabi sildim cünkü
sağol kadesacım..
evet evet aynen,benim gibi canayakın da
sağol canım benim,Allah gönlüne göre versin inşallah sovr cim..güzel oluyo erkek çocuk,kız çocuk nasıl bilmyiorum tabi ama..sadece yorucu,onun enerjisine boğuşmasına yetişemiyorum bu arada..eridim gittim.53 kg ya düştüm valla...
hepinizle görüşmek isterim aslında
hayat işte aynı şehirlerde olsaydık keşke,insanın kanı ısınıyo sanal bile olsa dimi
1 geçe eklemişsin geldiğimde 5 geçiyordu. dk larlamı yarışıcaz yaaa
bende istiyom yada özelden maili verim at
elmayra linkler bende açılmıyor
göremedim seni.
bu arada markafoniden bana gelen pazen çaputu geri yolladım kredi kartıma paramı iade edip 10 tl'lik hediye çeki yüklediler bana,mağdur ettiler ama sonra sorunu çözdüler bunuda diyimde olumsuz reklam olmasın kurum/kişi kimsenin hakkını istemem üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?