AdAm OLaCaK KıZLaR...

hoşgeldin delikanlı

naber sovrcim nasılsın dünden beri

iyilik şekerim yorgunum azcık işten geç çıktım dün evde de işlerim vardı bitirip yığılmışım resmen ölü gibi,

havalarda limoni izmirde yağmur yağcak galiba , bende yazlıkta misali ayağımda sandalet kısa etek askılı ,

hasta olmazsam iyidir , 2 güneş gördümmü şımarıyom hemen

sahi Kader nerde ablası ne alemde iyidir inşallah

Yok yaa oyun oynuyodur facete :)

bo....zzz :))) yada kıyafet havlu dersem ayıplı olmaz heralde leopar slip de diyesim geldi

O zaman sözleşelim, kavilleşelim kader gelir gelmez selam yerine sl.p diyelim

albüm nerde laaaa , sovr görmesin diye ayar mı çektin yoksa

Silmiştim, arkadaş listem cok kabarıkkk

Ben foto moto göremiyorum elmayra ve sildiğin için seni banlıyorummmm bannnnnnnnnnnnnnnn
Ben sırf bu sebeple uyarı aldımdı Mune'den biliyo musun :86:

Selamlar herkese

Ben ban yersem 6 ay yokum

editör fobisi :))) geçti geçti elmeyra tüm korkularımın üstüne gitti sağolsun

ahahah terapi yaptım ayıplı terapi

yok be seksüsün diyecektim de beni banlarsın diye şey ettim

ay ben de bir yerim göründü sandım

ahahahah alımlıyımm cekiciyimmm kedi gibiyim Yok be yavrum, yapamam artık, şaka yapmıyorum unutmuşuz 19 dan 27 me kadar bir adamı sevdim, nasıl işve yapılır öğrenmem lazım

aman elmiş onu ben de bilmem hiç..öğrenilen birşey değil zaten,doğuştan oluyo..yeni yerlere yelken açman lazım..sen şans ver gelir onlar zaten..

kızın terbiyesini bozcaz iyice

direk günaydın kader slip ,bornoz,don sbd :))

şu hunili karikatürler var ya bayılıyorum onlara, burdaki muhabbetlerimizi onlara benzetiyorum bazen hunimiz eksik bi tek :))

Nemişşşş hoşgeldin şekerim, uzun zamandır yoktun.

Evet canım çok şükür Ankara Genel Müdürlüğe çıktı tayinimiz.

Darısı size inşallah.

inşallah şaka maka 1 sene olucak bizimde kaldı 3 sene çoluk çocuk olursa çabuk geçer zaman diye düşünüyorum buralarda yaşamak zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…