- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşinin yaptığı en başından hiç hoş olmamış. Sarj aleti çok acil lazımsa bile, bunu güzelce hatta şaka yollu bile dile getirebilirdi. O zaman zaten eşiniz koşa koşa götürürdü. Üstüne birde hakaret etmiş, bildiğin kusura bakma ama kız kardeşin çirkeflik yapmış yani. Ama olan olmuş artık, yaşına verin.Merhabalar,
Yine ne yapmam gerektiğini bilmeyecek bir haldeyim. Kız kardeşim ve eşim feci şekilde kavga ettiler. Gözümde ikisininde haksız olduğu şeyler var ama kardeşim benimle konuşmuyor eşim ondan nefret ediyor ne yapayım bilemiyorum.
Şimdi ben düğünü bekliyorum nikahlıyım evim hazır düğüne baya az kaldı.Düğünü bekliyoruz. Eşimle evimizde kalıyoruz bazen, ama genelde babamın evindeyim hafta sonları genelde beraber kalıyoruz.
Cumartesi gecesi beraber kalacaktık eve geldim eşyalarımı topladım üstümü değiştirdim kendi şarj aletimi alacağıma kardeşimin şarj aletini almışım... Ama yanlışlıkla yani ne yapayım insanlık hali..
Eşim geldi beni taksiyle aldı gece saat 12 yi geçti kardeşim şarj aletini sordu aradı dur dedim çantama bakayım aa dedim evet yanlışlıkla almışım sabah erken geleceğim getiririm dedim. Bu başladı ben anlamam o şarjı getireceksin bir yolunu bul şimdi getir yok şarjı yüzde 17ymiş. yok allah çarpsın herkese eşimle kaldığımı söylermişmiş bir yolunu bulup getireceksin seni bekliyorum kocan yanında beraber getirin yada o getirsin salakmışım ben nasıl getireceğim onu ilgilendirmezmiş
eşimde telefonu aldı elimden bu saatte olmaz insan gibi söylesen neyse neyine emir veriyorsun dedi. Kardeşim başladı sen ne diyorsun be adam olda sen getir o zamaan!!! eşim sinirden deliye döndü nasıl bana böyle konuşursun diye giyindi aldı şarjı gittik şarjı vermeye eşim şarjı verirken bunu al ama saygıyı öğren dedi
kardeşim de sen kimsin be sen bana saygı göstereceksin ben sana değil dedi (kardeşim 21 yaşına girmek üzere) laf dalaşına girdiler baya yolda.
Ben arada kaldım kardeşim eve girsin ve sussunlar diye uğraşıyorum birbirlerinin üstüne yürüyorlar sonra kardeşim eşime s*ktirgit yaa dedi eşim çok sinirlendi ve yolda bağıra bağıra gitti bende onla gttim ama sakinleştirmeye çalıştım baya.
Kardeşim annemi babamı aramış x üstüme yürüdü itti beni düşüyordum düştüm falan demiş ama asla böyle bişey olmadı. Annem aradı babam aradı konuştular eşimle tabi işte kardeşime laf söyletmiyorlar ama haksız olduğunu anlıyolar.
Annem de yok ne olursa olsun o benim kızım kızıma öyle davranamaz falan dedi. Ben konuyu kapattım o konuda konuşmuyoruz ama evde kardeşimle de konuşmuyoruz.
Eşim kardeşimi görmek istemiyor böyle saygısızlık görmedim nefret ediyorum diyor düğünümde bile istemiyor diyor acayip sinirli ona karşı
Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım
Bu ortalığı ayağa kaldırmak için bir mazeret yani. Size saçma sapan tehditler savurabilmek için bahane olabilirmiş. Düzgünce ya abla bana şarj aleti acil lazım yarın x ile buluşacağız haberleşemem lütfen enişteme söyle getiriverin falan gibi anlatabilirdi. Yada geceden haber verirdi sevgilisine buluşma yeri saati belirtilir telefonu kapatır şarjı sabit tutardı. Böylece zorlanmazdı. Bir sürü çözüm yolu varken ortalığı ayağa kaldırması sanki başka bir derdi varmışta size patlamış gibi geldi banayok sevgilisiyle buluşacakmış evde diğer kardeşimin tel var ordan haberleşin dedim bana sen çok biliyorsun dedi
evet şarjı yanlışlıkla aldım ama geri götüremeyeceğim kadar geç bir saatti. üstelik oda uyuyacaktı gece şarj kendi kendine bitmeyecek kadar vardı. şimdi siz olsanız ablanıza o şarjı getireceksiniz beni ilgilendirmez umrumda değil ya adam olsun kocan getirsin yada ikiniz getirin dermiydiniz?Bende baskasinin hatasi yuzunden sarjsiz kalmak istemem. Telefon kardesinizin, alet kardesinizin 2 saat onceden doldursaydi, %17 sarj ona yeter deme hakkiniz yok bence. Yanlislikla aleti alan sizsiniz, geri goturulebilecek mesafedeyken kardesinizi magdur etmek isteyende sizsiniz.
Esiniz kardesinizle aranizdaki probleme karismamali. Esinizin olaya müdahale etmesine izin vererek ikisinde de unutulmasi mumkun olmayan durumlar yasatmissiniz. Bu saatten sonra ne kardesiniz uzerine yürüdüğünü ne de eşiniz kendisine kufredildigini unutabilir.
Ayrica annenizin yerinde olsam evladimin ustune yuruyen adami arayip bende ayar verirdim. Bir kadin olarak ustume yuruyen adama bende kufrederdim.
evet şarjı yanlışlıkla aldım ama geri götüremeyeceğim kadar geç bir saatti. üstelik oda uyuyacaktı gece şarj kendi kendine bitmeyecek kadar vardı. şimdi siz olsanız ablanıza o şarjı getireceksiniz beni ilgilendirmez umrumda değil ya adam olsun kocan getirsin yada ikiniz getirin dermiydiniz?
sihirli cümleler. dediğiniz gibi düzgün cümlelerle!Ben uyuyacagim diye yataga gectikten sonra 1 saat uyumam, muzik dinlerim
%17 sarj bana yetmez ve bunlari bildigim icin sarj aletimi insan gibi duzgun cumlelerle geri isterim. geri getirmemekte ısrar ediliyorsa sesimi yukseltirdim.
Bir hata yapip goturuyorsaniz geri getirmelisiniz. Kimse hayatini size gore sekillendiremez ki. Uyuyacakti, kendi kendine bitmez vs diyemezsiniz bence.
Merhabalar,
Yine ne yapmam gerektiğini bilmeyecek bir haldeyim. Kız kardeşim ve eşim feci şekilde kavga ettiler. Gözümde ikisininde haksız olduğu şeyler var ama kardeşim benimle konuşmuyor eşim ondan nefret ediyor ne yapayım bilemiyorum.
Şimdi ben düğünü bekliyorum nikahlıyım evim hazır düğüne baya az kaldı.Düğünü bekliyoruz. Eşimle evimizde kalıyoruz bazen, ama genelde babamın evindeyim hafta sonları genelde beraber kalıyoruz.
Cumartesi gecesi beraber kalacaktık eve geldim eşyalarımı topladım üstümü değiştirdim kendi şarj aletimi alacağıma kardeşimin şarj aletini almışım... Ama yanlışlıkla yani ne yapayım insanlık hali..
Eşim geldi beni taksiyle aldı gece saat 12 yi geçti kardeşim şarj aletini sordu aradı dur dedim çantama bakayım aa dedim evet yanlışlıkla almışım sabah erken geleceğim getiririm dedim. Bu başladı ben anlamam o şarjı getireceksin bir yolunu bul şimdi getir yok şarjı yüzde 17ymiş. yok allah çarpsın herkese eşimle kaldığımı söylermişmiş bir yolunu bulup getireceksin seni bekliyorum kocan yanında beraber getirin yada o getirsin salakmışım ben nasıl getireceğim onu ilgilendirmezmiş
eşimde telefonu aldı elimden bu saatte olmaz insan gibi söylesen neyse neyine emir veriyorsun dedi. Kardeşim başladı sen ne diyorsun be adam olda sen getir o zamaan!!! eşim sinirden deliye döndü nasıl bana böyle konuşursun diye giyindi aldı şarjı gittik şarjı vermeye eşim şarjı verirken bunu al ama saygıyı öğren dedi
kardeşim de sen kimsin be sen bana saygı göstereceksin ben sana değil dedi (kardeşim 21 yaşına girmek üzere) laf dalaşına girdiler baya yolda.
Ben arada kaldım kardeşim eve girsin ve sussunlar diye uğraşıyorum birbirlerinin üstüne yürüyorlar sonra kardeşim eşime s*ktirgit yaa dedi eşim çok sinirlendi ve yolda bağıra bağıra gitti bende onla gttim ama sakinleştirmeye çalıştım baya.
Kardeşim annemi babamı aramış x üstüme yürüdü itti beni düşüyordum düştüm falan demiş ama asla böyle bişey olmadı. Annem aradı babam aradı konuştular eşimle tabi işte kardeşime laf söyletmiyorlar ama haksız olduğunu anlıyolar.
Annem de yok ne olursa olsun o benim kızım kızıma öyle davranamaz falan dedi. Ben konuyu kapattım o konuda konuşmuyoruz ama evde kardeşimle de konuşmuyoruz.
Eşim kardeşimi görmek istemiyor böyle saygısızlık görmedim nefret ediyorum diyor düğünümde bile istemiyor diyor acayip sinirli ona karşı
Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım
sihirli cümleler. dediğiniz gibi düzgün cümlelerle!
evet düzgünce dese bana xle buluşacağım çok acil şarj lazım beraber getirseniz dese kesinlikle giderdik. ama malesef olay başka şekilde ilerledi
evden gizli gitmedimAnnee ve babaniz nerdeydi?
Siz evden gizli mi gittiniz?kardesiniz ona mi öfkelendi?
Kardesiniz gereginden fazla öfkelenmiş ama eşinizle siz de dogru bir davraniş bicimi sergileyememissiniz.
Aranizda kaç yaş var bilmiyorum ama sizde olgun davranmamissiniz.
Ayrica iphone ve samsungun sarj aletleri farkli ikinizin telefonuda ayni siz iki sarj aletini de yaniniza alip burada hakli cikabilmek icin mi boyle yazdiniz anlamadim.
Bana kalirsa eşiniizi biraz yumusatin kardesinizle de konuşun.sonrs babaniz falan devreye girsin dugun oncesi çözmeye çalisin bu durumu
o konuda da onu haksız buluyorum ona da söyledimYinede esiniz kardesiniz uzerinde hakimiyet kuramaz, saygili ol diyemez, uzerine yuruyemez.
Sadece sordum iphone ve samsung farkli çünkü.evden gizli gitmedim
aramızda 1 yaş var
ikimizin tel aynı değil ben samsung o iphone
hiç bakmadan aceleden onun şarjını almşım ayrıca burda neden haklı çıkmak isteyeyim pardon?