• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam olda sen getir!!! bir küçük şarj meselesi. eşim ve kardeşimm.

Burda bazı arkadaşlar hakarete ugradgi zaman başkasina saygi ögretmk benim haddim degl diyip susuyor mu yoksa haddini bil saygli ol diyip gereken cevabi veryor mu cok merak ediyorum.ya okudugnu anlama sifir ya empati..eşinizn tek hatasi araya grmesi knu sahbi dger knularda rahat olun..szi koruyup kollamasi cok guzel..sizin d ona guwenmeniz.gerh.si boş.mutluluklar dilerim:)
güzel yorumundan dolayı sana çok teşekkür ederim.

Size göre el oğlu ile bağın kopması bir imzaya bakabilir ama bizim eşimizle bağlarımız bir imzadan daha güçlü. Kardeşimle çok daha güçlü. Eşimi ailede herkes çok sever genel olarak beni mahcup edeceğini hiç sanmıyorum.
Sıkıntı edeceği kadar büyük bir olay değildi kardeşimi çok iyi tanıyorum sadece sevgilisiyle mesajlaşmak için ablasıyla tartıştı eniştesiyle tartıştı kendisi de yaptığı hatanın farkında.

Bu yorumunuzu okumadan once konuya farkli bakiyodum ama goruyorum ki siz o sarji gece gec oldugu icin degil,kardesinizin hayatini/isteklerini/özel hayatini ciddiye almadiginiz icin goturmek istememissiniz.

Bunu ben hissettiysem kardesiniz haydi haydi hissetmistir,haddi aşan tepkisinin sebebi yuksek ihtimalle sizin bu umursamaz tutumunuz.

Degil sevgilisiyle konusmak icin , şarj aletini duvara asıp boş boş izlemek icin bile istese goturmek zorundaydiniz.

Bu yorumunuzu okumadan once konuya farkli bakiyodum ama goruyorum ki siz o sarji gece gec oldugu icin degil,kardesinizin hayatini/isteklerini/özel hayatini ciddiye almadiginiz icin goturmek istememissiniz.

Bunu ben hissettiysem kardesiniz haydi haydi hissetmistir,haddi aşan tepkisinin sebebi yuksek ihtimalle sizin bu umursamaz tutumunuz.

Degil sevgilisiyle konusmak icin , şarj aletini duvara asıp boş boş izlemek icin bile istese goturmek zorundaydiniz.

Ben ilk etapta kardese hep boyle yaptigini ve kardesinin patlamasi oldugunu gormustum bu yorumdan sonra yazmayi biraktim ama dayanamadim. Su an konu sahibi her konuda boyle yapmaya devam edecek. Hala kardesini esinden aldigi cesaretle eziyor. Halbuki dugunden sonra esi onuda ezmeye baslayacak. Ortada buram buram iktidar savasi var. Anne babanin tavri ortada. Tek uzulen konu sahibi olacak ama farkinda degil.

Ben ilk etapta kardese hep boyle yaptigini ve kardesinin patlamasi oldugunu gormustum bu yorumdan sonra yazmayi biraktim ama dayanamadim. Su an konu sahibi her konuda boyle yapmaya devam edecek. Hala kardesini esinden aldigi cesaretle eziyor. Halbuki dugunden sonra esi onuda ezmeye baslayacak. Ortada buram buram iktidar savasi var. Anne babanin tavri ortada. Tek uzulen konu sahibi olacak ama farkinda degil.
Buldumcuk sendromu. Bırakalım, yaşayıp görsün, eşi onu mahçup edecek mi etmeyecek mi.

Durulur olaylar merak etme..
Benim de kizkardesimle esim birbirlerine cok sinir olurlar. Hep aralarinda kalirim. Aynen bu anlattigin gibi seyler bizde de oldu. Esim alttan alir kimi zaman,bazen kardesimekasgoz yapar diyeceklerini dedirtmem falan ..napiyim..
Birbirlerinden olesiye nefret de etseleeer ortak bi noktalari var, sen..
Senin.icin idare etmek zorundalar. Kardesinin arkasinda dur bence biraz belki de seni paylasamiyodur. .. ama sunu soyleyim dengeyi kurmak cidden zor. Kardesini cok tutsaaan yarin evine her isine karisicak... kocani cok tutsaaan kardesini eve almamakla baslayp kendi sevgili ailesini over de over seninkileri hep haksiz bulur falan..
Valla ben pek.kuramiyorum dengeyi. Umarim sen kurarsin..

Haklisiniz..benim de burnuma,kardesi bahane edip ailesiyle gorusmesinekar ismaya varacak kadar bi kisitlama olacagi kokusu geldi nedense.. :/
Arkadas zaten dugun olmadan kah kocasiyla.kah baba evinde kalmakta,yani ikisinin arasinda kalmis. Kardesinin bu durumu tehdit unsuru olarak kullanmasi da,ocevrede hos karsilanmadigini gosteriyor sanki...konu sahibi dugunu beklemeyip kocasiyla yasiyor,kardesini tutacagini hic sanmam... Sanirim kocasini savunur gibi geliyor bana.. ve uzulecek olan kendisi olacak.
Dengeyi kurmak zorunda...

Halbuki dugunden sonra esi onuda ezmeye baslayacak. Ortada buram buram iktidar savasi var. Anne babanin tavri ortada. Tek uzulen konu sahibi olacak ama farkinda degil.

Haklisiniz..benim de burnuma,kardesi bahane edip ailesiyle gorusmesinekar ismaya varacak kadar bi kisitlama olacagi kokusu geldi nedense.. :/
.

Katılıyorum, enişte bey daha düğün olmadan iktidar olmaya çalışıp aileye saygı dersi vermeye başlamış. Saygıyı öğren demek sana annen baban saygı vermemiş ben öğreteceğim demek. Ailesine hakaret ediliyor ama Amaaan Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın nasılsa sen ben koruyorsun diyor konu sahibi.

Ben de konu sahibine bugün kardeşine saygıyı öğren diyen adam yarın annene-babana nasıl evlat yetiştirdiniz diye tepene biner yazdım, cevaben ''geleceği gören kk üyeleri'' yazdı. İşine gelmedi sanırım. Sizin yazdıklarınız da konu sahibince ti'ye alınır muhtemelen. Yaşasın görsün demek kalıyor geriye...

Back
X