Adam sapık mı

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
yeğenimin sünnet düğünğne gittim. Halamın oğlu yani. Halamlar beni 10 yıl sonra kocaman kız halimde gördüler görüşemedik bayadır. Düğün olmadan evde oturduk biraz. Neyse ben oturuyordum koltukta bir karı bir koca benim de akrabammışlar. Bu ikisi benim ayağımı koyduğum yerde oturuyorlardı. Adamın ayağı bana değiyordu kadını dürtüyordu sinir etmek için falan . Neyse 2 saat falan oturduk orda adam sürekli bana baktı. Utandım ya. Çıktım balkona tek başıma oturdum. Adam sanki beni arıyormuş gibi baktı gitti balkona. Akşam oldu babama dediki maşallah kızın çok oturaklı edepli bizim kızlar çok şımarık dedi. Adam bana gözlerini dikince ben hiç bakmadım kasıldım kaldım düğünde de baktı arada. Ben mi yanlış anladım acaba adam sapık mı

Sen ne yaptın bu süre içinde? Öylece bekledin mi?
Ayağı sana değip kadını dürterken??
Maalesef kalkamadım. Sıkıştım zaten ikiside yerde ayak ucumda oturuyorlardı. Diğer koltuklar da doluydu. Karşı koltuğa geçtim sürekli baktı yemek yedik sohbet açtı. Hayır yani akraba da sürekli bir ilgi

Halanın oğlu yeğen değil kuzen olur :)

Benim gözümde tam canlanamadı olay. Kim nerede oturuyordu? Ayağı sana değen adama “ayağını çek” deseydin veya kalkıp başka yere otursaydın. Adam sapık olabilir, olmayabilir de.

Maalesef kalkamadım. Sıkıştım zaten ikiside yerde ayak ucumda oturuyorlardı. Diğer koltuklar da doluydu. Karşı koltuğa geçtim sürekli baktı yemek yedik sohbet açtı. Hayır yani akraba da sürekli bir ilgi
AMA ayağı değmiş ve 2 saatten bahsediyorsunuz.
Daha erken çıksaydınız ya balkona.

iyi susmusun, adama cesaret vermişin böyle yaparak. haksız çıksaydın ne olacaktı, en fazla adam senden uzak dururdu millet 2 gun konusur sonra unutulur giderdi. ama sen kurtulmuş olurdun baştan.

Halanın oğlu yeğen değil kuzen olur :)

Benim gözümde tam canlanamadı olay. Kim nerede oturuyordu? Ayağı sana değen adama “ayağını çek” deseydin veya kalkıp başka yere otursaydın. Adam sapık olabilir, olmayabilir de.
Ben koltukta onlar yerde ayak ucumda oturdular. Kadına cilve yapıyordu işte ayakları bana değdi . Nasıl bir rahatlık ya ilk kez görmüşüm zaten onları

iyi susmusun, adama cesaret vermişin böyle yaparak. haksız çıksaydın ne olacaktı, en fazla adam senden uzak dururdu millet 2 gun konusur sonra unutulur giderdi. ama sen kurtulmuş olurdun baştan.
Ya ben kötü kız diye anılsaydım evli adam bide akrabam karısı falan iftira atsalardı bana

Kuzum ya teke tek oldugunda cok sert bir dille tersleyin ya da herkesin icinde gayet ciddi ve yine sert bir sekilde uyarin emin olun yanlislikla ona baksaniz hodlandiginizi sanacaktir sapiklar boyle algiliyor kesinlikle tersle yoksa sana takabilir basima geldi

Birsey olur da yanlis anlafin derlerse sende yanlis anlayacagim sekilde davranmasin diye soyle

Unutma bakista tacizdir ve kadinlar hisseder kotu niyeti

Ya ben kötü kız diye anılsaydım evli adam bide akrabam karısı falan iftira atsalardı bana
tamam da madem o kadar korkuyordun, neden oturdun 2 saat kadar. hiç ses etmemişin abi ayağını ceker misin burada bende varım ayıp oluyor deseydın adam hemen dikkat ederdi belki davranışlarına.
üzgünüm, iyi cesaret vermişin. her karşılaştığınızda taciz edebilir size. sen sustukca olumlu olarak anlıyorlar bu tur sapıklar, gittikçe azıtıyorlar. bizzat yaşadım. o kadar yumuşak durma sende, tersle ne bileyim.

Bende pek birşey anlamadım oturma şeklinden falan
Yerde oturuyormuş adamla kadın, cilveleşiyorlarmış, adamın ayağı da arada konu sahibinin sanırım bacağına falan değiyormuş. Ben öyle anladım.

Konu sahibi adam yılışık biriymiş herhalde. Sana adamı ifşa et taciz davası aç sonra da “kötü kız” ilan edil demedi kimse zaten. Kendini savunacak yaştasın. Kalkıp gitseydin. Ortada bariz bir şey yok, kibarca uyarabilirdin de.

Birsey olur da yanlis anlafin derlerse sende yanlis anlayacagim sekilde davranmasin diye soyle

Hayır akrabayız diye öküz gibi bakması ne alaka ya. Utanma çekinme diye mi yapıyor karısını da bana yaklaştırmaya çalıştı yalnız bırakma gibisinden yani. Babama da kızın ahlaklı diyor. Ne bakıyorsun ya öküz gibi

O nasıl oturuş anlamadım ama,insan hiç ya haksız çıksaydım,ya bana kötü kız deselerdi diye düşünüp susarmı.

İstemediğin halde sana değiyorsa bu da taciz.Ses çıkarmadığın için de cesaret bulup sürekli yapmaya devam edecek.Bugün sana,yarın başkasına.

Back
X