Adam sapık mı

Karısına akrabamızmış dedi karısını yakın tutmaya çalıştı falan baktı durdu balkona çıktım baktı gitti çok düşünceli maşallah ben mi yanlış düşünüyorum
Bu gozler neler gordu tatlim.. valla bana markette calistigim bi donemdi ogrenciyken .. adamin biri aboww yiyecek gibi bakiyo.. ama bu adam her yerde gordugunde ayni.. karisiyla geldi gene ayni.. birde babam yasindadir kesin bide tipsiz.. tobe sanki tipli olsa bakmasi mubah diycem :) ole degil tabii ama o kadar igrendimki adamdan..

O nasıl oturuş anlamadım ama,insan hiç ya haksız çıksaydım,ya bana kötü kız deselerdi diye düşünüp susarmı.

İstemediğin halde sana değiyorsa bu da taciz.Ses çıkarmadığın için de cesaret bulup sürekli yapmaya devam edecek.Bugün sana,yarın başkasına.
Hayır siz d
Bu gozler neler gordu tatlim.. valla bana markette calistigim bi donemdi ogrenciyken .. adamin biri aboww yiyecek gibi bakiyo.. ama bu adam her yerde gordugunde ayni.. karisiyla geldi gene ayni.. birde babam yasindadir kesin bide tipsiz.. tobe sanki tipli olsa bakmasi mubah diycem :) ole degil tabii ama o kadar igrendimki adamdan..
benim dediğim adamın da benim yaşımda kızı vardı

yeğenimin sünnet düğünğne gittim. Halamın oğlu yani. Halamlar beni 10 yıl sonra kocaman kız halimde gördüler görüşemedik bayadır. Düğün olmadan evde oturduk biraz. Neyse ben oturuyordum koltukta bir karı bir koca benim de akrabammışlar. Bu ikisi benim ayağımı koyduğum yerde oturuyorlardı. Adamın ayağı bana değiyordu kadını dürtüyordu sinir etmek için falan . Neyse 2 saat falan oturduk orda adam sürekli bana baktı. Utandım ya. Çıktım balkona tek başıma oturdum. Adam sanki beni arıyormuş gibi baktı gitti balkona. Akşam oldu babama dediki maşallah kızın çok oturaklı edepli bizim kızlar çok şımarık dedi. Adam bana gözlerini dikince ben hiç bakmadım kasıldım kaldım düğünde de baktı arada. Ben mi yanlış anladım acaba adam sapık mı

Sapık yada değil sizi huzursuz etmiş mi etmiş... Bir daha görüşmeyeceğnizi düşünüyorum zaten dikkatli olun akrabaymış ail dostuymuş bunlardan çıkıyor her bir halt...en yakınınızdakilerden..

Tabure alacaksan mağazaya git amca diyemedin mi? Oturaklıymışmış. Etiket yapıştırma işine ayar oluyorum.

Yasiniz 17
Baba zoruyla kapandiniz
Toplu bir mekanda size surtunen evli cocuklu erkek akrabaniza 2 saat orada tek soz etmeden tahammul ettiniz ve simdi adam sapik mi diye bize mi soruyorsunuz cocugum?
Basinizi acin madem isteyerek kapanmadiniz
Sizi taciz edeni de isterse babanizin oglu olsun anjnda topluluk yerde rezil edin. Cekinmeyin boyle ahlaksizlardan

Hayır akrabayız diye öküz gibi bakması ne alaka ya. Utanma çekinme diye mi yapıyor karısını da bana yaklaştırmaya çalıştı yalnız bırakma gibisinden yani. Babama da kızın ahlaklı diyor. Ne bakıyorsun ya öküz gibi
Bir daha seninle konusmaya calisirsa ya da bakarsa birseymi oldu niye oyle bakiyorsun vs sert bir dille uyar psilikler boyle boyle yaklasmaya calisiyorlar yarin birgun yanindan gecerlen yanlislikla carptim ayagina yatip taciz vs olabilir kuzum bak basima geldi ne olur dikkat et

İyi de kalksaydınız o zaman oradan neden o kadar zaman oturdunuz hem karı koca neden yerde oturuyorlar hem de ayağınızın dibinde onu da anlamadım. Gözü sizi aramış da balkona bakmış da falan orada ne cilveleşmesi eşiyle milletin içinde anlamadım ama yerinizi değiştirmemenize takıldım. Nasıl aile ilişkiler böyle kimse kimseyi de tanımıyor.

yeğenimin sünnet düğünğne gittim. Halamın oğlu yani. Halamlar beni 10 yıl sonra kocaman kız halimde gördüler görüşemedik bayadır. Düğün olmadan evde oturduk biraz. Neyse ben oturuyordum koltukta bir karı bir koca benim de akrabammışlar. Bu ikisi benim ayağımı koyduğum yerde oturuyorlardı. Adamın ayağı bana değiyordu kadını dürtüyordu sinir etmek için falan . Neyse 2 saat falan oturduk orda adam sürekli bana baktı. Utandım ya. Çıktım balkona tek başıma oturdum. Adam sanki beni arıyormuş gibi baktı gitti balkona. Akşam oldu babama dediki maşallah kızın çok oturaklı edepli bizim kızlar çok şımarık dedi. Adam bana gözlerini dikince ben hiç bakmadım kasıldım kaldım düğünde de baktı arada. Ben mi yanlış anladım acaba adam sapık mı
Hani sen erkeklere bakamıyordun tatlım ?

Sen de bakmıssın demek ki adama
yoksa sana bakıp bakmadığını sürekli nereden anlayacaksın

Sen de bakmıssın demek ki adama
yoksa sana bakıp bakmadığını sürekli nereden anlayacaksın
Çevreme baktım tabiki ne saçmalıyosunuz siz kör mü geziyorsunuz. Ama kapıya bakıyorum diyelim ki o adam bana bakıyordu insan bir yöne bakarken başka birinin kendisine baktığını görmez mi

Back
X