- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Karısına akrabamızmış dedi karısını yakın tutmaya çalıştı falan baktı durdu balkona çıktım baktı gitti çok düşünceli maşallah ben mi yanlış düşünüyorumSapik mi bilmem ama iyi niyetli degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karısına akrabamızmış dedi karısını yakın tutmaya çalıştı falan baktı durdu balkona çıktım baktı gitti çok düşünceli maşallah ben mi yanlış düşünüyorumSapik mi bilmem ama iyi niyetli degil
Bu gozler neler gordu tatlim.. valla bana markette calistigim bi donemdi ogrenciyken .. adamin biri aboww yiyecek gibi bakiyo.. ama bu adam her yerde gordugunde ayni.. karisiyla geldi gene ayni.. birde babam yasindadir kesin bide tipsiz.. tobe sanki tipli olsa bakmasi mubah diycem :) ole degil tabii ama o kadar igrendimki adamdan..Karısına akrabamızmış dedi karısını yakın tutmaya çalıştı falan baktı durdu balkona çıktım baktı gitti çok düşünceli maşallah ben mi yanlış düşünüyorum
Hayır siz dO nasıl oturuş anlamadım ama,insan hiç ya haksız çıksaydım,ya bana kötü kız deselerdi diye düşünüp susarmı.
İstemediğin halde sana değiyorsa bu da taciz.Ses çıkarmadığın için de cesaret bulup sürekli yapmaya devam edecek.Bugün sana,yarın başkasına.
benim dediğim adamın da benim yaşımda kızı vardıBu gozler neler gordu tatlim.. valla bana markette calistigim bi donemdi ogrenciyken .. adamin biri aboww yiyecek gibi bakiyo.. ama bu adam her yerde gordugunde ayni.. karisiyla geldi gene ayni.. birde babam yasindadir kesin bide tipsiz.. tobe sanki tipli olsa bakmasi mubah diycem :) ole degil tabii ama o kadar igrendimki adamdan..
Bu engel değil sapıkça duygulara canım.Yaşında küçükmüş.Ailene söyleseydin bari.Ya da güvendiğin bir büyüğüne.Hayır siz d
benim dediğim adamın da benim yaşımda kızı vardı
yeğenimin sünnet düğünğne gittim. Halamın oğlu yani. Halamlar beni 10 yıl sonra kocaman kız halimde gördüler görüşemedik bayadır. Düğün olmadan evde oturduk biraz. Neyse ben oturuyordum koltukta bir karı bir koca benim de akrabammışlar. Bu ikisi benim ayağımı koyduğum yerde oturuyorlardı. Adamın ayağı bana değiyordu kadını dürtüyordu sinir etmek için falan . Neyse 2 saat falan oturduk orda adam sürekli bana baktı. Utandım ya. Çıktım balkona tek başıma oturdum. Adam sanki beni arıyormuş gibi baktı gitti balkona. Akşam oldu babama dediki maşallah kızın çok oturaklı edepli bizim kızlar çok şımarık dedi. Adam bana gözlerini dikince ben hiç bakmadım kasıldım kaldım düğünde de baktı arada. Ben mi yanlış anladım acaba adam sapık mı
Nasıl yani? Bide masumca iyi kalpli cana yakın akraba rolü yapıyor. Ayrılma vakti geldiğinde de kızın çok terbiyeli diyor babamasapıgın önde bayrak sallayını hemde.
Bir daha seninle konusmaya calisirsa ya da bakarsa birseymi oldu niye oyle bakiyorsun vs sert bir dille uyar psilikler boyle boyle yaklasmaya calisiyorlar yarin birgun yanindan gecerlen yanlislikla carptim ayagina yatip taciz vs olabilir kuzum bak basima geldi ne olur dikkat etHayır akrabayız diye öküz gibi bakması ne alaka ya. Utanma çekinme diye mi yapıyor karısını da bana yaklaştırmaya çalıştı yalnız bırakma gibisinden yani. Babama da kızın ahlaklı diyor. Ne bakıyorsun ya öküz gibi
Hani sen erkeklere bakamıyordun tatlım ?yeğenimin sünnet düğünğne gittim. Halamın oğlu yani. Halamlar beni 10 yıl sonra kocaman kız halimde gördüler görüşemedik bayadır. Düğün olmadan evde oturduk biraz. Neyse ben oturuyordum koltukta bir karı bir koca benim de akrabammışlar. Bu ikisi benim ayağımı koyduğum yerde oturuyorlardı. Adamın ayağı bana değiyordu kadını dürtüyordu sinir etmek için falan . Neyse 2 saat falan oturduk orda adam sürekli bana baktı. Utandım ya. Çıktım balkona tek başıma oturdum. Adam sanki beni arıyormuş gibi baktı gitti balkona. Akşam oldu babama dediki maşallah kızın çok oturaklı edepli bizim kızlar çok şımarık dedi. Adam bana gözlerini dikince ben hiç bakmadım kasıldım kaldım düğünde de baktı arada. Ben mi yanlış anladım acaba adam sapık mı
Sen de bakmıssın demek ki adamayeğenimin sünnet düğünğne gittim. Halamın oğlu yani. Halamlar beni 10 yıl sonra kocaman kız halimde gördüler görüşemedik bayadır. Düğün olmadan evde oturduk biraz. Neyse ben oturuyordum koltukta bir karı bir koca benim de akrabammışlar. Bu ikisi benim ayağımı koyduğum yerde oturuyorlardı. Adamın ayağı bana değiyordu kadını dürtüyordu sinir etmek için falan . Neyse 2 saat falan oturduk orda adam sürekli bana baktı. Utandım ya. Çıktım balkona tek başıma oturdum. Adam sanki beni arıyormuş gibi baktı gitti balkona. Akşam oldu babama dediki maşallah kızın çok oturaklı edepli bizim kızlar çok şımarık dedi. Adam bana gözlerini dikince ben hiç bakmadım kasıldım kaldım düğünde de baktı arada. Ben mi yanlış anladım acaba adam sapık mı
Çevreme baktım tabiki ne saçmalıyosunuz siz kör mü geziyorsunuz. Ama kapıya bakıyorum diyelim ki o adam bana bakıyordu insan bir yöne bakarken başka birinin kendisine baktığını görmez miSen de bakmıssın demek ki adama
yoksa sana bakıp bakmadığını sürekli nereden anlayacaksın
kör değilimÇevreme baktım tabiki ne saçmalıyosunuz siz kör mü geziyorsunuz. Ama kapıya bakıyorum diyelim ki o adam bana bakıyordu insan bir yöne bakarken başka birinin kendisine baktığını görmez mi