Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Merhaba canım. Bu gün son doğum kontrol hapı mi aldım. Çarşamba adet olacağım. Perşembe tedaviye başlayacağız insaallah.
Merhaba cnm, ilaç olarak ne verdi Volkan hoca? Bende regli olamadım hadi hayırlısı Rabbim şifamızı versin cnm bnm, bende senin arkandan geliyorum

Merhaba cnm, ilaç olarak ne verdi Volkan hoca? Bende regli olamadım hadi hayırlısı Rabbim şifamızı versin cnm bnm, bende senin arkandan geliyorum
Merhaba canım. Volkan bey ginera vermişti histereskopi den sonra. Çarşamba adet olacağım muhtemelen. Sen naptin adet olabildin mi? Bi aksilik olmaz da bu sefer yavrularimiza kavuşuruz inşallah kardeşim...

Merhaba canım. Volkan bey ginera vermişti histereskopi den sonra. Çarşamba adet olacağım muhtemelen. Sen naptin adet olabildin mi? Bi aksilik olmaz da bu sefer yavrularimiza kavuşuruz inşallah kardeşim...
Cnm ben bugün gittim ilk defa Volkan beye çok hoşuma gitti ilgisi karşılaması.. Tarlusol verdi reglimin 2. Günü gidip başlayacagız işte testlere iğnelere...
Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olur inşallah... Sende aşamalarını paylaşırsan sevinirim cnm hem heyacanlıyım hem çok duygusalım bugün o tüp bebek katını görünce çok duygulandım... Rabbim tüm isteyenlere verir inşallah...

Rica ederim cnm ne demek hepimiz yanı sıkıntılardan geçiyoruz.. Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Bikdiğim kadarıyla cevaplarım. Sevgiler. .
Slm cnm nasılsın? Nasıl gidiyor gebelik başladı mı bulantılar güzel anne

Cnm mrb..bende volkan beyın hastasyöm..ilk denememde kotu bıyere denk geldkten sonra acıbadem hastanesınn ve volkan beyın ne kadar ii oldugunj gordum..transfer esnasında cok kasılıorm ben ama volkan bey transfermı yaptgnda hıc kasılmamıstm..persembe gunu transferım var benmde:)

Ayyyyy ne gzl okurken heyacanlandım İnan ayyy inşallah tutar cnm bnm, bu 2. Tüp bebek denemen mi?

Transferin var ama cook heycanliyim amaliyathanedemi oluyo kıyafetleri amaliyarhane demi cikaryrz yoksa odadan yataklamı geçiyoruz anestezi varmı çok soru oldu ama panik oldum (

Slm cnm nasılsın? Nasıl gidiyor gebelik başladı mı bulantılar güzel anne

Canım benim çook teşekkür ederim. Daha yok herjangi bişey :)) bebeğin kesesini ve kalp atışını duymayı bekliyorum. NormLde yarın gitmem lazım ama bekliyecem birkaç gün daha. Bazen geç duyulabiliyormuş o yüzden biraz geç gideyim dedim.. sende başlamışsın tedavine hayırlı olsun cnm. Sorunsuz problemsiz geçsin inşallah.. Ben hep gülerek gittim grldim hastaneye. Yumurta toplamaya giderken hemşirelerle espiri yapıp kahkaha atıyorduk. Lütfrn sende moralini çok yülsek tut.. inşallah herşeyin çok güzel gelişecek... ☺

Transferin var ama cook heycanliyim amaliyathanedemi oluyo kıyafetleri amaliyarhane demi cikaryrz yoksa odadan yataklamı geçiyoruz anestezi varmı çok soru oldu ama panik oldum (

Hiç panik olma cnm. Tedavi sürecinin en kolay tarafı neredeyse transfer. Tek sıkıcı yarafı idrara çok sıkışık olman gerekiyor. Bebişi koyarkrn hiçbirşey hissetmiyorsun zaten. Önemli olan kendini rahat bırakman. Lütfen kendini kasma. Ben ilk anda kendimi çok kastım cnm acır gibi oldu. Sonra Volkanbey rahatla dedi. Kendimi gevşetince hiçbirşey hissetmedim ama hiçbirşey çok kolaymış... Normal muayneden bile çabuk geçiyor.. yumurta toplana yerdde transferi yapıyorlar.. Bize özel oda vermişlerdi. Acıbademde öyle oluyor. Kıyafetlerini orda değiştiriyorsun. Çıktıktan sonrada ben yaklaşık birbuçuk iki saat yatırdılar sonra Volkan bey yanına çağırdı embiroyla ilgili bilgi verip nasıl davranmamız gerektiğini söyleyip gönderdi. Kısaca böyle cnm..

Cnm heyecan yapma:)ne zaman transferın inşallah guzel aonucu alırsın..toplama işlemi amelıyathanede oluo cnm ama transfer tup bebek bolumunde yıne amelıyathane gbı ama daha kucuk kapsamlı bı yer..odada kıyafetlerı gıyıp sıkısık bısekılde beklıosn.ben cok asırı sıkıstm 2defa mınık mınık yapmıstm:)sonra içeri gitcen doktor gelene kafar hemsıreler hazrlıo senı hatta heryerın kapanacak bole uzerıne yapısan bı ortu ıle..mınıcık yırtcaklar ortuyu okadar:))volkan bey gelıo nasılsınz derken o aletı takıo adını unuttum suan:)ne oldgnu anlamadan bitti dio:)yani 3-4dk ya suruo ya surmuo:)

Ayyyyy ne gzl okurken heyacanlandım İnan ayyy inşallah tutar cnm bnm, bu 2. Tüp bebek denemen mi?
Cnm ben ılkını kıbrısta denedm olmadı sonra donmuslar ıcın bıdaha gıttım oda olmadı..agustos da volkan hocaya gttk sıfırdan tedavı oda olmadısımdı o denemeden kalan donmuslarla transfer olacak bakalm hayrlısı..senın ilkmi?

Evet cnm ilk deneyişimiz olacak, onun için çok soru soruyorum paket program 4750tlymiş peki embriyo dondurmak nekadar cnm acıbademde? Bende dondurmayı düşünüyorum..
İnşallah mucizen bu sefer gelir cnm, hakkında hayırlısı olsun

Peki transferden sonra hiç kipirdamiyomuyz işlemden sonra yürüyerek mi odaya geçiyoruz yoksa yumurta toplamada olduğu gibi bi yataklamı götürüp getiriyorlar normal muaniye odasindaki gibi bi catal mi yoksa sedye mi ya bn embriyo geri çıkArmi hareket edince diye panik olup senaryolar kuruyrm hiç o ortamı bilmediğim için buarada cook tsk ederim kafamdaki soruları cvp ladiginiz için

Geçen yıl biz dondurtmustuk fiyat 1129 tl idi

Hayır yatakta çkıyorsun odana. Yarım saat sonra wc ye kalkabilirsin demişti hemşireler. Bende hatta 2 saatte 2 defa filan kalktın tuvalete. Sonra 2 saat sonra eve gönderdiler. Çıktıktan sonra biz eşimle oturup bir yerde yemek yedik ordanda 1 saat Mersine seyahat. Ama eşim dikkatli kullandı arabayı...

Peki sen şimdi rutin kontrollerini Mersin'demi devam edeceksin yoksa Adana'ya gidip gelecekmisin?

Peki sen şimdi rutin kontrollerini Mersin'demi devam edeceksin yoksa Adana'ya gidip gelecekmisin?
Yok cnm artık Mersindeki doktorum takibini yapacak. Adanada da zaten Volkan hoca sadece tüp bebek kısmıyla ilgileniyor. Devam etmek istersen seni başka bir kadındoğumcuya yönlendiriyorlar hastane içerisindeki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…