Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Yaa sendemi mersindesin ne güzel cnm sevindim.. Ben Yaşam Forumda Ahmet Işıktana gidiyorum ve çok memnunum. Sen kime gidiyorsun..
Günaydın güzelim, ben sistemde Muhittin hocaya gidiyordum çokta memnundum aslında 2 başarısız aşılamam oldu tüp bebek önerdi ama o Ankara da anlaşmalı idi burda yapamıyor malum mersin koşulları... Ankara önümüz kış ne bilim istemedim Adana'ya karar verdim...
Şimdi tekrar yüzün yok sisteme gitmeye onun için sordum, Ortadoğu'da barış hoca var onu çok med ediyorlar ama hala karar veremedim...
Sen bu iğneler için kac kere kontrole Adana'ya gittin? Birde hep araban ile mi gittin, servis varmış hiç kullandın mı cnm? Eşim çok yogun çalışıyor araba ile tek gitmekte biraz korkutuyor beni

Toplamda bütün tedavi boyunca 5 kere gittik cnm biz. 3 kere yumurtalara baktılar. 1 defa yumurta toplama ve 1 defa transfer ve bitii. Eşinde 2 defa tahlil verecek. Onun dışında tekde gidebilirsin. Oraya gelen hanımlar hep tek geliyorlar genelde. Ama servisten bilgim yok. Yumurta toplamada zaten eşin mecbır yanında olacak çünkü oda sperim veriyor. Birde ilk gittiğinizde sperim testi yapıyorlar nasıl oldupuna bakmak için. Aslında çokda sıkıntı değil. 5 defada bitiyır. Sonra artık evinde bekliyırsun..

Ben Adana başkent e gittim geçen hafta bir de volkan bey e mi gitsem . Bir umut belki laparoskopi ye gerek yok der . Hamisler boş durmak yok bize de dua edin bakim

Ben Adana başkent e gittim geçen hafta bir de volkan bey e mi gitsem . Bir umut belki laparoskopi ye gerek yok der . Hamisler boş durmak yok bize de dua edin bakim
İlk görüşme ücretsiz zat3n canim. Elinde filmin falan varsa gösterip danisabiliyorsun.

Ben de bugün adet oldum kaderdaslarim. Yarın doktorcugumuza gideceğim ve iğneler e başlayacağız. Bakalım bu sefer Rabbim nasibimize yazmış mi...

Ben de bugün adet oldum kaderdaslarim. Yarın doktorcugumuza gideceğim ve iğneler e başlayacağız. Bakalım bu sefer Rabbim nasibimize yazmış mi...
Oooh gözün aydın, git gel bizi hbrdar et olurmu? Bende çok şsıiyorum ya hmn regli olmayı ilaca dün başladım ama

Tamam o zaman ben gidiyim muayene ediyor mu ilk görüşmede yoksa sadece danışma mi
Muayne etmıyo cnm sadece gorusuosun basından gecenlerı soruo yanı daha once asılama falan oldumı tup bebek oldumı..bıde nekadar tahlıl kagıdın fılm sonucun vs varsa yanında gotur

Bugün transferim oldu gunlukYaşantım a devam ettim yürüme kisa kisa yorulmadan volkan bey kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin dedi ama bakıyorum da herkes hiç kipirdamadan yatmış ne dusunxegimi bilemedim(bide hiç kasık ağrım v.s yok

Ayyyyyy hayırlı uğurlu olsun cnm, okurken heyacanlandım inan, peki nzmn sonucu öğreneceksin? Bide kac tane yumurta yerleştirildi, sayıya Volkan hocamı karar veriyor?

Cnm hayrlı olsn transferın benmde persembe gunu olacak inşallah:)cok yatmak ıı deılmıa cnm..ıkı gun yat yeterlıymıs sonra hayatna gerı don agır kaldrma anı hareketlerden kacın uAnma yuksege yeter..benm arakaasm 7kg luk bilgisayar tasıodu ve hamıle kaldı..cok takmamak rahat olmak lazım aslnda

m
merhaba. Ben de gaziantepdeyim ve tüp bebek yaptıracağız buradaki yerler kafamıza yatmıyor pek ve istanbula gitmektense adana daha iyi olur bizim için,çalışırken zor oluyor izin.Drdan memnun olduğunu söyledin,takip içinde mi adanaya gittin geldin yoksa antepte mi takip edildi.ne kadara yaptırdınız sorun neydi sizde

Ayyyyyy hayırlı uğurlu olsun cnm, okurken heyacanlandım inan, peki nzmn sonucu öğreneceksin? Bide kac tane yumurta yerleştirildi, sayıya Volkan hocamı karar veriyor?
4.gün eriyor
4.gün embriyo su volkan bey 2 tane transfer etti hücre sayısı kaç dediğim de sayamicagimiz kadar çok dedi bizde sorun morfoloji ve Sperm sayısı oyüzden biraz umutsuzum ilk denemem

Bn
Bende çok hareketli biriyim yaramıyor um sürekli yürüyorum transferim bugün olduğu halde pek dikkat edemiyrm tabiki Allah ol derse olur

Hayırlı olsun arkadaşım bebişlerin inşallah sana sıkı sıkı tutunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…