Güzel bir tedavi süreci geçirisin inş. tatlım.. Hayırlı olsun...Ben de bugun gittim muayeneye. 200 unite gonal f + 75 unite merional verdi günlük. Pazartesi kontrol dedi. Startı verdik insaallah sonu hayırlısı ile güzel olur...
Allah razi olsun canım.Güzel bir tedavi süreci geçirisin inş. tatlım.. Hayırlı olsun...
Hayırlı uğurlu olsun cnm bnmBen de bugun gittim muayeneye. 200 unite gonal f + 75 unite merional verdi günlük. Pazartesi kontrol dedi. Startı verdik insaallah sonu hayırlısı ile güzel olur...
Allah razi olsun canım insaallah hepimiz için sonunda bebisimize kavusacagimiz bir süreç olur. Canum bu benim acibademde ki 2. Tüp bebek denemem olacağı için toplam fiyat 4250 tl. Bugün 1200 tl sini aldılar. Yumurta toplama yapılacağı gün de kalan kısmı alacaklar.Hayırlı uğurlu olsun cnm bnminşallah mucizene kavuşursun, sorması ayıptır ödemeyi bugün mü yaptın? Ona göre bende hzrlıklı gideyim
Rabbim yardımcın oldun cnm inşallah bebişin tutunur Sana ve hiç bırakmaz seni cnm.. Kendini iyi hissettiğinde bizimlede paylaş olurmu cnmKızlar yarın transferım var bana şans dileyın dualarnzı eksık etmeyın ben herks için herseyın hayrlısnı dılıorm hersey gonlumuzce olsun inşallah..heyecan bastıkalbım yerınden cıkacak sanki
İnsallah inşallah canım sağlıklı hayırlı bir evladını olur yarın bebisin sana tutunur. Allah im bizlere de bu güzel duyguyu yaşatir inşallahKızlar yarın transferım var bana şans dileyın dualarnzı eksık etmeyın ben herks için herseyın hayrlısnı dılıorm hersey gonlumuzce olsun inşallah..heyecan bastıkalbım yerınden cıkacak sanki
Amin cnm cok tesekkur ederım:)tabıkı hemen yazarm ancak hastaneden cıkınca yazablrm cunku tel cekmıo orda:)Rabbim yardımcın oldun cnm inşallah bebişin tutunur Sana ve hiç bırakmaz seni cnm.. Kendini iyi hissettiğinde bizimlede paylaş olurmu cnmşimdiden gecmiş olsun güzelim...
Amin cnmm cok tesekkurederım..ınsallah hepmze nasıp etsın allahım bu guzel duyguyu:)sizlerle konusunca cok rahatlıorm bırbırmızı bı tek bız anlıorz gercekten..İnsallah inşallah canım sağlıklı hayırlı bir evladını olur yarın bebisin sana tutunur. Allah im bizlere de bu güzel duyguyu yaşatir inşallah
Dualarimizdasin canim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah. ..Kızlar yarın transferım var bana şans dileyın dualarnzı eksık etmeyın ben herks için herseyın hayrlısnı dılıorm hersey gonlumuzce olsun inşallah..heyecan bastıkalbım yerınden cıkacak sanki
Evet doktor gerçekten çok net bi adam. Güveneceğine eminim. Ama burda da benim iki arkadaşım yaptırdı ikisi de hamile. Ben bunu bilmeme rağmen senin de dediğin gibi çok içime sinmedi. Gidip gelmesi zor oldu biraz bazen kaldık adanada. Transfer işleminden sonra hiç kontrole gitmededim. Hamile kaldığımı öğrenince burada bi doktora başladım. 4.750 artı ilaçlardı. Fiyatta değişiklik olmadıysa. Antepte de aynı fiyatlar değişen pem bişey yok. Yine sorun olrsa seve seve yanıtlarım.m
merhaba. Ben de gaziantepdeyim ve tüp bebek yaptıracağız buradaki yerler kafamıza yatmıyor pek ve istanbula gitmektense adana daha iyi olur bizim için,çalışırken zor oluyor izin.Drdan memnun olduğunu söyledin,takip içinde mi adanaya gittin geldin yoksa antepte mi takip edildi.ne kadara yaptırdınız sorun neydi sizde
Kızlar yarın transferım var bana şans dileyın dualarnzı eksık etmeyın ben herks için herseyın hayrlısnı dılıorm hersey gonlumuzce olsun inşallah..heyecan bastıkalbım yerınden cıkacak sanki
Amin cnö cok tesekkurederım cok saol:)rabbim hayrlısnı versin inşallah..Bebişletin bugün anneleri ile buluşacak inşallah herşey yolında gitsin mutlu mutlu çık hastaneden arkadaşım. Hayırlı olsun..
Amin cnm hepmızım yuzunu guldursun inşallah..cok saolDualarimizdasin canim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah. ..
Canım eşimin değerleri çok kötü değildi aslında biraz düşüklük vardı sayıda hep sayı 15-20 milyon arası,hareket en son toplam %70 morfoloji 11 di. Normal olmasını bekleyin dedi drların hepsi,hatta ist.bülent traşa yazmıştım eşimin sonuçlarını o bile beklenebilir dedi. Sonra eşimin dr u arimidex diye bir ilaç verdi 1 ay onu kullandı sonra 2 ay da proxeed plus evicap falan kullandı işte,salı günü verdiği testle birlikte şok olduk,yıkıldık adeta,20 milyon olan sperm 5 milyona,45 olan ileri hareket %17 ye morfoloji %4 de düşmüş. eşim günlerdir harap bir halde,tabii ben de.Normal beklerken tüp için bile tedirgin vaziyetteyiz. Senin takibini burada kim yaptı canım? Ben de eşimde çalışıyoruz,adana olmasını özellikle şu yönden istedim,takibim burada yapılır,toplama işlemi için 1 gün gider geliriz sonra da döllenme tamamlandıktan sonra transfere gideriz.Pardon sorun neydi demişsin unuttum. Benim tüplerimde yapışıklık oluşmuştu kürtaj sonrası. Bir de eşimin morfolojisi kötüydü. Eşinde oyle bi sıkıntı varsa mutlaka microçip diye bi yontem var ekstra 1000 tl ödemeli, yaptırmanı tavsiye ederim. Çok etkili olduğunu düşünüyorum. İşin ucunda para olduğu için volkan noyan soylemiyo sanki para için söylüyomuş gibi.:)) öyle de gözü toklar yani.
Morfolojiden hiç korkma. Buna keşke inandırabilsem de seni üzülmesen. Eşin de hiç takmasın kafaya. Normalde de tüp bebek için çok yeterli, ama bi de microçip yaptırırsanız daha kaliteli spermler seçilmiş oluyo. Benim takiplerimi de volkan noyan yaptı. 3 günde bazen 2 günde bir gittik. Toplamda 6-7 sefer gidip geldik. Sabah 6 da çıkıoduk, bazen 9 da. Randevu saatine göre.Canım eşimin değerleri çok kötü değildi aslında biraz düşüklük vardı sayıda hep sayı 15-20 milyon arası,hareket en son toplam %70 morfoloji 11 di. Normal olmasını bekleyin dedi drların hepsi,hatta ist.bülent traşa yazmıştım eşimin sonuçlarını o bile beklenebilir dedi. Sonra eşimin dr u arimidex diye bir ilaç verdi 1 ay onu kullandı sonra 2 ay da proxeed plus evicap falan kullandı işte,salı günü verdiği testle birlikte şok olduk,yıkıldık adeta,20 milyon olan sperm 5 milyona,45 olan ileri hareket %17 ye morfoloji %4 de düşmüş. eşim günlerdir harap bir halde,tabii ben de.Normal beklerken tüp için bile tedirgin vaziyetteyiz. Senin takibini burada kim yaptı canım? Ben de eşimde çalışıyoruz,adana olmasını özellikle şu yönden istedim,takibim burada yapılır,toplama işlemi için 1 gün gider geliriz sonra da döllenme tamamlandıktan sonra transfere gideriz.
ya canım ben çalışıyorum o şekilde gidip gelmem çok zor,takibi burada bir dr yapsa da toplamaya ve transfer işlemine gitme bir şansım yok mu acaba?Morfolojiden hiç korkma. Buna keşke inandırabilsem de seni üzülmesen. Eşin de hiç takmasın kafaya. Normalde de tüp bebek için çok yeterli, ama bi de microçip yaptırırsanız daha kaliteli spermler seçilmiş oluyo. Benim takiplerimi de volkan noyan yaptı. 3 günde bazen 2 günde bir gittik. Toplamda 6-7 sefer gidip geldik. Sabah 6 da çıkıoduk, bazen 9 da. Randevu saatine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?