Morfoloji neyse,sınırda ama değerler yükselmesi gerekirken neden düştü anlamış değiliz ilk kez bu rakamlarla karşılaştık 10 aydır hiç 15 milyon altında bir rakam görmedik,dr olacak akılsız bilemiyorum neden oldu bu düşüş diyor. Acaba bir aksilik falan mı oldu sonuç böyle çıktı bir iki ay toparlanmasını mı beklesek bilemiyorum.Morfolojiden hiç korkma. Buna keşke inandırabilsem de seni üzülmesen. Eşin de hiç takmasın kafaya. Normalde de tüp bebek için çok yeterli, ama bi de microçip yaptırırsanız daha kaliteli spermler seçilmiş oluyo. Benim takiplerimi de volkan noyan yaptı. 3 günde bazen 2 günde bir gittik. Toplamda 6-7 sefer gidip geldik. Sabah 6 da çıkıoduk, bazen 9 da. Randevu saatine göre.
Kız Y yapiskan fasulye adın da çok sevimli :) sen hangi şehirdesin? Eşinin ml de mi 20 milyon sayısı vardı? Benim arkadaşım %3 morfoloji ile normal olarak hamile kaldı ama onların sayısı çok iyiydi. Stres yapma ve kendini de bebişlerini de üzme. Sen kaç yaşındasın? benim yaşım ileri olmadığı için yaptırsak bile sadece 1 embriyo koyacaklarbizim de sperm sayisi 20 milyon ileri haewket %46 morfoloji %3 ama volkan bey mikrocip den bahsetmedi bn morfoloji ye sasirinxa biz zatwn iyilerini secicez dedi imsi yapti 4.gun embriyosu 2tane transferim oldu ama suan morfolojiden dolayi hic umudum yok biz morfolojiyi yeni ogrendik tedaviye baslarken ve sok umutsuzum
cook tesekkurler :)) yasim 25 4yillik evliyim ve hic hamile kalamadim bnde bi sorun yok biz sperm dusuklugu icin biliyoduk bidw morfolji cikinca cok uzuldm bugun tranaferin 3.gunu negatifimKız Y yapiskan fasulye adın da çok sevimli :) sen hangi şehirdesin? Eşinin ml de mi 20 milyon sayısı vardı? Benim arkadaşım %3 morfoloji ile normal olarak hamile kaldı ama onların sayısı çok iyiydi. Stres yapma ve kendini de bebişlerini de üzme. Sen kaç yaşındasın? benim yaşım ileri olmadığı için yaptırsak bile sadece 1 embriyo koyacaklar
buarada adanada yasiyorum sizde sorun nw pekii esiniz de varmicook tesekkurler :)) yasim 25 4yillik evliyim ve hic hamile kalamadim bnde bi sorun yok biz sperm dusuklugu icin biliyoduk bidw morfolji cikinca cok uzuldm bugun tranaferin 3.gunu negatifim(
Kuzum bnm ya hadi hayırlısı inşallah tutunacak ve bırakmayacak annesi seniKızlar hayrlısıyla transferım gercekleştı :)bundan sonra dua etmekden başka çare yok..başka transferı olan varmı bu aralar beraber gün sayalm:)
Teşekkurederıö cnö cook saol:)))inşallah cnm inşallah bebişlerimz bize sımsıkı tutunacak:)2tane cnm:)sen ne aşamadasın cnm ?cok kişiyle konusunca bazen karstrıorum:)))Kuzum bnm ya hadi hayırlısı inşallah tutunacak ve bırakmayacak annesi seniKactane emriyo transfer edildi? Kac gün sonra test yapacaksın? Bak ben heyacan yaptım Nasıl geçti bugün anlatsana biraz... Darısı bana inşallah...
Buarada cnm gayet kolay oldu..sıkışıklıgmıda artık tecrube edındınm cok aıkıştkca minik mimik yaptm 2defa ama cok minik:)oyuzden cok rahat girdim bu sefer..gecen sefer ağlayarak girmştm..7-8dk hazrladılar beni sonra volkan bey geldi 3-4dk sürdü herhalde sonra bana meleklerimi gözterdi:)bembeyaz bi ışık:)Kuzum bnm ya hadi hayırlısı inşallah tutunacak ve bırakmayacak annesi seniKactane emriyo transfer edildi? Kac gün sonra test yapacaksın? Bak ben heyacan yaptım Nasıl geçti bugün anlatsana biraz... Darısı bana inşallah...
Canim.benim inşallah müjdeli haber verirsin bize 10 gün sonraKızlar hayrlısıyla transferım gercekleştı :)bundan sonra dua etmekden başka çare yok..başka transferı olan varmı bu aralar beraber gün sayalm:)
Ayyy cnm bende daha en baştayım adet söktürücü içiyorum büyük ihtimal haftaya regli olur giderim :) çok Mutlu oldum senin adına demek gördün Melek'lerini inan tüylerim diken diken oldu... Peki yasakların varmı? Nelere dikkat edeceksin? Yeme? İçme?Buarada cnm gayet kolay oldu..sıkışıklıgmıda artık tecrube edındınm cok aıkıştkca minik mimik yaptm 2defa ama cok minik:)oyuzden cok rahat girdim bu sefer..gecen sefer ağlayarak girmştm..7-8dk hazrladılar beni sonra volkan bey geldi 3-4dk sürdü herhalde sonra bana meleklerimi gözterdi:)bembeyaz bi ışık:)
Yasak hakkında pek bişi demedi cnm genelde yapmam gerekenleri sölediler..protein ağırlıklı beslen meyve sebze tüket bol bol su iç kahve günde max2tane bunun gibi şeyler..onun dısında 2gün banyo yasak sadeceAyyy cnm bende daha en baştayım adet söktürücü içiyorum büyük ihtimal haftaya regli olur giderim :) çok Mutlu oldum senin adına demek gördün Melek'lerini inan tüylerim diken diken oldu... Peki yasakların varmı? Nelere dikkat edeceksin? Yeme? İçme?
Saol cnm benm inşallah:)Canim.benim inşallah müjdeli haber verirsin bize 10 gün sonra
Canım yarın 2 de randevum Ahhmet beyle bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum. İmşallah kalp atışını duyabiliriz..FKMM slm cnm dr gittin mi? Keseyi görmüşündür inşallah merak ettim seni herşey yolunda mı cnm bnm?
Canım ilk görüşme ücretsiz demişsin. Çok yoğunluk oluyor mu? Biz hafataya cumartesi günü gitsek görüşme şansımız var mı acaba?İlk görüşme ücretsiz zat3n canim. Elinde filmin falan varsa gösterip danisabiliyorsun.
Valla araştırmak lazım ben duymadım hiç. Bi doktor varmış burda. İsmini bilmiyorum. O istanbul acıbademe gönderiomuş. Ama adanayı hiç duymadım.ya canım ben çalışıyorum o şekilde gidip gelmem çok zor,takibi burada bir dr yapsa da toplamaya ve transfer işlemine gitme bir şansım yok mu acaba?
Slm cnm naptın, Nasıl geçti randevun inşallah duymuşsundur pıt pıt larını meleğininCanım yarın 2 de randevum Ahhmet beyle bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum. İmşallah kalp atışını duyabiliriz..
Slm cnm naptın, Nasıl geçti randevun inşallah duymuşsundur pıt pıt larını meleğinin
Canim en az 1 hafta önce arayıp on görüşme randevusu alırsanız sıkıntı olmaz. Çok olağan dışı bir durum olmadıkça randevu saatine çok sadiklar. Ama dedigim gibi 1 hafta önce randevu alın çünkü haftasonu randevulari çabuk doluyor yarım gün çalıştıkları için.Canım ilk görüşme ücretsiz demişsin. Çok yoğunluk oluyor mu? Biz hafataya cumartesi günü gitsek görüşme şansımız var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?