- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Cnm çok Mutlu oldum senin adına darısı bize inşallahEvet bebeğimin kesesini ve kalp atışlarını duyduk arkadaşkar. Çok mutlu oldum çok şükür. Allah hrpinize tattırsın bu güzel duyguyu...
Cnm çok Mutlu oldum senin adına darısı bize inşallahbu arada çoğul gebelik mi senin ki?
Allah'ım nazarlardan saklasın cnmYok cnm benim sadece 1 embriyom gelişti o yüzden çift koyduramadım. 1 bebiş...
Allah'ım nazarlardan saklasın cnmmerak ediyorum şuanda sen normal gebe muhamelesimi görüyorsun? Tüp bebek olduğunu bildiği için sana özel ilaç,uygulama yapıyor mu Ahmet hoca?
FKMM canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bildiğim kadarıyla mersindeydin. Can'ım sen takibi kendi Dr una işlemi Adana'da yaptırdın değil mi? Yani öğrenmek istediğim şey şu kendi Dr una mı gittin yoksa irtibatlı oldukları bir Dr vardı da ona mı gittin? Takip için sürekli Adana'ya gitmek zor olur benim için.
Anladım canım. teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Benim dr um bir kere aşılama yapalım ondan sonra tüp için görüşmeleri yaparız dedi. Eşimin salı günü ml de 5 milyon çıkan spermi cuma günü yaptırdığı testte 20 milyon çıktı ama harekette ciddi düşüş var. Dr aşılama için gayet uygun dedi. Bu ay yumurta takibi yapıldığı için tedaviye başlayamayacağım ama diğer ay aşılama yapılacak.Canım şu şekilde oldu ben tüp bebeğe jarar versiğimde kendi doktorum Ahmet Işıktana gittim. Sizin öneriniz kim dedim o da bana Acıbademi önerdi. Birbirlerini tanıyorlar zaten. Tedavim başladığında Adanadaki doktorumgelebilirsen ben görmek isterim ama gelme şansın yoksa takibini Ahmet bey yapabildir demişti. Benim için çok sorun olmadığı için ben gittim. Ama gitmeyede bilirsin. Toplamda 5 defa gidil gelişim oldu...
merhaba canım,benim durumum karıştı bu aralar. ay önce eşimin değeri ml de 20 milyon toplam hareket &70 morfoloji de 11 di. eşimin dr u sayıyı arttırsın diye bir ilaç verdi eşime (arimidex kemoterapi ilacı) Dedik ki kanser ilacı bu sonuçta kötü etkilemez mi,yok etkilemez arttırır sayısı,yeni hücre oluşumuna destek verir dedi,eşim 1 ay kullandı ama ağır geldi ilaç aşırı asabiyet yaptı,sonra o ilacın yerine 2 ay proxeed plus evicap zinco kullandı keçi boynuzu pekmezi yedi,sağlığına beslenmesine çok dikkat etti. geçen test verdi sayı 5 milyon şok olduk,ileri hareket %17 yerinde %39 toplam %56 morfoloji %4. Yıkıldık resmen. Tüp bebek ile bilgi alıp volkan beyle görüşmeye gitmeden önce yeni dr umun tavsiyesiyle bir test daha yaptırdık ve sayı eskisi gibi 20 milyon çıktı ama hareket düşük ileri %10 yavaş %15 yerinde %20 toplam %45 morfoloji 5 çıktı. Dr um bir kere aşılama deneyelim yumurta gelişimini de görmüş oluruz ondan sonra tüp düşünürüz dedi. Ocak ayında aşılama yaptıracağım yani. Aslında aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorum ama dr um ısrarla bir kere denememi söyledi o yüzden şu an beklemedeyiz.buarada adanada yasiyorum sizde sorun nw pekii esiniz de varmi
canım lütfen olumsuz düşünme. 7.gün erken daha test yapmak için,testini 12.günde yapmışsın da negatif görmüş gibi neden umutsuzluğa kapılıyorsun ki. bak eğer bebişin varsa (inşallah vardır) sen böyle üzülüyorsun diye o da üzülüyor. O miniği üzmeye hakkın yok.Bugün transferin 7.günü biraz önce idrar testi yaptım negatif(zaten umudum da yoktu hiç bizaman olmicakda erkek sorunu gerçekden çok ciddi bi problem
Canim sakin ola ilaçlarını bırakma. Biz arkadaşımla aynı ay tüp yaptırmıştık geçen yıl. Benimki 7. Günde pozitif çıkmıştı.(daha sonra kaybettim ama) Onunki 12. Gün kan testine kadar idrarda çıkmadı. Kanda bakılacagi gün sabah çok hafif çizgi şeklinde çıkmıştı. İlaçlarına kanda netlesinceye kadar devam et canim. Rabbimden ümidini kesme.Çoğu kişi 7.gün öğrenmiş bncede olsa çıkardı ilaçları bile kullanmayı dusunmuyorum psikolojikmen yıkıldım suan ne düşüncegimi bilmiyorum 4 yıldır hep hayal kirikligi
Merak ettim transfer sonrası ilaç olarak ne kullanılıyor?Canim sakin ola ilaçlarını bırakma. Biz arkadaşımla aynı ay tüp yaptırmıştık geçen yıl. Benimki 7. Günde pozitif çıkmıştı.(daha sonra kaybettim ama) Onunki 12. Gün kan testine kadar idrarda çıkmadı. Kanda bakılacagi gün sabah çok hafif çizgi şeklinde çıkmıştı. İlaçlarına kanda netlesinceye kadar devam et canim. Rabbimden ümidini kesme.
Canim geçenki denememde transferden sonra estrofem tablet, progesteron ıgne, folbiol, coraspin vermişti doktor.Merak ettim transfer sonrası ilaç olarak ne kullanılıyor?
Bencede acele etme Y yapiskan fasulye inşalah seninledir meleğin..
Çoğu kişi 7.gün öğrenmiş bncede olsa çıkardı ilaçları bile kullanmayı dusunmuyorum psikolojikmen yıkıldım suan ne düşüncegimi bilmiyorum 4 yıldır hep hayal kirikligi
Hakkında hayırlısı olsun cnm keşke bende o güne gelebilsem, ilacın bitti adet olmayı bekliyorum ben, inşallah çok gzl geçer hep 1.kalite döllenirler cnmBugün kontrole gittim. 11 ile 14 mm arasindaYmis yumislerim. Volkan bey ilaç dozunu arttırarak perşembeye randevu verdi. Bu hızda büyümeye devam ederse yumisler cuma ya da cumartesi yumurta toplama yaparız dedi. Yine yeniden heyecanliyim
Belitilerin neler di bnm transferden beri adet sancım var 2 gündür adet ağrısı hafifledi yani 5.günden beri sadece ara ara ağrıyo adet olacakmışım gibi sadece ağrım başkada bi belirtim yok bide vücut isim yükseliyor aksamlari bugün 7.gün başkada bi belirtim yokYaa sizi anlamıyorum valla niye böyle yapıyorsunuz. 7.gün nasıl çıksın Allahaşkınaa.. ben 10.gün yaptım çıkmadı 12.gün bile çıkmadı. Ama kanda pozitifti. Moralini hiç bozma bence bebişin inşallah seninledir. Ama bunu idrar testiyle anlatamazssın sakın ilaçlarınu bırakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?