Hic uzulme 45milyon spermin icinden en iyisuni sececejler bizimki 20 milyon sperm %3bozukdu dusun yani size gore sperm de dusukdu cook sukur hamileyim insallah Allah sanada yasatir ve tum istwyenlereBugün bu durumu bende yaşadımsayı 45 milyon morfoloji %2 hareketlilik % 45 Volkan hoca banada aynı şeyi söyledi ama çok mutsuz oldum inşallah bende senin gibi gebelik hbrini alırım ama moralim çok bozuldu bu sonuçlara...
Canım günaydın. Neden umutsuzluğa kapıldın anlamadım. Tüp bebek yaptırıyorsun sonuçta,100 tane spermden de 2 tanesi sağlıklıymış demek bu. Sıfır falan olsa sağlıklı sperm olmasa tamam ama var,bir de sayı 45 milyon say bakalım ne kadar sağlıklı sperm var. Ayrıca %4-14 morfoloji normal yolla gebelik için olan değerler %2 ye takılma yani.Lütfen kendini böyle negatifliğe sürükleme. Umut her zaman vardır. Rabbim şu mübarek günde sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Amin kızlar inşallah kucağımız boş kalmaz...desteğiniz için teşekkür ederim, şimdi moralim daha iyi bazen ilte inişli çıkışlı oluyor... Saolun o gzl cvplar içinHic
Hic uzulme 45milyon spermin icinden en iyisuni sececejler bizimki 20 milyon sperm %3bozukdu dusun yani size gore sperm de dusukdu cook sukur hamileyim insallah Allah sanada yasatir ve tum istwyenlere
ben adet olacağım günü bekliyorum gitmek için.ama korkuyla bekliyorum muayne acılar o süreç cok korkutuyor bazen vazgeçiyorum bazen sonu yok gitmeliyim diyorum.bakalım ne olacakSağol canim cok sukur iyiyim. 5 yumurta döllendi bugün de arayıp 5i de bölünmeye devam ediyor dediler. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Sen nasılsın nasıl gidiyor
aminnnnn.inşallah tüm dualarımız kabul olur bebişlerimize kavuşuruz.heyecanla bekliyorum senin iyi haberleriniCanlarim hastaneden aradılar. 5 embriyodan 4ü gayet iyi bölünmeye devam ediyormuş. 5. Güne dayanacaklar muhtemelen dediler. Perşembe de kesin transfer yapilacakmis. Ayy heyecan basti
Raabbbbiiim şu güzel mevlid aksaminda dualarimizi kabul et. benim ve benim gibi tüm evlat yolu gozleyenlerin yüzünü guldur. Hayırlı evlatlar bahset. Amiiinnn
Ayyyy hadi hayırlısı bebişlerine kavuşacaksın yanı perşembe günü.. Buarada Bnmde perşembe randevum var kontrole gidecem bakalım nekadar büyümüş yumoşlarCanlarim hastaneden aradılar. 5 embriyodan 4ü gayet iyi bölünmeye devam ediyormuş. 5. Güne dayanacaklar muhtemelen dediler. Perşembe de kesin transfer yapilacakmis. Ayy heyecan basti
Raabbbbiiim şu güzel mevlid aksaminda dualarimizi kabul et. benim ve benim gibi tüm evlat yolu gozleyenlerin yüzünü guldur. Hayırlı evlatlar bahset. Amiiinnn
Allah razi olsun canım. İnsaallah. Benim geçenki denemede diyordum ki kendi kendime ya tutmazsa ne yaparım bu acıyla nasıl yaşarım diyordum. Her igneyi ağlayarak yapıyordum. Sonra tuttu ama kalbi durdu ve kaybettim bebisimi. Şimdi tekrar aynı süreci yaşıyorum ama daha umutlu daha mutluyum. Cunki biliyorum ki imtihanlardayiz.Dualara cevap veren Rabbime Sığın. 3lbet yüzümüzu güldürecek. Moralini yüksek tut unutma insanlar kanseri bile moralle yeniyor.aminnnnn.inşallah tüm dualarımız kabul olur bebişlerimize kavuşuruz.heyecanla bekliyorum senin iyi haberlerini
Allah razi olsun canım. Güzel güzel kaliteli bolcaaaa yumişlerin olsun. Yuzunu guldursun.Benim de bebişlerim o gün annelerine tutunsun.Ayyyy hadi hayırlısı bebişlerine kavuşacaksın yanı perşembe günü.. Buarada Bnmde perşembe randevum var kontrole gidecem bakalım nekadar büyümüş yumoşlarRabbim yardımcımız olsun güzelim, dualarımdasınız..
Amin canımmmmm. Rabbim bu kez yüzünü güldürecek inan. Yarın senin için büyük bir gün. Güzel güzel giyin saçlarını yaptur,makyajını yap düğüne gider gibi. Çünkü yarın düğününüz varCanlarim hastaneden aradılar. 5 embriyodan 4ü gayet iyi bölünmeye devam ediyormuş. 5. Güne dayanacaklar muhtemelen dediler. Perşembe de kesin transfer yapilacakmis. Ayy heyecan basti
Ayyy dilin bal olsun canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insaallahAmin canımmmmm. Rabbim bu kez yüzünü güldürecek inan. Yarın senin için büyük bir gün. Güzel güzel giyin saçlarını yaptur,makyajını yap düğüne gider gibi. Çünkü yarın düğününüz var
İnşallah canım inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Peki bu sefer kaç transfer yapılacak sana acaba? Çünkü bu 3. işlemin.Ayyy dilin bal olsun canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insaallah
Amin canım cumlemize. Doktor beyle sayıyı konuşmadık tekrar ancak bu tedaviye başladığınızda 2 tane demişti.İnşallah canım inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Peki bu sefer kaç transfer yapılacak sana acaba? Çünkü bu 3. işlemin.
Pelit86 canım nasılsın.ne zaman transfer olacak.haber bekliyorum ve dua ediyorumAmin canım cumlemize. Doktor beyle sayıyı konuşmadık tekrar ancak bu tedaviye başladığınızda 2 tane demişti.
Allah razi olsun canım iyiyim. Sen nasılsın? Kısmetse yarın transfer olacak. Ve insaallah Rabbim ol diyecek ve olacak. Cumlemizin yardımcısı olsun Mevlam.Pelit86 canım nasılsın.ne zaman transfer olacak.haber bekliyorum ve dua ediyorum
amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun. hayırlısıyla bebişlerini alıp çıkacaksın o hastahaneden. Saat kaçta gideceksin?Allah razi olsun canım iyiyim. Sen nasılsın? Kısmetse yarın transfer olacak. Ve insaallah Rabbim ol diyecek ve olacak. Cumlemizin yardımcısı olsun Mevlam.
Amin canım. İki tane kuzucugumu aldım geldim. 4 ocak da test günüm yani büyük gunamin canım rabbim yar ve yardımcın olsun. hayırlısıyla bebişlerini alıp çıkacaksın o hastahaneden. Saat kaçta gideceksin?
Hayırlı olsun güzelim, inşallah olumlu sonucu alırsın cnm bnmAmin canım. İki tane kuzucugumu aldım geldim. 4 ocak da test günüm yani büyük gun2 tan daha embriyo var ama yarına kadar daha gozlemleyip eğer yeterli gelişime ulasirlarsa onları da donduracaklar nasipse. Ayyy heyecan basti tatlı tatlı
Amin canım inşallah hepimizin Kucağı dolsun. Transfer aslında acılı değil fazla sadece rahim ağzını açmak için taktikları alet biraz agritiyor. Ama benim asıl ımtihanim idrara sıkışık olmak. Resmen kabusum oluyor. İşlem sırasında bacaklarım zangir zangir titriyordu artık hakim olamıyordum. Sürekli az daha dişini sik diyorlar ama o 10-15 dk lik zaman sanki bana Asır gibi geldi. Hocam dayanamayacagim bi kaza çıkacak dedim "tutmaya çalışın tutamazsaniz da napalım alisigiz bu tür kazalara " diyoHayırlı olsun güzelim, inşallah olumlu sonucu alırsın cnm bnmNasıl geçti transfer Ağrı sızı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?