Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Arkadaşlar mikrocip sağlıklı sperm görünmezse ya da spermler şüpheli durumda ise uygulanan bir yöntem diye biliyorum. Sağlıklı sperm varsa genelde yapmıyorlar. Lütfen kendinizi bu zorlu süreçte kafanıza olumsuzlukları getirip daha da umutsuzluğa sürüklemeyin!!! Kızıyorum hepinize bebişleriniz bir doğsun hepinizi şikayet edicem anneleriniz sizden umudu kesmişti diye!!! Hepinize moral olmaya çalışıyorum ama yetişemiyorum vallahi,biraz yardımcı olun arkadaşlar bana,sizde çaba olmazsa ben nasıl moral enjekte edeyim ki size. Hepiniz de pimpirikli davranıyorsunuz haaaaa

Hic Hic uzulme 45milyon spermin icinden en iyisuni sececejler bizimki 20 milyon sperm %3bozukdu dusun yani size gore sperm de dusukdu cook sukur hamileyim insallah Allah sanada yasatir ve tum istwyenlere

Hic
Hic uzulme 45milyon spermin icinden en iyisuni sececejler bizimki 20 milyon sperm %3bozukdu dusun yani size gore sperm de dusukdu cook sukur hamileyim insallah Allah sanada yasatir ve tum istwyenlere
Amin kızlar inşallah kucağımız boş kalmaz...desteğiniz için teşekkür ederim, şimdi moralim daha iyi bazen ilte inişli çıkışlı oluyor... Saolun o gzl cvplar için

Canlarim hastaneden aradılar. 5 embriyodan 4ü gayet iyi bölünmeye devam ediyormuş. 5. Güne dayanacaklar muhtemelen dediler. Perşembe de kesin transfer yapilacakmis. Ayy heyecan basti
Raabbbbiiim şu güzel mevlid aksaminda dualarimizi kabul et. benim ve benim gibi tüm evlat yolu gozleyenlerin yüzünü guldur. Hayırlı evlatlar bahset. Amiiinnn

Sağol canim cok sukur iyiyim. 5 yumurta döllendi bugün de arayıp 5i de bölünmeye devam ediyor dediler. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Sen nasılsın nasıl gidiyor
ben adet olacağım günü bekliyorum gitmek için.ama korkuyla bekliyorum muayne acılar o süreç cok korkutuyor bazen vazgeçiyorum bazen sonu yok gitmeliyim diyorum.bakalım ne olacak

aminnnnn.inşallah tüm dualarımız kabul olur bebişlerimize kavuşuruz.heyecanla bekliyorum senin iyi haberlerini

Ayyyy hadi hayırlısı bebişlerine kavuşacaksın yanı perşembe günü.. Buarada Bnmde perşembe randevum var kontrole gidecem bakalım nekadar büyümüş yumoşlar Rabbim yardımcımız olsun güzelim, dualarımdasınız..

aminnnnn.inşallah tüm dualarımız kabul olur bebişlerimize kavuşuruz.heyecanla bekliyorum senin iyi haberlerini
Allah razi olsun canım. İnsaallah. Benim geçenki denemede diyordum ki kendi kendime ya tutmazsa ne yaparım bu acıyla nasıl yaşarım diyordum. Her igneyi ağlayarak yapıyordum. Sonra tuttu ama kalbi durdu ve kaybettim bebisimi. Şimdi tekrar aynı süreci yaşıyorum ama daha umutlu daha mutluyum. Cunki biliyorum ki imtihanlardayiz.Dualara cevap veren Rabbime Sığın. 3lbet yüzümüzu güldürecek. Moralini yüksek tut unutma insanlar kanseri bile moralle yeniyor.

Allah razi olsun canım. Güzel güzel kaliteli bolcaaaa yumişlerin olsun. Yuzunu guldursun.Benim de bebişlerim o gün annelerine tutunsun.

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız bugün? Ben güne enerjik başladım. Biraz kilo fazlam var,bu yüzden eve bir yürüyüş bandı transfer ettik yakın bir aile dostumuzdan,sabah yarım saat yürüyüş-koşu yaptım,inşallah faydasını görürüm. İçinizde 70 kilo üzeri olup da tüp bebek yaptıran var mı arkadaşlar? Bir de ne kadar kilo aldınız tedavi sürecinde öğrenebilir miyim acaba?

Amin canımmmmm. Rabbim bu kez yüzünü güldürecek inan. Yarın senin için büyük bir gün. Güzel güzel giyin saçlarını yaptur,makyajını yap düğüne gider gibi. Çünkü yarın düğününüz var

Ayyy dilin bal olsun canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insaallah

İnşallah canım inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Peki bu sefer kaç transfer yapılacak sana acaba? Çünkü bu 3. işlemin.
Amin canım cumlemize. Doktor beyle sayıyı konuşmadık tekrar ancak bu tedaviye başladığınızda 2 tane demişti.

Allah razi olsun canım iyiyim. Sen nasılsın? Kısmetse yarın transfer olacak. Ve insaallah Rabbim ol diyecek ve olacak. Cumlemizin yardımcısı olsun Mevlam.
amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun. hayırlısıyla bebişlerini alıp çıkacaksın o hastahaneden. Saat kaçta gideceksin?

amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun. hayırlısıyla bebişlerini alıp çıkacaksın o hastahaneden. Saat kaçta gideceksin?
Amin canım. İki tane kuzucugumu aldım geldim. 4 ocak da test günüm yani büyük gun 2 tan daha embriyo var ama yarına kadar daha gozlemleyip eğer yeterli gelişime ulasirlarsa onları da donduracaklar nasipse. Ayyy heyecan basti tatlı tatlı

Hayırlı olsun güzelim, inşallah olumlu sonucu alırsın cnm bnm Nasıl geçti transfer Ağrı sızı var mı ?

Hayırlı olsun güzelim, inşallah olumlu sonucu alırsın cnm bnm Nasıl geçti transfer Ağrı sızı var mı ?
Amin canım inşallah hepimizin Kucağı dolsun. Transfer aslında acılı değil fazla sadece rahim ağzını açmak için taktikları alet biraz agritiyor. Ama benim asıl ımtihanim idrara sıkışık olmak. Resmen kabusum oluyor. İşlem sırasında bacaklarım zangir zangir titriyordu artık hakim olamıyordum. Sürekli az daha dişini sik diyorlar ama o 10-15 dk lik zaman sanki bana Asır gibi geldi. Hocam dayanamayacagim bi kaza çıkacak dedim "tutmaya çalışın tutamazsaniz da napalım alisigiz bu tür kazalara " diyo
Şimdi iyiyim çok sukur heyecanla test günümü bekleyecegim vee güzel haberler alacağım insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…