- 14 Mart 2015
- 77
- 41
- 8
- 34
Şimdide boş gebelik mi fln diye takıyorum sanırım kalp sesini duyana kdar bana rahat yok oyüzden ikisinide ilk gittiğimde duymak istiyorum bide 1 hafta kalp sesi için panik yapıcam bnm en son ki test tarihinden kaç gün sonra ultrasyona gittin ve kaç haftalik di tüp bebek hesaplama farklı oluyomus sanirimCanim bi önceki tutan denememde kese için Volkan hocaya gittim. Kalp sesi için ise 10 gun kadar sonra kadın doğumcuyu gitmiştim.
Canim 5 Haftalikken kese görüldü. 7. Hafta kalp sesi. Yalniz kalp sesini izletti fakat 1 hafta sonra dinleteyim dedi cunku daha cok kucuk yuksek titresim vermek istemiyorum demisti.Transfer tarihini baz alarak hesaplamisti doktor ultrasona gittiğimde.Şimdide boş gebelik mi fln diye takıyorum sanırım kalp sesini duyana kdar bana rahat yok oyüzden ikisinide ilk gittiğimde duymak istiyorum bide 1 hafta kalp sesi için panik yapıcam bnm en son ki test tarihinden kaç gün sonra ultrasyona gittin ve kaç haftalik di tüp bebek hesaplama farklı oluyomus sanirim
Canim 5 Haftalikken kese görüldü. 7. Hafta kalp sesi. Yalniz kalp sesini izletti fakat 1 hafta sonra dinleteyim dedi cunku daha cok kucuk yuksek titresim vermek istemiyorum demisti.Transfer tarihini baz alarak hesaplamisti doktor ultrasona gittiğimde.
Blast embriyo gebelik hesaplama var nette ordan bakabilirsin canim. Eğer 6 haftayi g3ciyorsa kalp sesi duyabilirsiniz. Ama dedigim gibi volkan hoca zararı olur diye dinletmemisti sadece kalp atisini izlemistim.Volkan hocanın ultrasyon için verdiği tarih transferin 28.günü ne geliyo sence kalp sesi duyulur mu ve kaç haftalik olur
Canim 5 Haftalikken kese görüldü. 7. Hafta kalp sesi. Yalniz kalp sesini izletti fakat 1 hafta sonra dinleteyim dedi cunku daha cok kucuk yuksek titresim vermek istemiyorum demisti.Transfer tarihini baz alarak hesaplamisti doktor bugün transferin kaçıncı günü test fln yaptinmi
İnsaallah canım Rabbim yüzünu guldursunBugün yumurta topladik cok heyecanliyim inş güzel olur
Canim 2 ay önce bana histereskopi ve rahim yaralama yaptı. İşlem anestezili idi o nedenle hiçbir şey hissetmedim. İşlemden sonra 2 gün kadar hafif kramplarim oldu. Korkulacak bi durum degil yani. Fiyat olarak da 1800 verdim. Rahim filmi cektirmedim bilgim yok. Rabbim yardimcin olsun...Selam kızlar aranızda volkan hocada rahim filmi çekilen ve histeroskopi yaptıran var mı varsa ağrılı bir işlemmi bide fiyat ne kadar yardimci olur musunuz lütfen
Cevabın için sağol canım rahim yaralama ne için yapılıyor kaçıncı deneme öncesi yapıldı benim 3.denemem olacak dr önce rahim filmi çekilecek dedi rahmin içine bakılacak burda rahim filmi için 500 eğer histeroskopi ye ihtiyaç duyulursa oda uygulanacak sigortalı olduğumuz için ona da 750 tl isteniyor bu arada senin sonucunu merak ettim yazmamışsın umarım pozitiftirCanim 2 ay önce bana histereskopi ve rahim yaralama yaptı. İşlem anestezili idi o nedenle hiçbir şey hissetmedim. İşlemden sonra 2 gün kadar hafif kramplarim oldu. Korkulacak bi durum degil yani. Fiyat olarak da 1800 verdim. Rahim filmi cektirmedim bilgim yok. Rabbim yardimcin olsun...
Benim sonucum pozitif canim cok sukur. Rahim İçi yaralama yi embriyonun kolay tutunma si için yapıyor. O çizik ler iyilesirken bi enzim salgilaniyormus o enzim de embriyonun tutunmasini kolaylastiriyormus. Bu benim 2. Tüp denememdı. Histereskopi fiyati 1800 du rahim içi yaralama için ayrıca ücret vermedim.Cevabın için sağol canım rahim yaralama ne için yapılıyor kaçıncı deneme öncesi yapıldı benim 3.denemem olacak dr önce rahim filmi çekilecek dedi rahmin içine bakılacak burda rahim filmi için 500 eğer histeroskopi ye ihtiyaç duyulursa oda uygulanacak sigortalı olduğumuz için ona da 750 tl isteniyor bu arada senin sonucunu merak ettim yazmamışsın umarım pozitiftir
Pozitif olmasına çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sigorta hiç karşılamıyor mu histeroskopi denBenim sonucum pozitif canim cok sukur. Rahim İçi yaralama yi embriyonun kolay tutunma si için yapıyor. O çizik ler iyilesirken bi enzim salgilaniyormus o enzim de embriyonun tutunmasini kolaylastiriyormus. Bu benim 2. Tüp denememdı. Histereskopi fiyati 1800 du rahim içi yaralama için ayrıca ücret vermedim.
Canim sgk ile tüp bebek bölümünün anlaşması yok o yüzden karşılamıyor hiçbir şekilde. Hatta bildiğim kadarıyla özel sağlık şigortasi bile karşılamıyor. ADana acibademin sadece kardiyoloji ve onkoloji bölümleri sgk anlaşmalı.Pozitif olmasına çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sigorta hiç karşılamıyor mu histeroskopi den
Anladım canım verdiğin bilgiler için teşekkürler rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllahCanim sgk ile tüp bebek bölümünün anlaşması yok o yüzden karşılamıyor hiçbir şekilde. Hatta bildiğim kadarıyla özel sağlık şigortasi bile karşılamıyor. ADana acibademin sadece kardiyoloji ve onkoloji bölümleri sgk anlaşmalı.
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsaallah.Anladım canım verdiğin bilgiler için teşekkürler rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Slm kizlar biz de daha önce 2 asilama yaptik ama olmadı şimdi Volkan hocayla tedaviye başladık tüp bebek için ayrintilari paylaşırım Zaman ıcınde cok heyecanlıyım yarın yine kontrol var ayrintilari paylasirim ben dahil herkese bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?