- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Amiiiiin inşallah cnm bnmAmin canım inşallah hepimizin Kucağı dolsun. Transfer aslında acılı değil fazla sadece rahim ağzını açmak için taktikları alet biraz agritiyor. Ama benim asıl ımtihanim idrara sıkışık olmak. Resmen kabusum oluyor. İşlem sırasında bacaklarım zangir zangir titriyordu artık hakim olamıyordum. Sürekli az daha dişini sik diyorlar ama o 10-15 dk lik zaman sanki bana Asır gibi geldi. Hocam dayanamayacagim bi kaza çıkacak dedim "tutmaya çalışın tutamazsaniz da napalım alisigiz bu tür kazalara " diyo
Şimdi iyiyim çok sukur heyecanla test günümü bekleyecegim vee güzel haberler alacağım insaallah
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonucları olur.peki bu işlem anestezi ile yapılamıyor mu acı çekmeden olsa ölmüyorsa muAmin canım inşallah hepimizin Kucağı dolsun. Transfer aslında acılı değil fazla sadece rahim ağzını açmak için taktikları alet biraz agritiyor. Ama benim asıl ımtihanim idrara sıkışık olmak. Resmen kabusum oluyor. İşlem sırasında bacaklarım zangir zangir titriyordu artık hakim olamıyordum. Sürekli az daha dişini sik diyorlar ama o 10-15 dk lik zaman sanki bana Asır gibi geldi. Hocam dayanamayacagim bi kaza çıkacak dedim "tutmaya çalışın tutamazsaniz da napalım alisigiz bu tür kazalara " diyo
Şimdi iyiyim çok sukur heyecanla test günümü bekleyecegim vee güzel haberler alacağım insaallah
Allah razi olsun.Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun insaallah .işlem anastezili olmuyormus canim çünkü transfer sırasında sıkışık olmak lazim( idrar kesesi doluyken rahim daha iyi gorunuyor) uyurken tutamayacagimiz için. Ayy hyatimda hiç bir şeyden bu kadar korkmamistim sanirim yani kacirmaktanCanım hayırlı olsun inşallah güzel sonucları olur.peki bu işlem anestezi ile yapılamıyor mu acı çekmeden olsa ölmüyorsa mu
Allah razi olsun.Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun insaallah .işlem anastezili olmuyormus canim çünkü transfer sırasında sıkışık olmak lazim( idrar kesesi doluyken rahim daha iyi gorunuyor) uyurken tutamayacagimiz için. Ayy hyatimda hiç bir şeyden bu kadar korkmamistim sanirim yani kacirmaktan
Hadi ya şimdi gözüm daha çok korktu ben hiç gitmeyeyim o zaman çünkü dayanamıyorum anestezi olmazsa o spekulumsonrası hayatta taktrmam benAllah razi olsun.Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun insaallah .işlem anastezili olmuyormus canim çünkü transfer sırasında sıkışık olmak lazim( idrar kesesi doluyken rahim daha iyi gorunuyor) uyurken tutamayacagimiz için. Ayy hyatimda hiç bir şeyden bu kadar korkmamistim sanirim yani kacirmaktan
Korkma canim benim spekulumun takılması falan sorun değil xaten bir kaç saniye sürüyor sonrasında işlemi hissetmiyorsun bile. Sıkışık olmak beni rahatsız ediyor. Şu da var çoğu kimse benim kadar rahatsız da olmuyor. Bu durum galiba biraz bana hasHadi ya şimdi gözüm daha çok korktu ben hiç gitmeyeyim o zaman çünkü dayanamıyorum anestezi olmazsa o spekulumsonrası hayatta taktrmam ben
inşallah öyledir ben de biraz sıkıntılıym bu konuda suan muayene olmaktan bile korkuyorum canım çok acıyor ne yapacagım bilemiyorum.Korkma canim benim spekulumun takılması falan sorun değil xaten bir kaç saniye sürüyor sonrasında işlemi hissetmiyorsun bile. Sıkışık olmak beni rahatsız ediyor. Şu da var çoğu kimse benim kadar rahatsız da olmuyor. Bu durum galiba biraz bana has
Moral bozma canum. Bebislerimizi için her şeye katlaniyoruz ne yapalım. O sıkıntılar gelip geçiyor. Sonun da bebisimiz gelsin de hayirlisiyla.Ah
inşallah öyledir ben de biraz sıkıntılıym bu konuda suan muayene olmaktan bile korkuyorum canım çok acıyor ne yapacagım bilemiyorum.
Inşallah canım bakalım ne olacak.sen nasılsın kontroller oluyor muMoral bozma canum. Bebislerimizi için her şeye katlaniyoruz ne yapalım. O sıkıntılar gelip geçiyor. Sonun da bebisimiz gelsin de hayirlisiyla.
İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi canim. Bugün 3. Günüm. Heyecanla test günümü bekliyorum.Inşallah canım bakalım ne olacak.sen nasılsın kontroller oluyor mu
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum.İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi canim. Bugün 3. Günüm. Heyecanla test günümü bekliyorum.
Canım burada hastaneden doktordan memnun kaldın mı.davranısları nasıl.dıyorum ya canı yanan çok tepki veren biriyim ben yaklaşım nasılHadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum.
Allah razi olsun canım. İnsaallahHadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum.
yapışkan fasulye sonuç olumluydu senin şuan nasılsın merak ettimHic
Hic uzulme 45milyon spermin icinden en iyisuni sececejler bizimki 20 milyon sperm %3bozukdu dusun yani size gore sperm de dusukdu cook sukur hamileyim insallah Allah sanada yasatir ve tum istwyenlere
Suan pzt yi bekliyorum kese görmek için transferin 14.günü 630 16.günü 2054 çıktı kan testi 12 gün sonraya gün verdiler kese icin heyecanla son 1 hafta yi bekliyorumyapışkan fasulye sonuç olumluydu senin şuan nasılsın merak ettim
Merhaba pelit, çok teşekkürler açıklamalarınız faydalı oldu fikat bir şey soracağım yumurta büyütme iğnesi neden yapılıyor, örneğin benim her ay düzenli yumurtlamam oluyor sıkıntı yok yine de yapılıyor mu acaba?Allah razi olsun canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah. Sizde sıkıntı neydi bilemiyorum tabi ama rutin tüp uygulamasını anlatmaya calisayim. Adetin 1. Günü randevu için merkezi arıyorsun 2. Gününe randevu veriyorlar. O gün yumurta büyütücü iğnelere başlıyorsun. Volkan hoca birkaç gün arayla kontrole cagiriyor. Bu kontrollerde kan veriyorsun e2 bakılıyor. Çünkü bu değere göre tedaviye yön veriliyor. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma ignesi veriyorlar. 2 gün sonraya da topluyorlar. Aynı gün esin de Sperm veriyor. Yumurtalar dölleniyor. Döllenme durumuna göre 3. Ya da 5. Gün transfer yapılıyor. Sonra da 10 gun sonraki test gününü bekliyorsun. Ve insaallah bebis müjdesi aliyorsun
İlk defa bu merkezde yapılacaksa tüp bebek paket fiyati 4750 tl. İgneye başlattıkları gün bir kısmını avans olarak geriye kalanını da yumurta toplamada alıyorlar. İlaçlar da senin yumurtaların büyüme şekline göre değişmekle birlikte 1500-2000 tl arası tutuyor. Benimki daha yüksek doz ılacla buyuyebildigi için daha fazla tuttu mesela. Aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğin başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım canim.
Canim normalde her ay bir ya da birkaç yumurta buyutuyoruz. Tüp bebek tedavisinde ise iki amaçla bu iğneler veriliyor. 1. Si çok sayıda ve kaliteli yumurta elde etmek ( kaçının dollenecegi ya da tutunacagi belli olmadığı icin) 2. Si büyüyen yumurtaların kontrollü olgunlasmasini ve çatlamadan hemen önce toplanmasını sağlamak.Merhaba pelit, çok teşekkürler açıklamalarınız faydalı oldu fikat bir şey soracağım yumurta büyütme iğnesi neden yapılıyor, örneğin benim her ay düzenli yumurtlamam oluyor sıkıntı yok yine de yapılıyor mu acaba?
Canim bi önceki tutan denememde kese için Volkan hocaya gittim. Kalp sesi için ise 10 gun kadar sonra kadın doğumcuyu gitmiştim.Kızlar kese görmek için volkan hoca ya mi gitmek mantıklı yoksa kadın doğum cuyami kafam Çok karıştı tüp bebek merkezi olduğu için kadın doğumculardaki makina varmıdır kalp sesi dutuluyomus doppler makinası olan yerlerde bebek küçük de olsa çok kararsız kaldım(kese için volkan hocaya giden oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?