Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Amiiiiin inşallah cnm bnm darısı bize olur inşallah... Bol bol dinlen güzelim bebişlerin sıkı sıkı tutunur , hep seninle kalırlar...

Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonucları olur.peki bu işlem anestezi ile yapılamıyor mu acı çekmeden olsa ölmüyorsa mu

Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonucları olur.peki bu işlem anestezi ile yapılamıyor mu acı çekmeden olsa ölmüyorsa mu
Allah razi olsun.Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun insaallah .işlem anastezili olmuyormus canim çünkü transfer sırasında sıkışık olmak lazim( idrar kesesi doluyken rahim daha iyi gorunuyor) uyurken tutamayacagimiz için. Ayy hyatimda hiç bir şeyden bu kadar korkmamistim sanirim yani kacirmaktan

Hadi ya şimdi gözüm daha çok korktu ben hiç gitmeyeyim o zaman çünkü dayanamıyorum anestezi olmazsa o spekulumsonrası hayatta taktrmam ben

Hadi ya şimdi gözüm daha çok korktu ben hiç gitmeyeyim o zaman çünkü dayanamıyorum anestezi olmazsa o spekulumsonrası hayatta taktrmam ben
Korkma canim benim spekulumun takılması falan sorun değil xaten bir kaç saniye sürüyor sonrasında işlemi hissetmiyorsun bile. Sıkışık olmak beni rahatsız ediyor. Şu da var çoğu kimse benim kadar rahatsız da olmuyor. Bu durum galiba biraz bana has

Ah
inşallah öyledir ben de biraz sıkıntılıym bu konuda suan muayene olmaktan bile korkuyorum canım çok acıyor ne yapacagım bilemiyorum.

Ah

inşallah öyledir ben de biraz sıkıntılıym bu konuda suan muayene olmaktan bile korkuyorum canım çok acıyor ne yapacagım bilemiyorum.
Moral bozma canum. Bebislerimizi için her şeye katlaniyoruz ne yapalım. O sıkıntılar gelip geçiyor. Sonun da bebisimiz gelsin de hayirlisiyla.

Merhaba pelit, çok teşekkürler açıklamalarınız faydalı oldu fikat bir şey soracağım yumurta büyütme iğnesi neden yapılıyor, örneğin benim her ay düzenli yumurtlamam oluyor sıkıntı yok yine de yapılıyor mu acaba?

Canim normalde her ay bir ya da birkaç yumurta buyutuyoruz. Tüp bebek tedavisinde ise iki amaçla bu iğneler veriliyor. 1. Si çok sayıda ve kaliteli yumurta elde etmek ( kaçının dollenecegi ya da tutunacagi belli olmadığı icin) 2. Si büyüyen yumurtaların kontrollü olgunlasmasini ve çatlamadan hemen önce toplanmasını sağlamak.

Kızlar kese görmek için volkan hoca ya mi gitmek mantıklı yoksa kadın doğum cuyami kafam Çok karıştı tüp bebek merkezi olduğu için kadın doğumculardaki makina varmıdır kalp sesi dutuluyomus doppler makinası olan yerlerde bebek küçük de olsa çok kararsız kaldım(kese için volkan hocaya giden oldumu

Canim bi önceki tutan denememde kese için Volkan hocaya gittim. Kalp sesi için ise 10 gun kadar sonra kadın doğumcuyu gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…