Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Özelden yazdım canim

Çocuk isteyenler derneğin canım internet'te ara bulursun istersen ara görüş, belli ni ücret ödüyorsun ben o ücreti sormadım belki çok azdır 1000 tl gibi indirim oluyor ve muayene ücretsiz diyorlar zaten muayene ücreti olmuyor tüp bebeğe karar vermişseniz başlamak istiyorsanız direkt volkan beyden randevu alıyorsunuz muayene ediyor size ilaç yazıyor süreç başlamış oluyor ve ilk önce 1600 yada 1500 unuttum yanlış olmasın o kadar bir para yatırıyorsunuz kalan para yumurta toplanınca yatıyor

Tesekkur ederim canm :)

BEN DE YARIN İÇİN RANDEVU ALDIM.HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN.AYRICA BİLGİNİZ OLSUN ÇİDER E ÜYE OLDUM.350 LİRA İNDİRİM OLUYOR.TABİ ÇİDERE DE ÜYELİK İÇİN 200 LİRA YATIRDIM.YANİ KARIM SADECE 150 LİRA OLACAK.

slm bende acıbadem hastanesinde tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve tuttu volkan beye ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum cok ilgiller...
Cnm sende ne sorun vardı bende adet olmayı bekliorm volkan beye gitmeyi düşünüorm tüp bebek için bende pko var

Cnm sende ne sorun vardı bende adet olmayı bekliorm volkan beye gitmeyi düşünüorm tüp bebek için bende pko var
Bende hiç bir sorun yoktu. Eşimde sperm azlığı ve morfolojisi %0 dı...İlk denemede tuttu...ben 8 yıl evliyim asılamada oldum cok Dr gittim volkan bey gibi bilgili iyi bir Dr rastlamadım... Vakıt kaybetmeden git

Bende hiç bir sorun yoktu. Eşimde sperm azlığı ve morfolojisi %0 dı...İlk denemede tuttu...ben 8 yıl evliyim asılamada oldum cok Dr gittim volkan bey gibi bilgili iyi bir Dr rastlamadım... Vakıt kaybetmeden git
Adet olmayı bekliorm cnm bende ilk fırsatta gidecğim inş hemen tedaviye başlar doktor

Adet olmayı bekliorm cnm bende ilk fırsatta gidecğim inş hemen tedaviye başlar doktor
zaten adetın 2.günü cagırıyorlar.muane ücreti almıyorlar.ama 1500 tl önden veriyorsun..yumurta toplanıncada kalanı veriyorsun..insallah hayırlısı olur..mersinde oturuyorum.hiç bir dr memnun kalmadım.volkan bey hemen sorunu buldu..

Arkadaşlar gonal f igneyi bana buzdolabında saklamana gerek yok dediler
ama bana önceki tüp bebek denemelerimde tabi başka merkezde buzdolabınin yumurtalik bölümüne koyarsın. demişlerdi.kafam karıştı.size ne dediler.sizler ne yapıyorsunuz

Canm ben aşılama yaptığımda bana da doktor buzdolabında sakla demişti ama şuan bir arkadaşımda kullanıyor aynı iğneden onada gerek yok demişler sen prospektüsüne bak oku bence. Olabiliyor yani bence

Mrh kızlar yazdiklarinizi okudum.insallah herkez hamis kalir.bende 6 yillik evliyim.sorun sebepsiz dediler.2 asilama basarisiz.tup bebek icin acibademi düşünüyorum.size 2 sorum olacak.ilk sorum sebepsiz infertilite olup hamis kalan varmi.2 inci sorum bende ikiz istiyorum acaba doktor istege gore mi yoksa kendi kurallarina göre mi embriyo transfer ediyor.simdiden tsk kizlar.

Benim bugün yumurtalarım toplandi.inşallah guzel sonuçlar alırım ben de.yoncimik evet ben de 6 yıllık evliyim
benimde sebepsiz infertilite.evet ben de merak ediyorum.Istege göre mi iki embriyo yerlestiriliyor.

Benim bugün yumurtalarım toplandi.inşallah guzel sonuçlar alırım ben de.yoncimik evet ben de 6 yıllık evliyim
benimde sebepsiz infertilite.evet ben de merak ediyorum.Istege göre mi iki embriyo yerlestiriliyor.
Soru sorduk ama cvp veren yok meryemnuriye.hayırlı olsun tüp bebek.insallah tutar.bana yaz merak ederim.ikimizde ayni dertten muzdaribiz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…