Özelden yazdım canimMerhaba canm ben yeni üyeyim bi sorum olacaktı da ben 3 defa aşılama yaptırdım tutmadı malesef şimdi tüp bebeğe başlıcam önümüzdeki ay bi sorun çıkmazsa. Ilk olduğu için iki tane embriyo transfer ediliyor mu acaba. Bide yumurta dondurma ücreti ne kadar. Cevaplarsan sevinirim. Bebeişlerini de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Tesekkur ederim canm :)Çocuk isteyenler derneğin canım internet'te ara bulursun istersen ara görüş, belli ni ücret ödüyorsun ben o ücreti sormadım belki çok azdır 1000 tl gibi indirim oluyor ve muayene ücretsiz diyorlar zaten muayene ücreti olmuyor tüp bebeğe karar vermişseniz başlamak istiyorsanız direkt volkan beyden randevu alıyorsunuz muayene ediyor size ilaç yazıyor süreç başlamış oluyor ve ilk önce 1600 yada 1500 unuttum yanlış olmasın o kadar bir para yatırıyorsunuz kalan para yumurta toplanınca yatıyor
Cnm sende ne sorun vardı bende adet olmayı bekliorm volkan beye gitmeyi düşünüorm tüp bebek için bende pko varslm bende acıbadem hastanesinde tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve tuttu volkan beye ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum cok ilgiller...
Bende hiç bir sorun yoktu. Eşimde sperm azlığı ve morfolojisi %0 dı...İlk denemede tuttu...ben 8 yıl evliyim asılamada oldum cok Dr gittim volkan bey gibi bilgili iyi bir Dr rastlamadım... Vakıt kaybetmeden gitCnm sende ne sorun vardı bende adet olmayı bekliorm volkan beye gitmeyi düşünüorm tüp bebek için bende pko var
Adet olmayı bekliorm cnm bende ilk fırsatta gidecğim inş hemen tedaviye başlar doktorBende hiç bir sorun yoktu. Eşimde sperm azlığı ve morfolojisi %0 dı...İlk denemede tuttu...ben 8 yıl evliyim asılamada oldum cok Dr gittim volkan bey gibi bilgili iyi bir Dr rastlamadım... Vakıt kaybetmeden git
zaten adetın 2.günü cagırıyorlar.muane ücreti almıyorlar.ama 1500 tl önden veriyorsun..yumurta toplanıncada kalanı veriyorsun..insallah hayırlısı olur..mersinde oturuyorum.hiç bir dr memnun kalmadım.volkan bey hemen sorunu buldu..Adet olmayı bekliorm cnm bende ilk fırsatta gidecğim inş hemen tedaviye başlar doktor
Merhaba canim bende bidahaki ay troidim düşerse baslicam tedaviye. Hangi ilaclari verdi sana acaba merak ettimdeben de dün başladım. inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
gonal f ve merional iğne.ayrıca folictro vitamin ilacıMerhaba canim bende bidahaki ay troidim düşerse baslicam tedaviye. Hangi ilaclari verdi sana acaba merak ettimde
Canm ben aşılama yaptığımda bana da doktor buzdolabında sakla demişti ama şuan bir arkadaşımda kullanıyor aynı iğneden onada gerek yok demişler sen prospektüsüne bak oku bence. Olabiliyor yani benceArkadaşlar gonal f igneyi bana buzdolabında saklamana gerek yok dediler
ama bana önceki tüp bebek denemelerimde tabi başka merkezde buzdolabınin yumurtalik bölümüne koyarsın. demişlerdi.kafam karıştı.size ne dediler.sizler ne yapıyorsunuz
Selammm evet ben..Hala ilgileniyorsanız yazabilirimarkadaşlar adana acıbadem hastanesi tüp bebek bölümünde volkan noyan doktoru tanıyan varmı başarı oranı nedir ?
Soru sorduk ama cvp veren yok meryemnuriye.hayırlı olsun tüp bebek.insallah tutar.bana yaz merak ederim.ikimizde ayni dertten muzdaribiz çünkü.Benim bugün yumurtalarım toplandi.inşallah guzel sonuçlar alırım ben de.yoncimik evet ben de 6 yıllık evliyim
benimde sebepsiz infertilite.evet ben de merak ediyorum.Istege göre mi iki embriyo yerlestiriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?