Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canim eğer aşılamaya karar verirsen merkezin pek önemi yok çünkü çok basit bi işlem. Laboratuar önemli spermler yıkanır öyle aşılama yapılıyor ya. Ozel bir Laboratuvarda Sperm yıkatma işlemi yaptırıp doktoruna sadece asilama islemini yaptırabilirsin.
Maddi olarak uygun gelmeyebilir canim tüp bebek ama benim başımdan geçtiği için asilama tavsiye etmiyorum.hele ki morfoloji sıkıntısı var diyorsun özel işlemle sağlıklı Sperm lerin seçilmesi lazım o da yalnızca tüp bebekle mümkün. Çünkü aşılama da sadece yıkama yapılıyor mikrobiyolojik ayrıştırma yapılmıyor. Allah kolaylik versin canim.

Çok teşekkür ediyorum, sağolun

Cnm evt pahalı ama inan heryerde 5000 10000 arası değişiormş ben başarı oranları yüksek diye tercih ederm orayı ama bilmiorm bakalm hakkımzda hayrlısı

benim eşimdede morfoloji sorunu var 2 kez normal yolla hamile kaldım benim bütün testlerim yapıldı temiz çıktı rahim filmide temiz şimdi tüp bebek diyor dr

benim eşimdede morfoloji sorunu var 2 kez normal yolla hamile kaldım benim bütün testlerim yapıldı temiz çıktı rahim filmide temiz şimdi tüp bebek diyor dr
Morfoloji bozukluğu spermin yapısal bozukluğu canim. Yumurtayı dolleyen Sperm eğer Morfolojisi bozuk olan spermse büyük oranda gebelik devam etmiyor. Sağlam spermleri seçerek gebelik elde etmek için tüp öneriyor doktorlar.

Benim eşimde de morfoloji sorunu var önce %1 di sonra düzen laboratuvar da yaptırdık %7
Toplam sperm 54 milyon
İleri hareketli % 50
Eşim sorun olmadigini düşünüyor ısrarla ama ben emin degilim

Benim eşimde de morfoloji sorunu var önce %1 di sonra düzen laboratuvar da yaptırdık %7
Toplam sperm 54 milyon
İleri hareketli % 50
Eşim sorun olmadigini düşünüyor ısrarla ama ben emin degilim
2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı Dr morfoloji yüzünden dedi şimdi tüp bebek düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar bu gün tedaviye başladım gonal f verdiler 4 gün kullanacağım tekrar gideceğim, daha sonra bu gonal f ilaca devam ediyor muyuz acaba?

Yarın yumurta toplamam var. Bana da dua eder misiniz kardeşlerim. Hayirlisiyla kaliteli yumislerim olsun insaallah...
Merhabaaa bugün tüp bebek tedavisine başladım gonal f verdiler 4 gün kullanacağım, tekrar muayeneye gidicem gonal f ilacına yine devam ediyor muyuz acaba? Yumurta topama ne zaman oluyor heyecandan bişey soramadım

Evet canim devam ediyoruz. Yumurtaların kaç günde istenen büyüklüğe ulasirsa o zaman toplama yapılıyor. Yani tamamen senin yumurtaların ilaca vereceği cevaba bağlı. Bu da ortalama 10 gun veya 2 hafta arasında değişiyor. Allah kolaylik versin canim.

Merhabalar;
Biz yeni evliyiz yaklaşık 8 aydır . 8 aylık deneme sonucu hamile kalmadım gittiğim kadın doğum doktoru sadece ultrasonla bakıyor bu şekilde benim kafamda soru işaretleri oluşuyor.Her ay stres yapıyorum ben de tüp bebek olayını araştırırken cocuk istiyorum adlı derneğe denk geldim . Bu dernekte Volkan beyi tavsiye ettiler bende haliyle araştırmaya başladım. Yazılan yorumları okudum şuan olumluyum. Allahım isteyen herkese annelik mertebesini nasip etsin.

Volkan hocadan ve ekibinden memnun kalacağına eminim canim. Ama tabi kısmet işi bunlar. Rabbim en kisa surede evladına kavuştursun hayirlisiyla.

amin isteyen herkese nasip etsin. cocuk istiyorum adlı derneğe üye olunca volkan beyin muayeneleri ücretsiz oluyormuş yada indirimli bir bilginiz var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…