Canim eğer aşılamaya karar verirsen merkezin pek önemi yok çünkü çok basit bi işlem. Laboratuar önemli spermler yıkanır öyle aşılama yapılıyor ya. Ozel bir Laboratuvarda Sperm yıkatma işlemi yaptırıp doktoruna sadece asilama islemini yaptırabilirsin.Aradım 6750 tl ücret ilaçlar vs dahil buda çok geldi başka bir yere mi gideyim diyorum orasıda biraz daha düşük olacak ama sizin de tutmamış tutmama ihtimali çok mudur, o kadar kafam karışık o kadar canım sıkılıyor ki Allah herkesin içinde de benim yardımcım olsundoğru karar vermemize yardımcı olsun rabbim
Çok teşekkür ediyorum, sağolunCanim eğer aşılamaya karar verirsen merkezin pek önemi yok çünkü çok basit bi işlem. Laboratuar önemli spermler yıkanır öyle aşılama yapılıyor ya. Ozel bir Laboratuvarda Sperm yıkatma işlemi yaptırıp doktoruna sadece asilama islemini yaptırabilirsin.
Maddi olarak uygun gelmeyebilir canim tüp bebek ama benim başımdan geçtiği için asilama tavsiye etmiyorum.hele ki morfoloji sıkıntısı var diyorsun özel işlemle sağlıklı Sperm lerin seçilmesi lazım o da yalnızca tüp bebekle mümkün. Çünkü aşılama da sadece yıkama yapılıyor mikrobiyolojik ayrıştırma yapılmıyor. Allah kolaylik versin canim.
Cnm evt pahalı ama inan heryerde 5000 10000 arası değişiormş ben başarı oranları yüksek diye tercih ederm orayı ama bilmiorm bakalm hakkımzda hayrlısıAradım 6750 tl ücret ilaçlar vs dahil buda çok geldi başka bir yere mi gideyim diyorum orasıda biraz daha düşük olacak ama sizin de tutmamış tutmama ihtimali çok mudur, o kadar kafam karışık o kadar canım sıkılıyor ki Allah herkesin içinde de benim yardımcım olsundoğru karar vermemize yardımcı olsun rabbim
Bende martın sonuna doğru adet tarihim bu ay olmzsa bizde artk volkan hocayla tüp bebek yaptırmayı düşünüorzBEN DE MARTIN SONUNDA BAŞLIYACAM...
benim eşimdede morfoloji sorunu var 2 kez normal yolla hamile kaldım benim bütün testlerim yapıldı temiz çıktı rahim filmide temiz şimdi tüp bebek diyor drAradım 6750 tl ücret ilaçlar vs dahil buda çok geldi başka bir yere mi gideyim diyorum orasıda biraz daha düşük olacak ama sizin de tutmamış tutmama ihtimali çok mudur, o kadar kafam karışık o kadar canım sıkılıyor ki Allah herkesin içinde de benim yardımcım olsundoğru karar vermemize yardımcı olsun rabbim
Morfoloji bozukluğu spermin yapısal bozukluğu canim. Yumurtayı dolleyen Sperm eğer Morfolojisi bozuk olan spermse büyük oranda gebelik devam etmiyor. Sağlam spermleri seçerek gebelik elde etmek için tüp öneriyor doktorlar.benim eşimdede morfoloji sorunu var 2 kez normal yolla hamile kaldım benim bütün testlerim yapıldı temiz çıktı rahim filmide temiz şimdi tüp bebek diyor dr
Benim eşimde de morfoloji sorunu var önce %1 di sonra düzen laboratuvar da yaptırdık %7benim eşimdede morfoloji sorunu var 2 kez normal yolla hamile kaldım benim bütün testlerim yapıldı temiz çıktı rahim filmide temiz şimdi tüp bebek diyor dr
2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı Dr morfoloji yüzünden dedi şimdi tüp bebek düşünüyorumBenim eşimde de morfoloji sorunu var önce %1 di sonra düzen laboratuvar da yaptırdık %7
Toplam sperm 54 milyon
İleri hareketli % 50
Eşim sorun olmadigini düşünüyor ısrarla ama ben emin degilim
Bende tup bebek istiyorum imsi tekniği varmış ama nerde yaptirsam kararsizim adana baskent mi acıbadem mi2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı Dr morfoloji yüzünden dedi şimdi tüp bebek düşünüyorum
Adanaya bilemiyorum ama bu problemi olup sağlıklı gebelik geçiriledebiliyor belirsizlik var nasipBende tup bebek istiyorum imsi tekniği varmış ama nerde yaptirsam kararsizim adana baskent mi acıbadem mi
Bende tup bebek istiyorum imsi tekniği varmış ama nerde yaptirsam kararsizim adana baskent mi acıbadem mi[/QUOTE imsi tekniği ne acaba??
Merhabaaa bugün tüp bebek tedavisine başladım gonal f verdiler 4 gün kullanacağım, tekrar muayeneye gidicem gonal f ilacına yine devam ediyor muyuz acaba? Yumurta topama ne zaman oluyor heyecandan bişey soramadımYarın yumurta toplamam var. Bana da dua eder misiniz kardeşlerim. Hayirlisiyla kaliteli yumislerim olsun insaallah...
Tekrar merhaba, ya kusura bakmayın size hep sou soruyorum ama bi sorum daha olacaktı mikroçip ekstra ücret mi acaba bilgin var mıAllah razi olsun canım amin. Mikrocip uygulanmayacak.
Bu konuda bi bilgim yok maalesefTekrar merhaba, ya kusura bakmayın size hep sou soruyorum ama bi sorum daha olacaktı mikroçip ekstra ücret mi acaba bilgin var mı
Volkan hocadan ve ekibinden memnun kalacağına eminim canim. Ama tabi kısmet işi bunlar. Rabbim en kisa surede evladına kavuştursun hayirlisiyla.Merhabalar;
Biz yeni evliyiz yaklaşık 8 aydır . 8 aylık deneme sonucu hamile kalmadım gittiğim kadın doğum doktoru sadece ultrasonla bakıyor bu şekilde benim kafamda soru işaretleri oluşuyor.Her ay stres yapıyorum ben de tüp bebek olayını araştırırken cocuk istiyorum adlı derneğe denk geldim . Bu dernekte Volkan beyi tavsiye ettiler bende haliyle araştırmaya başladım. Yazılan yorumları okudum şuan olumluyum. Allahım isteyen herkese annelik mertebesini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?