Evet bülent traşı tv den fln da çok gördüm, şimdi biraz ara verip psikolojimi düzeltmem lazım bi'kaç ay sonra inşallah başlıcamBenim doktorum İstanbul daki acibademi de söylemişti Bülent tiras diye bi Dr varmış sen onu araştır bi istersen cnm. Benim zaten bu ay transferim olmayabilirmis yani sadece yumurtalarim toplanabilir ama bakalım kismet
İnşallah hakkında hayirlisi olsunEvet bülent traşı tv den fln da çok gördüm, şimdi biraz ara verip psikolojimi düzeltmem lazım bi'kaç ay sonra inşallah başlıcam
Bunu ilk senden duymuyorum . Bikaç arkadaşım da böyle söyledi . Ben de acıbadem olunca iyi olur sanmıştım . Başkent hastanesi hakkında ne düşünüyorsun peki canimEvet canım hemşireler vs fena değil ama dr çok ilgili değil, aydınlatma yok çözüm yok, araştırma yok bilmiyorum öyle olmamalı adam yumurtayı toplarım, transferi yaparım işim biter tavrında
Bunu ilk senden duymuyorum . Bikaç arkadaşım da böyle söyledi . Ben de acıbadem olunca iyi olur sanmıştım . Başkent hastanesi hakkında ne düşünüyorsun peki canim
Canim bruksel tup bebek merkezinde yaptırmak isterim tabiki ama çok zor olur bizim için diye düşünüyorum maddi manevi yipranirız. Hayırlı ugurlu olsun bu arada canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benimde içime hiç sinmiyor aslında buralar neden bilmiyorum ama. Daha önce hiçbir denemem olmadı ilk olacak hayırlısı olsun canım.merhaba beni hatırladın mı bilmiyorum birara sohbet etmiştik bende mersinde oturuyorum 5.denememde hamileyim şimdi. kaç gündür akip ediyom brüksel tüp bebek acıbadem başkent araştırııp duruyon. sana önerim adanadaki tüp bebek merkezleri hepsi atnı düzeyde boş boş kafanı karıştırma adana için imkanın varsa istanbula git. yada ben antaya memoriale ben orda anladım laborutuvar ve embriyologun farkını.
Ya aslında evet çok kafa karıştırmamak lazım doktor işini iyi yapıyor mu bu da çok önemli. Ben iki yıldır tedavi görüyorum hiçbir doktorun aşırı ilgili olduğunu görmedim o yüzden sonuç odaklı düşünmekte fayda varCanim bruksel tup bebek merkezinde yaptırmak isterim tabiki ama çok zor olur bizim için diye düşünüyorum maddi manevi yipranirız. Hayırlı ugurlu olsun bu arada canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benimde içime hiç sinmiyor aslında buralar neden bilmiyorum ama. Daha önce hiçbir denemem olmadı ilk olacak hayırlısı olsun canım.
Peki canım istanbulda yaptirsam tup bebeği yumurta takibini mersinde yaptirsam nasıl olur. Sen nasıl yaptin orda mi kaldın
Takibini kim yaptı peki mersindeben antalya memorial de yaptırdım. takibi burda yaptım.
Takibini kim yaptı peki mersinde
Ayyy benimde salı günü yumurta toplamam var bende çok korkuyorumBenim bugun iğneler bitiyor salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak cok korkuyorumne yapmalıyım giderken neye ihtiyacım olur tavsiyeniz var mı
Ceylinpelin siz nerde yaptırıyorsunuz ilk deneme miAyyy benimde salı günü yumurta toplamam var bende çok korkuyorum
Adana acibademde evet ilk denemem. Seninki ?Ceylinpelin siz nerde yaptırıyorsunuz ilk deneme mi
Benimde orda ve ilk denemeAdana acibademde evet ilk denemem. Seninki ?
Ama cok korkuyorumAdana acibademde evet ilk denemem. Seninki ?
Allah yardimcimiz olsun. Çatlatma iğneni ne zaman vuruyosun. Ben sanirim grip oluyorum inşallah bi zarari yokturBenimde orda ve ilk deneme
Bu gece vurulacak inşallahAllah yardimcimiz olsun. Çatlatma iğneni ne zaman vuruyosun. Ben sanirim grip oluyorum inşallah bi zarari yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?