Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Yok dün evde ovulasyon testi vardı onu denedim o da çift çizgi olur diye yazıyor bu sitede ama maalesef tek çizgi çıktı moralim bozuldu

Yok dün evde ovulasyon testi vardı onu denedim o da çift çizgi olur diye yazıyor bu sitede ama maalesef tek çizgi çıktı moralim bozuldu
Ne yaptın daha dün 4.gun beta hcg henüz kanda bile degil ki nasıl idrarda olsun. Suan cok erken hatta doktorlar 12.kanda net çıkar diye o tarihi veriyorlar. Hic canını sıkma suan bile tutunuyordur bebisler.

Ne yaptın daha dün 4.gun beta hcg henüz kanda bile degil ki nasıl idrarda olsun. Suan cok erken hatta doktorlar 12.kanda net çıkar diye o tarihi veriyorlar. Hic canını sıkma suan bile tutunuyordur bebisler.
Canım kanda bile çıkmaz.moralini bozma inş kucagına alırsın bebişini.

Ben bir sene önce düşük yaptım, ozaman bende yapmıştım belli olmuyor adetim iki gün geçti yaptım çok soluk belli olmayan bi çizgi vardı , kanda belli oldu.

Ben bir sene önce düşük yaptım, ozaman bende yapmıştım belli olmuyor adetim iki gün geçti yaptım çok soluk belli olmayan bi çizgi vardı , kanda belli oldu.
Can'ım ben gebelik testi yapmadım ovulasyon testleri varya lh ölçüyor ondan yaptım

Bende ovilasyon testiyle yaptım gebelik testiyle degil.sen içini ferah tut moralini bozma.

Herşeyi olumsuz düşünme içini ferah tut.herşeyin bi zamanı var biz nekadar istesekte zamanı degilse yine olmuyor.inş hayırlı haberlerini alırız .

Nasıl gidiyor ? Benim karnım sancılanmaya başladı sanki bu sefer olmadı ya

Bende çok stresliyim ve moralim çok bozuk ilk günkü heyecanım kalmadı umudum da kalmadı
Aynen benimde yok bugün 7.gun evden dışarı çıkmadım artık sıkıldım bunaldim. Annem yanımda kalıyor o bir yandan esim bir yandan sıkıyor beni. Bende senin gibi dun bugün de test yaptım negatif çıktı sanırım benim kesin olmadı

Canım 7. Gün çok erken test için kanda bile zor çıkar. Moralinizi bozmayın.
Allah yardimcimiz olsun.

Bende yaptım benimde negatif

Gerçi siZe diyorum ama eminim transfer sonrası bende sizin gibi stresli heycanlı olacam ,beklemek zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…