Ne yaptınYok dün evde ovulasyon testi vardı onu denedim o da çift çizgi olur diye yazıyor bu sitede ama maalesef tek çizgi çıktı moralim bozuldu
Canım kanda bile çıkmaz.moralini bozma inş kucagına alırsın bebişini.Ne yaptındaha dün 4.gun beta hcg henüz kanda bile degil ki nasıl idrarda olsun. Suan cok erken hatta doktorlar 12.kanda net çıkar diye o tarihi veriyorlar. Hic canını sıkma suan bile tutunuyordur bebisler.
Can'ım ben gebelik testi yapmadım ovulasyon testleri varya lh ölçüyor ondan yaptımBen bir sene önce düşük yaptım, ozaman bende yapmıştım belli olmuyor adetim iki gün geçti yaptım çok soluk belli olmayan bi çizgi vardı , kanda belli oldu.
Benim ilk gunler sancı oldu.dunden beri yok suanda rahatım. Inanilmaz derecede stresliyim tutmadi olmadi bu sefer diyeNasıl gidiyor ? Benim karnım sancılanmaya başladı sanki bu sefer olmadı ya
Bende çok stresliyim ve moralim çok bozuk ilk günkü heyecanım kalmadı umudum da kalmadıBenim ilk gunler sancı oldu.dunden beri yok suanda rahatım. Inanilmaz derecede stresliyim tutmadi olmadi bu sefer diye
Aynen benimde yok bugün 7.gun evden dışarı çıkmadım artık sıkıldım bunaldim. Annem yanımda kalıyor o bir yandan esim bir yandan sıkıyor beni. Bende senin gibi dun bugün de test yaptım negatif çıktı sanırım benim kesin olmadı
Bende çok stresliyim ve moralim çok bozuk ilk günkü heyecanım kalmadı umudum da kalmadı
Bende yaptım benimde negatifAynen benimde yok bugün 7.gun evden dışarı çıkmadım artık sıkıldım bunaldim. Annem yanımda kalıyor o bir yandan esim bir yandan sıkıyor beni. Bende senin gibi dun bugün de test yaptım negatif çıktı sanırım benim kesin olmadı
Allah yardımcımız olsun ben test yapmaya devam edicem
Bende yaptım benimde negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?