- 3 Mart 2016
- 42
- 6
- 6
- 38
Hayırlı olur inş cnm Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah benim ilk denememdi volkan beydeAyyy hadi hayırlısı, ben heyecan yaptım valla bana ne oluyorsa :) İnşallah her şey istediğin gibi olur. Ben de haftaya görüşmeye gidiyorum.
Insallah hayirli olur canim ama mikrocip baskentte de var.hatta acibademe gore daha ucuz diye biliyorummrb arkadaşlar bende dün gittim görüşmeye daha önce 2 kez başkentte yaptırmıştım hiç tutmadı.dün volkan beyle görüştüm eski tetkiklerimide götürdüm çok tatlı bir doktor her seyi güzel açıkladı her sorumuza samimi cevap verdi.bizde mikrochip yöntemiyle yaptırmayı istiyoruz başkette böyle bir yöntem yok.adetime birkaç gün kaldı bakalım hayırlısı ilk adette başlayacağım.rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın.8 yıldır bekliyorum anne olmayı.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
arkadaşım eşinin spermleri çok düşük ve kötü değilse mikroçiple yaptırıp boşyere 1400 tl ödeme.benim eşimin 45 milyon olmasına rağmen mikroçiple yaptılar ama tutmadı üstelik zaten volkan beyde yüzde 5 oranında etkiler en fazla dedi.yani çok ümit bağlamayın mikroçipemrb arkadaşlar bende dün gittim görüşmeye daha önce 2 kez başkentte yaptırmıştım hiç tutmadı.dün volkan beyle görüştüm eski tetkiklerimide götürdüm çok tatlı bir doktor her seyi güzel açıkladı her sorumuza samimi cevap verdi.bizde mikrochip yöntemiyle yaptırmayı istiyoruz başkette böyle bir yöntem yok.adetime birkaç gün kaldı bakalım hayırlısı ilk adette başlayacağım.rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın.8 yıldır bekliyorum anne olmayı.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
hani zaten 2 kez normal yaptırdık hiç sonuç alamadık.en azından bunuda denemiş oluruz.8 sene oldu daha ne kadar ne deneyeceğim bende bilmiyorum.her yönteme başvuruyoruz artık.volkan beyde zaten 2 kez başarısız tüp bebekten sonra denemekte fayda var dedi.spermlerimiz cokda iyi sayılmaz çünkü.arkadaşım eşinin spermleri çok düşük ve kötü değilse mikroçiple yaptırıp boşyere 1400 tl ödeme.benim eşimin 45 milyon olmasına rağmen mikroçiple yaptılar ama tutmadı üstelik zaten volkan beyde yüzde 5 oranında etkiler en fazla dedi.yani çok ümit bağlamayın mikroçipe
orda iki kez yaptırdım böyle bir yöntem kullanmadılar bir daha gitsem önerecekti belkide ama artık orayı istemiyorum.onlara kalsa her bir kaç ayda gidip tüp bebek yapmak lazım.her olumsuz sonuçtan sonra hemen öbür ay gelin yeni başlayalım diyolar ve bu hiç hoşuma gitmiyor.2. yi dondurulmuşlarla yapmıştık yumurtalar iyi dönmediği halde bize sormadan transfer ettiler iyice soğudum onlardan savunmalarıda böyle yapıp tutanlar oldu şeklinde.doktor değiştirmek istedim onu da kabul etmiyolar ilk kimde başladıysan 10 kere yapsanda aynı doktora gitmek zorundasın cok saçma.o yüzden dosyamı aldım ordanInsallah hayirli olur canim ama mikrocip baskentte de var.hatta acibademe gore daha ucuz diye biliyorum
Allah yardim etsin insallah arkadasim umit etmek te guzel.bizim yillardir samimi oldugumuz bir kadin dogum cu mikrociple yaptirmayin bosuna tup bebek merkezleriinin isi zaten en iyi spermi bulup cikarmaktir dedi biz dinlemedik onu pisman olduk.allah tup bebek merkezlerine dusurmesin insanlarihani zaten 2 kez normal yaptırdık hiç sonuç alamadık.en azından bunuda denemiş oluruz.8 sene oldu daha ne kadar ne deneyeceğim bende bilmiyorum.her yönteme başvuruyoruz artık.volkan beyde zaten 2 kez başarısız tüp bebekten sonra denemekte fayda var dedi.spermlerimiz cokda iyi sayılmaz çünkü.
evet haklısın ama işte bir arkadasımda 3 kez yaptırdı tık yok.sonra gitti mikrociple denediler şimdi doğum yaptı 2 ay önce.oda bana neden denemiyorsun deyip duruyor böyle de olunca insan neden olmasın diyor sonuç negatif olursada artık demekki farklı bilmediğimiz bir başka sorun vardır dicez napalım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.hepimiz hakediyoruz anne olmayı...umutlarımız tükenmeden her yol mübahtır ...Allah yardim etsin insallah arkadasim umit etmek te guzel.bizim yillardir samimi oldugumuz bir kadin dogum cu mikrociple yaptirmayin bosuna tup bebek merkezleriinin isi zaten en iyi spermi bulup cikarmaktir dedi biz dinlemedik onu pisman olduk.allah tup bebek merkezlerine dusurmesin insanlari
Baskentteki dr un kimdi canim.evet bencede sacma bir uygulama yillar once bile olsa hangi dra gittiysen sadece ona gidebiliyosunorda iki kez yaptırdım böyle bir yöntem kullanmadılar bir daha gitsem önerecekti belkide ama artık orayı istemiyorum.onlara kalsa her bir kaç ayda gidip tüp bebek yapmak lazım.her olumsuz sonuçtan sonra hemen öbür ay gelin yeni başlayalım diyolar ve bu hiç hoşuma gitmiyor.2. yi dondurulmuşlarla yapmıştık yumurtalar iyi dönmediği halde bize sormadan transfer ettiler iyice soğudum onlardan savunmalarıda böyle yapıp tutanlar oldu şeklinde.doktor değiştirmek istedim onu da kabul etmiyolar ilk kimde başladıysan 10 kere yapsanda aynı doktora gitmek zorundasın cok saçma.o yüzden dosyamı aldım ordan
pınar hanımdı canım.doktor tatlı br bir bayan ama yetmiyor tabi.dondurulmuşlar çözündüğünde kalitesi düştüğünde bize söylemeleri gerekiyordu bunu bana transfer sırasında söyledi ve ben 0 morelle çıktım o transferden tutmayacagından emindim zaten.ilk blast yumurtayla yapıldı olmadı böylesine kötü dönmüş bir yumurta hangi akla hizmet transfer ediliyor.bunun için sikayet dilekçesi bile verdim.savunmaları çok komikti." bu sekilde tutan hastalarda var o kadarda kötü değildi" yeterki paranı öde onlar için sadece parasını vermiş olman önemli.kasaya girmiş parayı geri ödemek istememenin savunmasını yaptılar yani.Baskentteki dr un kimdi canim.evet bencede sacma bir uygulama yillar once bile olsa hangi dra gittiysen sadece ona gidebiliyosun
Ben daha yapmadm cnm cumartesi test günüm 4 yani ben cumaya denk gelior sandm günümü bekleyelm dedim yarın kısmetse bakalm inş pozitiftrAyyy hadi hayırlısı, ben heyecan yaptım valla bana ne oluyorsa :) İnşallah her şey istediğin gibi olur. Ben de haftaya görüşmeye gidiyorum.
Cnm benim 5. Gün embryosu ayın 4 yani yarın test günüm ben cuma gÜnü ayın 4 die karıştrdm bekledm günümü gözün aydın darısı başıma inşCnm ben bugün test yaptırdım bugün 9. Günüm 39.3 çıktı acibademi aradım Esma hemşire pozitif dedi pazartesi tekrar gidecem değerlerime bakacaklar
Cnm maaalesef 3. De negatif ne yapacsğımı şaşırdm artık bir türlü tutunmuor bebek yine değerim 0 tükendim artk ya....Amin cnm inş Rabbim bebeklerim izi sağ salim kucağımıza verir ins yarın tekrar test yaptiracam artış varmı diye bakalim sonucu mutlaka haber ver merak ediyorum
Allah sabır versin canim.3 ude 5.gunmuydu.hic arastirma falan yapmadilarmi.hepsini acibademde mi yaptirdin.Cnm maaalesef 3. De negatif ne yapacsğımı şaşırdm artık bir türlü tutunmuor bebek yine değerim 0 tükendim artk ya....
Cnm bir tane 3. Gün iki defa 5. Gün transfer edildi hepsi acıbadem de yapıldı dondurulmştu hepsi pko oldğm için ertelndi transferm valla en son bir tane 3. Gün embryom kaldı onı genetiğe gönderelm dedi ama çok mantıklı gelmedi bana çünkü ben genetik testi yaptırdm olsa çıkardı birde başta olsa anlardm da bir tane yumurta kalmş tutunmuor işin acıkcası yapılack birşy yok sanrm ben hiteroskopi de yaptırdm öyle transfer yapıldı gene yok gene yok hakkımzda hayrlısı bakalmAllah sabır versin canim.3 ude 5.gunmuydu.hic arastirma falan yapmadilarmi.hepsini acibademde mi yaptirdin.
5.gun embriyolarin tutunma sansi daha yuksek diyor dr lar.peki volkan bey ne aciklama yapti 2 kere 5.gun transferi olmus hemdeCnm bir tane 3. Gün iki defa 5. Gün transfer edildi hepsi acıbadem de yapıldı dondurulmştu hepsi pko oldğm için ertelndi transferm valla en son bir tane 3. Gün embryom kaldı onı genetiğe gönderelm dedi ama çok mantıklı gelmedi bana çünkü ben genetik testi yaptırdm olsa çıkardı birde başta olsa anlardm da bir tane yumurta kalmş tutunmuor işin acıkcası yapılack birşy yok sanrm ben hiteroskopi de yaptırdm öyle transfer yapıldı gene yok gene yok hakkımzda hayrlısı bakalm
Amin cnm inş Rabbim bebeklerim izi sağ salim kucağımıza verir ins yarın tekrar test yaptiracam artış varmı diye bakalim sonucu mutlaka haber ver merak ediyorum[/QU
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin.5.gun emb.du degilmi.transferden sonra kasik agrin oldumu yada nezaman basladi
Amin cnm inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimki 4.gun embriyosuydu çok hafif kasik ağrım olmuştu 8.gun adet olacakmışım gibi sancim oldu sabaha kadar yatamadim 9.gun kan tahlili yaptırdım 39.3 çıktı 11.gun 121 cikti 13.gunde 382 cikti yarın tekrar kan tahlili yaptiracamHayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin.5.gun emb.du degilmi.transferden sonra kasik agrin oldumu yada nezaman basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?