8.gunden once agrilarin yada baska biseyler oldumuAmin cnm inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimki 4.gun embriyosuydu çok hafif kasik ağrım olmuştu 8.gun adet olacakmışım gibi sancim oldu sabaha kadar yatamadim 9.gun kan tahlili yaptırdım 39.3 çıktı 11.gun 121 cikti 13.gunde 382 cikti yarın tekrar kan tahlili yaptiracam
Canım çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin ins arkadaşımda pko luydu oda başkentte yaptirdi şuan hamile istersen birde orda deneCnm bir tane 3. Gün iki defa 5. Gün transfer edildi hepsi acıbadem de yapıldı dondurulmştu hepsi pko oldğm için ertelndi transferm valla en son bir tane 3. Gün embryom kaldı onı genetiğe gönderelm dedi ama çok mantıklı gelmedi bana çünkü ben genetik testi yaptırdm olsa çıkardı birde başta olsa anlardm da bir tane yumurta kalmş tutunmuor işin acıkcası yapılack birşy yok sanrm ben hiteroskopi de yaptırdm öyle transfer yapıldı gene yok gene yok hakkımzda hayrlısı bakalm
Hafif kasik ağrım vardı sadece8.gunden once agrilarin yada baska biseyler oldumu
Sende ne sorun vardı cnm8.gunden once agrilarin yada baska biseyler oldumu
Rezerv azligiSende ne sorun vardı cnm
Var canim benim arkadasim ilk denemesinde hamile kaldiSelam arkadaslar yahu takip ediyorum heryerden acibadem de ilk denemede hamile kalan yokmu.herkes 2-3denemede belki daha fazla denemede hamile kaliyo okuduklarima gore
Transferini ultrasondan izledinmi.benim oldugumda hizli bisey gecti sadece onu gordum yani sabit kalan bisey gormemistimHafif kasik ağrım vardı sadece
Merhaba canım ben ilk denemede hamile kaldım. 24 ocak da transferi yapıldı. Ben kendi adıma memnun kaldım acibademden. Ankada ile de gorusmustum ama tercihim acıbadem olduOzamn ilk denemede hamile kalanlar ya cok az yada hamile kaldiktan sonra kimse buraya ugramiyo
İzledim cnm sabit bir nokta vardı Dr da gösterdi zatenTransferini ultrasondan izledinmi.benim oldugumda hizli bisey gecti sadece onu gordum yani sabit kalan bisey gormemistim
Hamile kaldıktan sonra başka forumlar ve konular ilgimizi çekiyor canım :)Ozamn ilk denemede hamile kalanlar ya cok az yada hamile kaldiktan sonra kimse buraya ugramiyo
Benim ilk denememdi cnm hamileyim şuanda birde kuzenimde ilk denemesinde ikizlere hamile kaldı doğum yaptiOzamn ilk denemede hamile kalanlar ya cok az yada hamile kaldiktan sonra kimse buraya ugramiyo
kuzeninin kaçıncı gün embriyosu idi canımBenim ilk denememdi cnm hamileyim şuanda birde kuzenimde ilk denemesinde ikizlere hamile kaldı doğum yapti
gözün aydın bu aradaBenim ilk denememdi cnm hamileyim şuanda birde kuzenimde ilk denemesinde ikizlere hamile kaldı doğum yapti
5750 başladk biz ama sanrm zam gelmiş 6200 deniliorLondon_Lady Acıbadem de tüp bebek fiyatları ne kadar lütfen bilgi verirmisiniz
Kızlar bizdeki skntıyı bulamadı volkan hoca yani bebek tutunmuor rahimdede tutunmasını engelleyen hiç bir skntı yok üstelk knştk o da üzgünm ama tutunmuor dedi çok da yapılack birşy yok dedi bizde artk tüp bebekle normal yolla hamile kalma arasnda hiç bir farkmz yok bunu anlamş olduk o yüzden bir müddet akışına bırakıorz Rabbim ne zaöan ol derse olur artk yoruldm umarm sizler de pozitif sonuçlar alırsnz Bnm bütün hayallerm yıkıldı resmen ve çağresizm bu konuda ve yapılabilck hiç birşy yok maalesef...
Hazıranda yumurtalarm toplandı 3 defa denedk 3 de hiç birşekilde tutunma olmadı her defasnda 2 embryo transfer edildi en son doktorda dedi yapılack birşy yok embryoları genetiğe gönderelm dedi tek seçenek buymş göndersk ne olack ki iyice çıkmzdym başka doktora gittm bugundw o da dior tüp bebekten sonra çok normal yolla önermiorz tedaviyi dedi başka merkezlerw yönlndirdi istanbulu falan yani sebep bulanamdkn sonra 10 defa da yaptrsk negatif olur önce sebep bulunmalı sonra sonra doğru ilaç doğru tedavi lazım...Her tedavide bir umitle bekleyip yikilmak gercekten zor.size kac kere transfer yapilmisti nezamndir ugrasiyosunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?