Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

8.gunden once agrilarin yada baska biseyler oldumu

Canım çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin ins arkadaşımda pko luydu oda başkentte yaptirdi şuan hamile istersen birde orda dene

Selam arkadaslar yahu takip ediyorum heryerden acibadem de ilk denemede hamile kalan yokmu.herkes 2-3denemede belki daha fazla denemede hamile kaliyo okuduklarima gore

Kızlar bizdeki skntıyı bulamadı volkan hoca yani bebek tutunmuor rahimdede tutunmasını engelleyen hiç bir skntı yok üstelk knştk o da üzgünm ama tutunmuor dedi çok da yapılack birşy yok dedi bizde artk tüp bebekle normal yolla hamile kalma arasnda hiç bir farkmz yok bunu anlamş olduk o yüzden bir müddet akışına bırakıorz Rabbim ne zaöan ol derse olur artk yoruldm umarm sizler de pozitif sonuçlar alırsnz Bnm bütün hayallerm yıkıldı resmen ve çağresizm bu konuda ve yapılabilck hiç birşy yok maalesef...

Her tedavide bir umitle bekleyip yikilmak gercekten zor.size kac kere transfer yapilmisti nezamndir ugrasiyosunuz yani

Her tedavide bir umitle bekleyip yikilmak gercekten zor.size kac kere transfer yapilmisti nezamndir ugrasiyosunuz yani
Hazıranda yumurtalarm toplandı 3 defa denedk 3 de hiç birşekilde tutunma olmadı her defasnda 2 embryo transfer edildi en son doktorda dedi yapılack birşy yok embryoları genetiğe gönderelm dedi tek seçenek buymş göndersk ne olack ki iyice çıkmzdym başka doktora gittm bugundw o da dior tüp bebekten sonra çok normal yolla önermiorz tedaviyi dedi başka merkezlerw yönlndirdi istanbulu falan yani sebep bulanamdkn sonra 10 defa da yaptrsk negatif olur önce sebep bulunmalı sonra sonra doğru ilaç doğru tedavi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…