Peki tutunmaya yonelik nasil ilaclar verdiler.jelden baska.daha kuvvetli ilac falan verildimi.prednol ve adini unuttum serum veriliyomusHazıranda yumurtalarm toplandı 3 defa denedk 3 de hiç birşekilde tutunma olmadı her defasnda 2 embryo transfer edildi en son doktorda dedi yapılack birşy yok embryoları genetiğe gönderelm dedi tek seçenek buymş göndersk ne olack ki iyice çıkmzdym başka doktora gittm bugundw o da dior tüp bebekten sonra çok normal yolla önermiorz tedaviyi dedi başka merkezlerw yönlndirdi istanbulu falan yani sebep bulanamdkn sonra 10 defa da yaptrsk negatif olur önce sebep bulunmalı sonra sonra doğru ilaç doğru tedavi lazım...
Hazıranda yumurtalarm toplandı 3 defa denedk 3 de hiç birşekilde tutunma olmadı her defasnda 2 embryo transfer edildi en son doktorda dedi yapılack birşy yok embryoları genetiğe gönderelm dedi tek seçenek buymş göndersk ne olack ki iyice çıkmzdym başka doktora gittm bugundw o da dior tüp bebekten sonra çok normal yolla önermiorz tedaviyi dedi başka merkezlerw yönlndirdi istanbulu falan yani sebep bulanamdkn sonra 10 defa da yaptrsk negatif olur önce sebep bulunmalı sonra sonra doğru ilaç doğru tedavi lazım...
Gecmis olsun canimKızlar bizdeki skntıyı bulamadı volkan hoca yani bebek tutunmuor rahimdede tutunmasını engelleyen hiç bir skntı yok üstelk knştk o da üzgünm ama tutunmuor dedi çok da yapılack birşy yok dedi bizde artk tüp bebekle normal yolla hamile kalma arasnda hiç bir farkmz yok bunu anlamş olduk o yüzden bir müddet akışına bırakıorz Rabbim ne zaöan ol derse olur artk yoruldm umarm sizler de pozitif sonuçlar alırsnz Bnm bütün hayallerm yıkıldı resmen ve çağresizm bu konuda ve yapılabilck hiç birşy yok maalesef...
Yok cnm volkan bey herhangi bir yere önermedi ben başka doktora gittm o beni istanbulda bir doktora yönlendrsdi eski doktorm kendisi tüp bebek yapmıor o şekldeKibrisa yonlendirme falan yaptilarmi peki.cunku genelde bu tur vakalarda kibrisi oneriyolar.senin yas kac peki yani bekleme icin suren azmi canim
Allah razı olsn canım. İnş geçer içim yanıor yaa çok perişanım yaniGe
Gecmis olsun canim
Cnm o belli olmz büyük ihtimal eğer yumurtan çok çıkarsa transferi erteleyebilir ama normal çıkarsa da 3. Ve 5. Güne kadar gidebilir az çıkarsa 5 . Güne kadar gitmeye cesaret edemeyebilirker sana zaten günlük embryoşarn hakkında bilgi veriorlr embryologlar 3 5 e bakma canım herşy kısmet inş tutunur bebeğinKizlar bende volkan noyana gidiyorum. Sali gunu yumurta toplanacakmis. Pazar akşami catlatma ignesi yaptiracagim, sali gunu yumurta toplanacak. Simdi bu durumda cuma gunu transfer yapilir buyuk ihtimal ve 5. Gün embriyosu olmamis olur. Bu şansimizi düsuruyor gibi. Sizce cumartesi yapilabilirmi transfer. Aranizda yapilan varmi
Cnm serum önermedi yani onuda söyledm o şimdi tv lerede çıktı ama çok az bir hastamda işe yaradı dedi birde ben hel kullandm hafta da bir kez prulaton die bir iğne yaptırdm sonra clexan kullandm transfer öncesi de progestan yapıldı birde estrofem coasprin folic asit hepsi buPeki tutunmaya yonelik nasil ilaclar verdiler.jelden baska.daha kuvvetli ilac falan verildimi.prednol ve adini unuttum serum veriliyomus
Bu arada yaşımda 30 oldu bakalm hakkımda hayrlısıYok cnm volkan bey herhangi bir yere önermedi ben başka doktora gittm o beni istanbulda bir doktora yönlendrsdi eski doktorm kendisi tüp bebek yapmıor o şeklde
Allah bigun nasip edecek insallah canim daha yasin genc.vazgecmeBu arada yaşımda 30 oldu bakalm hakkımda hayrlısı
Yok cnm volkan bey herhangi bir yere önermedi ben başka doktora gittm o beni istanbulda bir doktora yönlendrsdi eski doktorm kendisi tüp bebek yapmıor o şeklde
İnş canım umut her zaman olmalı yoksa yaşanmaz tabi ama biliormsn artk hayal kuramıorm bugun park da oturdm saatlerce ağladm yürüdm havada tam ağlamaya müsait di zaten birde malum can skntısıAllah bigun nasip edecek insallah canim daha yasin genc.vazgecme
Evt insan artk herşyi düşünüor bu da bizim sınavmz zor elbet ama Rabbimde verior işte sabrını yoksa nasıl dayanacağzHic uzulme canim beterin beteri var ben
36yasima geldim senelerce sacma sapan seylerle ugrasirken ustelik bende hicbir sorun yok.vardir bunda da bir hayir diyorum cunku artik aklima kotu seyler geliyor acaba cocuk olursa hayirli olmuyacakmi acaba herseyi dusunuyorum
Canim yaaa kiyamam Allah im tez vakitte hepimize yasatsin bu duyguyu.cok yorucu bir surec gercekten seni anliyorumİnş canım umut her zaman olmalı yoksa yaşanmaz tabi ama biliormsn artk hayal kuramıorm bugun park da oturdm saatlerce ağladm yürüdm havada tam ağlamaya müsait di zaten birde malum can skntısı
ah ah sana mı yanayım kendime mi moralde veremiyrm inan bende çıkmZdym ne yapacağm bilmiorm ne yapacağımı Allahtan umut kesilmez kardeşm toprtlancağz ne yapalm bu da bzm sınavm işte hakkımzda hayrlısı olsn inş bizlerde tadarız bu duyguyuAllah razı olsn canım. İnş geçer içim yanıor yaa çok perişanım yani
Her karanligin bi aydinligi vardir. Umarim dileğin olur. sosyal bi projeye falan katil kafan dagilir canim. ilaclari agir biraz ara ver toparlan ve üzulme canim.
Allah razı olsun canım inş olmayan herkese Rabbim taddırır bu duyguyu bizlere...Canim yaaa kiyamam Allah im tez vakitte hepimize yasatsin bu duyguyu.cok yorucu bir surec gercekten seni anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?