- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Pozitif görünüyor hayırlı olsunSonradan degeri düsen yada cizgi cikmayanda varmis gerci kimse bilemez su asamada ama merak iste
Umarim canim tesekkurlerPozitif görünüyor hayırlı olsun
Banada pozitif gibi geldi bence yarın hemen git kan tahlili yaptır herhangi bi hastanede yanliz gidince gebelik testi yaptıracam de tüp bebek falan deme bazı yerler yapmıyorlar ben 9.gun yaptırdım çıkmıştı inş hayırlısıyla olur cnm rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşUmarim canim tesekkurler
Çok haklısın canım iyice araştırmak lazım ve boş yere umutlarmzla oynuorlr bnmde dondurulmşlarm vardı hiç birinde transfer öncesi tahllil yapmadılar... bilemedm artk iyi bir doktor araştırıp gitmek istiorm çok bunaldm artık
İnsallah canim benim. Cok sagol korkuyorum bakalim artikBanada pozitif gibi geldi bence yarın hemen git kan tahlili yaptır herhangi bi hastanede yanliz gidince gebelik testi yaptıracam de tüp bebek falan deme bazı yerler yapmıyorlar ben 9.gun yaptırdım çıkmıştı inş hayırlısıyla olur cnm rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inş
Hiç belirtin oldu mu ben de , sadece dün akşam 20 saniye adet ağrısı gibi bir ağrı oldu, onun dışında göğüslerimde hassasiyet sıfır.İnsallah canim benim. Cok sagol korkuyorum bakalim artik
sizde belirtiler nelerdi transferden sonra ?Canım inş sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın eğer imkanın varsa ben senin yerinde olsam hiç uzatmadan direk kibrisa giderim orda daha fazla çözümler var hemde daha garantili oluyor
Bende ilk gunden beri ve halen devam den adet sancisi gibi agri var bazen baya yogunlasiyo adet olucam saniyorum. Gögüslerim hassas agriyo damarlar genislemis gibi disardan cok belli. Yüzümdem ufacik sivilcelenme var.Hiç belirtin oldu mu ben de , sadece dün akşam 20 saniye adet ağrısı gibi bir ağrı oldu, onun dışında göğüslerimde hassasiyet sıfır.
Bende sadece kasıkta hafif ağrı vardı başka hiçbişey olması cnmsizde belirtiler nelerdi transferden sonra ?
Göğüslerde hç hassasiyet olmayınca bana tutmadı gibi geliyor .Bende sadece kasıkta hafif ağrı vardı başka hiçbişey olması cnm
oyle dusunme kimisinde hic etki olmuyo. Zaten suan belirti olmaz ilacin etkileri onlar sende olmamis demekki. Korkme bos yere daha 7. Gundesin, 15 gunden sonra belirti olmaya baslar. Kendini kasma guzel guzel dinlen ye ic keyfini cikarGöğüslerde hç hassasiyet olmayınca bana tutmadı gibi geliyor .
Canim o belirtiler gebelik tutsada tutmasda oluyor.bende de akinti kasiklarda ve tam rahmin ortasinda batma goguslerimde hassasiyet yorgunluk vs.gibi bircok belirti oldu.ama bunlarin hepsi yumurta toplama islemindeki batirilan igneleer ve sonrasindaki kullanilan ilaclardan dolayi oluyor.bana bu ay tupbebek yapilmadi ama ayni belirtiler hala devam ediyor.o yuzden vucudunuzu pek dinlemeyinGöğüslerde hç hassasiyet olmayınca bana tutmadı gibi geliyor .
A angel_women G goradanazCanim o belirtiler gebelik tutsada tutmasda oluyor.bende de akinti kasiklarda ve tam rahmin ortasinda batma goguslerimde hassasiyet yorgunluk vs.gibi bircok belirti oldu.ama bunlarin hepsi yumurta toplama islemindeki batirilan igneleer ve sonrasindaki kullanilan ilaclardan dolayi oluyor.bana bu ay tupbebek yapilmadi ama ayni belirtiler hala devam ediyor.o yuzden vucudunuzu pek dinlemeyin
Cnm kıbrısa giderm de orda da çok film dönüor skntılı yani orası istanbula gitmeyi düşünüorz bizde hakkımzda hayrlısı artkCanım inş sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın eğer imkanın varsa ben senin yerinde olsam hiç uzatmadan direk kibrisa giderim orda daha fazla çözümler var hemde daha garantili oluyor
istanbul da bahçeci erbil bey var ben görüşme yapmıştım ve muayene oldu. Bende kimsenin farketmediği adenomiyosizi o farketti. Tavsiye ederim.Cnm kıbrısa giderm de orda da çok film dönüor skntılı yani orası istanbula gitmeyi düşünüorz bizde hakkımzda hayrlısı artk
Belki gec tutunmustur canim kan gununu bekle. Bende cizgi cikti ama kan gununu bekliyorum.Benim de bugün 9. gün idrar testi negatif maalesef erken bilgi veren testler ile yaptım , zaten belliydi hiç bir belirtim yoktu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?