Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canım inş sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın eğer imkanın varsa ben senin yerinde olsam hiç uzatmadan direk kibrisa giderim orda daha fazla çözümler var hemde daha garantili oluyor

İnsallah canim benim. Cok sagol korkuyorum bakalim artik

Hiç belirtin oldu mu ben de , sadece dün akşam 20 saniye adet ağrısı gibi bir ağrı oldu, onun dışında göğüslerimde hassasiyet sıfır.
Bende ilk gunden beri ve halen devam den adet sancisi gibi agri var bazen baya yogunlasiyo adet olucam saniyorum. Gögüslerim hassas agriyo damarlar genislemis gibi disardan cok belli. Yüzümdem ufacik sivilcelenme var.
Kasigima sanci giriyo.
Arasa sanki rahimin ordaki damarlara agri girip girip cikiyo gibi.
akintim var ilk baslarda su gibiydi. 2 gundur daha yapiskan kivamda.
uykum var surekli.
bu kadar simdilik. Ilaclardandir buyuk ihtimal daha belirti icin erken canim

Göğüslerde hç hassasiyet olmayınca bana tutmadı gibi geliyor .
oyle dusunme kimisinde hic etki olmuyo. Zaten suan belirti olmaz ilacin etkileri onlar sende olmamis demekki. Korkme bos yere daha 7. Gundesin, 15 gunden sonra belirti olmaya baslar. Kendini kasma guzel guzel dinlen ye ic keyfini cikar

Göğüslerde hç hassasiyet olmayınca bana tutmadı gibi geliyor .
Canim o belirtiler gebelik tutsada tutmasda oluyor.bende de akinti kasiklarda ve tam rahmin ortasinda batma goguslerimde hassasiyet yorgunluk vs.gibi bircok belirti oldu.ama bunlarin hepsi yumurta toplama islemindeki batirilan igneleer ve sonrasindaki kullanilan ilaclardan dolayi oluyor.bana bu ay tupbebek yapilmadi ama ayni belirtiler hala devam ediyor.o yuzden vucudunuzu pek dinlemeyin

A angel_women G goradanaz
aynen katiliyorum angele takilma bunlara gunluk hayatina bak.
ben yemek bile yapiuorum sancim olsada yat yat olmuyo

Canım inş sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın eğer imkanın varsa ben senin yerinde olsam hiç uzatmadan direk kibrisa giderim orda daha fazla çözümler var hemde daha garantili oluyor
Cnm kıbrısa giderm de orda da çok film dönüor skntılı yani orası istanbula gitmeyi düşünüorz bizde hakkımzda hayrlısı artk

Cnm kıbrısa giderm de orda da çok film dönüor skntılı yani orası istanbula gitmeyi düşünüorz bizde hakkımzda hayrlısı artk
istanbul da bahçeci erbil bey var ben görüşme yapmıştım ve muayene oldu. Bende kimsenin farketmediği adenomiyosizi o farketti. Tavsiye ederim.

Benim de bugün 9. gün idrar testi negatif maalesef erken bilgi veren testler ile yaptım , zaten belliydi hiç bir belirtim yoktu .

Nette bambaska bir yolculuk seruven basliyor diye bi hikaye var. Kadinin test gununden 1 gun onceki kaninda cikmiyodu. Ama test gunu cikmisti. 5. Ğun embriyosumuydu

Onlar eski zaman testleri , bu testlerde yanılma olmuyor. hayırlısı artık , şimdi çarşamba günü o iğneyi vurdurmak zor gelecek boşuna vurdurmasam da vicdanım rahat etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…