Evet 5. gün embiryosuydu.Nette bambaska bir yolculuk seruven basliyor diye bi hikaye var. Kadinin test gununden 1 gun onceki kaninda cikmiyodu. Ama test gunu cikmisti. 5. Ğun embriyosumuydu
Vurdur igneni canim. İnsallah testin yanilmistir. Ayrica hastaneyi ara sor bakalim ne diyecek hemsireler bi bilgi alEvet 5. gün embiryosuydu.
Testini bekle diyeceklerdir, vurdurucam zaten mecburen .Vurdur igneni canim. İnsallah testin yanilmistir. Ayrica hastaneyi ara sor bakalim ne diyecek hemsireler bi bilgi al
Kandan sonra idrarda cikan cok gebe var insallah sende onlardan olursun canim benim. Üźme kendini lütfenTestini bekle diyeceklerdir, vurdurucam zaten mecburen .
Test sonucun 0.01 çıktı . Bıraktım ilaçları hiç tutunamamisKandan sonra idrarda cikan cok gebe var insallah sende onlardan olursun canim benim. Üźme kendini lütfen
Gecmis olsun canim benim. Bu son negatifin olur insallah, Soyledinmi doktora.Test sonucun 0.01 çıktı . Bıraktım ilaçları hiç tutunamamis
Çok yoğun iş tempom var tekrar denemeyi düşünmüyorum . Kendilerine ulaşamadık bile , hemşireye not bıraktım ama dönüş olmadı.Gecmis olsun canim benim. Bu son negatifin olur insallah, Soyledinmi doktora.
Test sonucun 0.01 çıktı . Bıraktım ilaçları hiç tutunamamis
Bu ismi çok duyuyorm birde serdar koç valla inannın hepsiyle görüşebilirm çünkü bir skntı var bunu bulmaları lazm yoksa hiç birşekilde tutunma olmayackistanbul da bahçeci erbil bey var ben görüşme yapmıştım ve muayene oldu. Bende kimsenin farketmediği adenomiyosizi o farketti. Tavsiye ederim.
Onlar eski zaman testleri , bu testlerde yanılma olmuyor. hayırlısı artık , şimdi çarşamba günü o iğneyi vurdurmak zor gelecek boşuna vurdurmasam da vicdanım rahat etmez Seni çok iyi anlıorm Allah yardımcn olsn ama bekle gününü değişek çok kişi var inan bana Allahtan ümit kesilmez dua et bugunde hayırlı bir gün inş tutunur bebeğin
Sagol canim hepimize bu duyguyu tadmak ve bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olsun tez zamandaOhh cok sukur bir pozitif duyduk.hayirli olsun canim.bizlere moral oluyor bunlar
Kaç çıktı değeriniz ,ikiz olabilir mi?Sagol canim hepimize bu duyguyu tadmak ve bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olsun tez zamanda
Bilmiyorum canim 398 diKaç çıktı değeriniz ,ikiz olabilir mi?
Hayirli olsun sorun neydi canim. Iyice konus detayli arastirsinlar standart islenler disindaki tahlillerinizi de yapsinlar. Embriyoya genetik tarama islemi falan var onu konus. Bide rahim icin bi hiperoskipi mi ne bisey vardi iyice baktirt öyle başla canim riske atmayin. Endiselerinizi iyice aktarin. Volkan hoca iyi bi insan hemsirelerde iyiydi. Bizim ilk olunca detayli taramalardan gecmedik standart islem yapildi umudum yoktu ama simdilik hamileyim sonu iyi olur insallah. Zaten fazla bisey bilmeden baslamistim cogu seyi sonradan ogrendim umutsuzdum ama oldu yinede. Yuvaniz şenlenir insallah canim yolun acik olsunkızlar benimde bu gün ilk muayenem olacak daha önce ön görüşme yapmıştık.başkentte 2 başarısız tüp bebek yaşadım bakalım hayırlısı inş volkan bey ugurlu gelir.
çok teşekkür ederim canım gözün aydın seninde.rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.8 yıllık evliğim çok bekledim inan bu son umudum artık.sözde hiç bir sebebimiz yok sadece spermlerde biraz düşük ama engel değil okadarda dediler.mikrochip yöntemi olacak burda başkentte yapmamışlardı.rahim içi histereskobi gecen sene olduğu için gerek görmedi.kromozon tahlili istedi onlarda temiz çıktı.yaptırmadığımız tahlil kalmadı zaten.artık rabbimden hayırlısı elimizden ne geliyorsa yaptık.iğnelere başladım bugün 4. gün yarın tekrar muayene var.sen nelere dikkat ettin.kaç gün iğne vuruldun yumurtalar için.Hayirli olsun sorun neydi canim. Iyice konus detayli arastirsinlar standart islenler disindaki tahlillerinizi de yapsinlar. Embriyoya genetik tarama islemi falan var onu konus. Bide rahim icin bi hiperoskipi mi ne bisey vardi iyice baktirt öyle başla canim riske atmayin. Endiselerinizi iyice aktarin. Volkan hoca iyi bi insan hemsirelerde iyiydi. Bizim ilk olunca detayli taramalardan gecmedik standart islem yapildi umudum yoktu ama simdilik hamileyim sonu iyi olur insallah. Zaten fazla bisey bilmeden baslamistim cogu seyi sonradan ogrendim umutsuzdum ama oldu yinede. Yuvaniz şenlenir insallah canim yolun acik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?