Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Yumurtalar icin 9 gun falandi sonlara dogru baskilayici igne ve en son opu isleminden once catlatma ignesi yapiliyo. Toplam 11 gunu buldu. Doktorun sana gore ayarliyo herkesinki degisir gune takilma. Transferden cikinca surgu veriyolar idrari yapiyosun. sonra 40 dk yattim sonra wc ye gittim doktor gidebilirsin dedi. Ciktik 3 saat yol gittik bide. Ayaklarimi kaldirarak yatik pozisyonda geldim. Yolda yemek molasida verdik. Bol et yiyip ve ayran ictim molada. Evde ilk 5 gun dikkatli oldum. Arada evin icinde yurudum oturdum yattim. Dusumu 4. Gun aldim. Bol bol dut kurusu. Gunluk 2 kasik dut pekmezli yada uzum pekmezli dogal sut ictim. Gunluk Badem findik kabak cekirdegi yedim yarimsar avuc kadar. Ananasta yedim 2 gun alerji yapti biraktim. Gunluk havuc portakal kivi yedim. Kurtulmus meyvelerden yedim. Halada yiyorum. Sabah kayisi ye ac karnina. Kahvaltida corba Haslanmis yumurta melemen gibi vitaminli seyler yedim. Kasarli tostta yiyebilirsin. Pirinc makarna ekmek önerilmiyo. Evde kendin ekmek yap yada dogalindan al. Bulgur pilavi yedim tereyagli bol bol. Su ic bol bol. Surekli yatma evin icinde yuruki rahime kan gitsin. Rapor aldim ise gitmedim ayrica sonuca kadar.

Tuzu azaltmaya calis. Gunluk 1 kase yogurt ye sutunu ve ayranini ic mutlaka. Yesillikli salatada ye bool bol. Mercimek nohut fasulye yemekleri ye. Balik et tavuk tuket hafta icinde. Ben 6. Ci gunden sonra yemegimi kendim yaptim. Ev isi yapmiyorum hala sadece yemek isi yapiyom

Canim bide en onemli sey stres yapip kasma daha once negatif alanlar icin gercektende zor bi durum bunu basarmak ama. Inanki stresi azaltmanin bi yolunu bulursan hersey daha kolay olur. Bununla ilgili yazilar fakan oku rahatla. Sanki normal bi hastaligin varda tedaviye gidiyosun gibi düşün gulec ve eglenceli olun kari koca. Bizim ilk oldugundan midir nedir hic umrumuzda bile olmadi stresi gule eglene gittik. Bj tek transferden sonra ya tutmazsa diye endiselendik ara ara o kadarcik. Mutlaka rahatlatin kendinizi. Küçumsemeyin stres isini fazla stres vucuda giden kani engelliyor buda olumsuz olrak doner size. Onun icin takmiyoruz bu sereci tamam mi

çok teşekkür ederim canım çok haklısın iyi moral oldu sağol.aslında 8 sene olmasına rağmen çok hırpalamadık kendimizi ama işte zaman çok uzayınca insan korkuyor olmama ihtimali de olduğu için artık yaşta geciyor 33 yaşındayım bu gün doktor yumurta rezervlerinde azalma olmaya başlamış dedi.e yaş da ilerledikçe iyice azalıcak artık rabbimden hayırlısı yokdan var eden rabbime sığınıyoruz.herkes için hayırlısını versin rabbim.stres konusunu dikkate alacam canım çok sağol.

merhaba bende acıbademde ikinci tüp bebeği düşünüyorum 1 yıl önce başkentte yaptırdım ama olumsuz sonuçlandı tekrardan orayı düşünmüyorum tahlilerde eşimin sperm sayıları düşüktü hiç bir şey uygulamadan direk tüp bebeğe başladılar acıbademle ilgili çok yorumlar okudum kararsız kaldım mayıs ayında tekrar yaptıracağız inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Ben acibademde ilk tupbebegimi yaptirdim ama negatif oldu.daha sora univrste hastnesine gittim hsg daha once cekilmistim normaldi ama yinede histereskopi yapti yoksa 2.tupbebege gecemem dedi .pzrtesi de histereskopi yaptrdim artik diger ay tupbebek yapilcak

Merhaba kızlar,

Ben de Volkan Noyan ile tüp bebek tedavisi yaptırdım. Yarın kan testi günüm. Bugün hafiften bi adet olacakmışım gibi hissediyorum. Moralim bozuldu çok. Test günü öncesi buna benzer tecrübesi olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

Daha once yaptirmismiydin yoksa ilk mi oldu.belirtilere hic takilma kullandigin ilaclar cok etkiliyo.idrarda bak bir istersen varsa hemen cikiyo zaten idrarda

Daha once yaptirmismiydin yoksa ilk mi oldu.belirtilere hic takilma kullandigin ilaclar cok etkiliyo.idrarda bak bir istersen varsa hemen cikiyo zaten idrarda

Daha önce yaptırmamıştım. Bu ilk tüp bebek denemem. Belirtilere takılmıyorum ziraa bu aşamada pek belirti olmuyormuş zaten. Sadece göğüslerim şişti biraz. Onu da ilaçlara bağlıyorum ben de evet. İdrar testleri çok güvenilir olmuyor diye denemedim. Zaten yarın test günü. İdrar testinde çıkıp kan testinde çıkmayan bile var. Valla çok karışık işler bunlar. Herkesin farklı durum ve bünyesi var. Bakalım artık...

Hayirlisi olsun.guzel haberlerini verirsin umarim sende bize

Arkadaşlar merhaba haziran ayında Acıbadem de tüp bebek düşünüyorum memnun musunuz başarı oranı nedir transferden sonra ne kadar hastanede kalıyorsunuz beni bilgilendirebilir misiniz ? Birde eşi mikro tese ameliyatı volkan Noyan da olan var mı ?

Merhaba arkadasim.ben subatta yaptirdm acibademde ama olumsuz olsu.transferden sora yaklasik 1saat kaliyosun hastanede.esim varikosel amaliyati olmustu ama orda degil.sen ilkmi yaptiracaksin nezamndir istiyorsun

Merhaba arkadasim.ben subatta yaptirdm acibademde ama olumsuz olsu.transferden sora yaklasik 1saat kaliyosun hastanede.esim varikosel amaliyati olmustu ama orda degil.sen ilkmi yaptiracaksin nezamndir istiyorsun
Olumsuz kelimesini duyunca çok üzülüyorum canım Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin sana bana ve bekleyen herkese.bizim 3 kez tüp bebek yaptırma şansımız var eşim her seferinde mikro tese ameliyatı olarak sperm bulunacak çnkü.dondurulma işlemi de yapılabiliyor sperm bulunursa ama ben dondurulmuş spermin kalitesini tazesine göre iyi olacağına bir türlü inanamıyorum.o yüzden 3 den fazla da tese ameliyatı gerçekleşmediği için hakkımız bu kadarla sınırlı sanırım.bir kez olsun kusursuz bir operasyon olsun ve tutsun istiyorum adana da bir tek volkan Noyan iyi diyorlar.peki senin neden tutmadı sorun neydi canım.

Canim esim gecen sene varikosel amaliyati oldu simdi duzeldi bende ztn hicbir sorun yoktu.hatta bir gebelik bile gecirdm onceden.yani herhangibir sorun yok ama yinede tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…