Evet Allah yardımcımız olsun zor bi süreçAllah yardımcımız olsun ben test yapmaya devam edicem
Kaç günün olmuştu transfere,ben 1 sene önce hamile kaldım yumurtam çatladı adet günüme kadar hasta olacak gibi karın kasık agrısı çektim,günüm iki gün geçti test yaptım gözle görümeyecek kadar bi çizgi çıktı ,yok dedim kan testi yaptırıp söktürücü içecektim kanda çıktı.acele etme bence Allah büyük,herşeyin bi zamanı var.Kızlar günaydın ya ben böyle sürekli birşeyler yazıyorum sıkıyorum sizi ama en iyi siz anlıyorsunuz beni Bugün süne göre karın Ağrı'm daha az ama kramp gibi bişiyler oluyor bügğn ara ara adet mi olucam acaba ?
Bende yaptım silik çıktı muhtemelen tuttu bebisler sancı olması normal dikkat et kendine bol bol dinlen :)Kızlar az önce evde test yaptım çok silik 2. Çizgi çıktı ama sancım hala var ne demek silik 2. Çizgi bilen var mı ?
Daha benim test günüm perşembe yarın baktırsam mı kanda yoksa bekleyim mi sence ? Çok heyecanlandımBende yaptım silik çıktı muhtemelen tuttu bebisler sancı olması normal dikkat et kendine bol bol dinlen :)
Valla canım benimde carsamba günü ben bekliyorum bence sende bekle . Ben test yapmaya devam edicem net gorene kadar :)Daha benim test günüm perşembe yarın baktırsam mı kanda yoksa bekleyim mi sence ? Çok heyecanlandım
Teşekkürler canım ama henüz kanda görene kadar kesin demicem. Umarım seninkide inşallah hayırlı sonuçlanır.Kızlar gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim silikte olsa pozitifdir bence.sabah yapın testi daha iyi belli olur
Teşekkürler canım ama henüz kanda görene kadar kesin demicem. Umarım seninkide inşallah hayırlı sonuçlanır.[/QUOTEpotif haberleri almak çok güzel .inş Allah kısmet ederse olur biz nekadar istersek isteyelim zamanı degilse olmuyor. Allah herkezin gönlüne göre versin.
Aynen nasipte varsa pozitif oluyor :) allh kimsenin kucagını boş bırakmasın.Allah herkezin gönlüne göre versin. Biz nekadar istersek isteyelim zamanı degilse olmuyor.pozitif haberleri mutlu ediyor insanı .
AminnnAynen nasipte varsa pozitif oluyor :) allh kimsenin kucagını boş bırakmasın.
AminnAynen nasipte varsa pozitif oluyor :) allh kimsenin kucagını boş bırakmasın.
test yaptinizmi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?