Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Kızlar günaydın ya ben böyle sürekli birşeyler yazıyorum sıkıyorum sizi ama en iyi siz anlıyorsunuz beni Bugün süne göre karın Ağrı'm daha az ama kramp gibi bişiyler oluyor bügğn ara ara adet mi olucam acaba ?

Kaç günün olmuştu transfere,ben 1 sene önce hamile kaldım yumurtam çatladı adet günüme kadar hasta olacak gibi karın kasık agrısı çektim,günüm iki gün geçti test yaptım gözle görümeyecek kadar bi çizgi çıktı ,yok dedim kan testi yaptırıp söktürücü içecektim kanda çıktı.acele etme bence Allah büyük,herşeyin bi zamanı var.

Kan testi ver stresten kurtulursun, biliyorum beklemek çok zor,kanda yine belki belli olur.

Kızlar az önce evde test yaptım çok silik 2. Çizgi çıktı ama sancım hala var ne demek silik 2. Çizgi bilen var mı ?

Kızlar gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim silikte olsa pozitifdir bence.sabah yapın testi daha iyi belli olur
Teşekkürler canım ama henüz kanda görene kadar kesin demicem. Umarım seninkide inşallah hayırlı sonuçlanır.

Allah herkezin gönlüne göre versin. Biz nekadar istersek isteyelim zamanı degilse olmuyor.pozitif haberleri mutlu ediyor insanı .

Gozun aydin silikte olsa vardir, koyulasmasi icin adet gunun gecmesi gerek erken oldugu icin silik bence. Adanada mi yapmistirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…