Hayirlisi olsun ins.Allah kucagina almayi nasip etsin.Evet acıbadem de
Fotosunu koyabilirmisinYaptım biraz daha koyu çıktı ama hala silik
Çekmedim ya sen koysanaFotosunu koyabilirmisin
Bak bakalim aynimi resimde net degil amaÇekmedim ya sen koysana
Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuclanirBende yoldayım kızlar şuan. Mersinden Adanaya gidiyoruz. Acıbademe ve Ankada tıp merkezine. İkisi ilede görüşecez. Bakalım karar vericez bugün. Sonra takipimi Mersindeki doktorum yapacakmış öyle dedi. Hayırlısı bakalım. Heyecan basıyoo
Evet silik çizgi belli benim biraz daha koyu M benim testin erken gebelik testiBak bakalim aynimi resimde net degil ama
ayırlos olsun Can'ım inşallah güzel haberlerle dönersinBende yoldayım kızlar şuan. Mersinden Adanaya gidiyoruz. Acıbademe ve Ankada tıp merkezine. İkisi ilede görüşecez. Bakalım karar vericez bugün. Sonra takipimi Mersindeki doktorum yapacakmış öyle dedi. Hayırlısı bakalım. Heyecan basıyoo
Hangi marka?Evet silik çizgi belli benim biraz daha koyu M benim testin erken gebelik testi
LaboquıckHangi marka?
Valla benim kafam karıştı erken gebelik testi bende yaptım çıkmadı ama normal test yaptim silik çıkıyor ve hemen çıkmıyor 3 4saat sonra netlesiyor. Heralde benimki tutmadı . Seninki daha koyuysa kesin hamilesindirLaboquıck
Ama 3-4 saat sonra olmaz 15 dk dan sonra olanları dikkate almayın diyor testlerdeValla benim kafam karıştı erken gebelik testi bende yaptım çıkmadı ama normal test yaptim silik çıkıyor ve hemen çıkmıyor 3 4saat sonra netlesiyor. Heralde benimki tutmadı . Seninki daha koyuysa kesin hamilesindir
En iyi sonuc kan testi canım gorucez bakalım.Ama 3-4 saat sonra olmaz 15 dk dan sonra olanları dikkate almayın diyor testlerde
Senin test günü yarın mıydı ?En iyi sonuc kan testi canım gorucez bakalım.
Çarşamba günüSenin test günü yarın mıydı ?
Ay hadi hayırlısı Allah yüzümüzü güldürsün inşallahÇarşamba günü
Ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saat sonra belli olucakAy hadi hayırlısı Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
ay çok heyecanlandımBen dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saat sonra belli olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?